Cinsellik Vajina dudaklarım çok belirgin ve çıkık? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Hic beğenmiyorum napıcam ya 😥. Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar sarkık değil sadece belirgin kabarık dudakları Vajina dudaklarım çok belirgin ve çıkık? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Egegehhe Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Kabarık vajina kötü değil merak etme, ama çok kafaya takıyorsan labioplasti estetik ameliyatı olabilirsin, eski partnerim olmuştu bu ameliyatı, baya fark ediyor görüntü olarak 0 0 Yorumla
egerkan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 435 cevap paylaştı. Estetik yapabilirsin hyr dersen o dudaklar ile yola devam ediceksin ama yaş doğruysa normal zaten 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 20 yaşım Yorumla egerkan +1 yıl Pek sarkık olduğunu sanmıyorum o zaman sana öyle geliyordur Yorumla Soran +1 yıl Sarkık değil ya dudakları kabarık böyle direk göz önünde sarkıklık yok Yorumla egerkan +1 yıl O normal o zaman gençsin libidon yükseldiğinde şişebilir aynı bizim sertleşme durumumuz gibi Yorumla Soran +1 yıl Ahh tamam. Teşekkürler Yorumla egerkan +1 yıl Rica ederim bu arada rengide güzelse sorun yok birde fiziğin yerindeyse partnerin olan kişi şansılıdır Yorumla Soran +1 yıl Rengi güzel 50 Kiloyum bir de Yorumla egerkan +1 yıl Ee tamam işte gayet iyisin hayal ettim süper djkssksk Yorumla
zxkaa Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Cinsellik konusunda 300 cevap paylaştı. Görmeden hir şey diyemem ama her türlü vajina severim 0 0 Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Sen değil zaten karşında ki beğnicek belki o öyle istiyor 0 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl aynen kötü bir görüntü ama yapacak bişey yok kendinle barışık olmalısın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl genetik faktörlerden sanırım iç dudak kısmı şiş gibi kabarık yani dimi belli şey gül yaprağı gibi mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi bilirim sen diyince bildim zaten gördüm öyle Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkeklerden onay almaya çalışman biraz garip. Burada hepsinin gideri var haberin olsun. 1 0 Yorumla
Huzurkokulu1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Enişte çok kullanmış galiba 🤣🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimseyle seks yapmadım valla ya Yorumla Huzurkokulu1 +1 yıl Nasıl yaa neden öyle oldu peki Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsellik konusunda 563 cevap paylaştı. Sen onu bide erkeklere sor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 20 yaşındayım bu arada Yorumla Oxseli +1 yıl Ama görmek lazım yine Yorumla
sefaarsllan Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl İç dudaklar dışa doğru çıkık mı nasik 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle Yorumla sefaarsllan +1 yıl Ne güzel iste nesi köth Yorumla sefaarsllan +1 yıl Yalarken en zevk aldigim vajina sekli o benim Yorumla sefaarsllan +1 yıl Bence takma Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla sefaarsllan +1 yıl https://images.app.goo.gl/PDWtDgsY7zaV4Akg7 Yorumla sefaarsllan +1 yıl Hangisi gibi Yorumla
nullmosaic Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl nesi kötü 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İyi mi gerçekten Yorumla nullmosaic +1 yıl gormeden ne desem boşş Yorumla nullmosaic +1 yıl rengi nasıl Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsellik konusunda 678 cevap paylaştı. Sarkık sa kötü 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sarkık değil kabarık dudakları Yorumla centilmen0007 +1 yıl Osikinti değil hatta daha çekici tahmin ettiğim gibiyse Yorumla Soran +1 yıl Hayır sarkık hic değil dudakları kabarık belirgin özellikle mastürbasyon yapınca Yorumla centilmen0007 +1 yıl Çok iyi gören olmadı sanırım hiç Yorumla Soran +1 yıl Olmadı ben beğenmediğimden Cesaret edemiyorum Yorumla centilmen0007 +1 yıl Tabi hani görüp yorum yapan var sa dedim Yorumla Soran +1 yıl Hayır kimse görmedi Yorumla centilmen0007 +1 yıl Güven herhangi sıkıntı yok yani Yorumla
emeritus Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsellik konusunda 774 cevap paylaştı. yapacak bi şey yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İyyyk yalanmaz ki o 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya yalarken sarkık sarkık insanın içi çekmez Yaş kac? Karardı mi bide yoksa 😬 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yasin kaç? Yorumla Soran +1 yıl 20.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kilolu musun 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Sarkık değil sadece belirgin kabarık dudakları Yorumla Soran +1 yıl Hayır 50 kiloyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemedim ama güzel değil gibi geldi 😬 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı. Gayet güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ilişkin oldumu 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çokmu sarkık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalarım onu Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Kabarık vajina kötü değil merak etme, ama çok kafaya takıyorsan labioplasti estetik ameliyatı olabilirsin, eski partnerim olmuştu bu ameliyatı, baya fark ediyor görüntü olarak
Estetik yapabilirsin hyr dersen o dudaklar ile yola devam ediceksin ama yaş doğruysa normal zaten
20 yaşım
Pek sarkık olduğunu sanmıyorum o zaman sana öyle geliyordur
Sarkık değil ya dudakları kabarık böyle direk göz önünde sarkıklık yok
O normal o zaman gençsin libidon yükseldiğinde şişebilir aynı bizim sertleşme durumumuz gibi
Ahh tamam. Teşekkürler
Rica ederim bu arada rengide güzelse sorun yok birde fiziğin yerindeyse partnerin olan kişi şansılıdır
Rengi güzel 50 Kiloyum bir de
Ee tamam işte gayet iyisin hayal ettim süper djkssksk
Görmeden hir şey diyemem ama her türlü vajina severim
Sen değil zaten karşında ki beğnicek belki o öyle istiyor
aynen kötü bir görüntü ama yapacak bişey yok kendinle barışık olmalısın
genetik faktörlerden sanırım iç dudak kısmı şiş gibi kabarık yani dimi belli şey gül yaprağı gibi mi
Evet öyle
iyi bilirim sen diyince bildim zaten gördüm öyle
Erkeklerden onay almaya çalışman biraz garip. Burada hepsinin gideri var haberin olsun.
Enişte çok kullanmış galiba 🤣🤣
Kimseyle seks yapmadım valla ya
Nasıl yaa neden öyle oldu peki
Beğenen bulursun ama üzülme ☺️
Sen onu bide erkeklere sor
20 yaşındayım bu arada
Ama görmek lazım yine
Yaş doğruysa normal değil mi 🙂
İç dudaklar dışa doğru çıkık mı nasik
Evet öyle
Ne güzel iste nesi köth
Yalarken en zevk aldigim vajina sekli o benim
Bence takma
Çok teşekkür ederim
https://images.app.goo.gl/PDWtDgsY7zaV4Akg7
Hangisi gibi
nesi kötü
İyi mi gerçekten
gormeden ne desem boşş
rengi nasıl
Sarkık sa kötü
Sarkık değil kabarık dudakları
Osikinti değil hatta daha çekici tahmin ettiğim gibiyse
Hayır sarkık hic değil dudakları kabarık belirgin özellikle mastürbasyon yapınca
Çok iyi gören olmadı sanırım hiç
Olmadı ben beğenmediğimden Cesaret edemiyorum
Tabi hani görüp yorum yapan var sa dedim
Hayır kimse görmedi
Güven herhangi sıkıntı yok yani
Pih çok kötü
🤢🤢 estetik
yapacak bi şey yok
Ben seviyorum daha iyi kavrıyor
Ooohh enfesss😅
Tesekkur ederim
İyyyk yalanmaz ki o