Cinsellik Vajina dudaklarım siyahlasmış geçer mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Neden olur nasıl geçer Güncellemeler+1 yıl Çok komiksiniz yaa Vajina dudaklarım siyahlasmış geçer mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
cunnulinguscandır Takip Et Master Yaş: 58 , eic 77% +1 yıl neye göre siyahlaşmış diyorsun. yani senin normal olan referans rengin nedir. 1 2 Yorumla cunnulinguscandır +1 yıl komik olan sensin. neye göre referans alıyorsun. yani senin için normal renk nedir. seninki neden sana siyah görünüyor. öncelikle siyah vajina rengi olmaz bu abartı. sen sorularıma yanıt ver komiksiniz diye hakaret etme esas şu durumda sen komiksin Yorumla cunnulinguscandır +1 yıl sen espri yapıyorsun ya da dalga geçiyorsun. sana adam gibi soru sordum yanlış bir bilgin var ise düzelteyim diye ama sen hala cevap vermedin. yazık size ya Yorumla
Tazmanyacanavaarı Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kendi kendine Geçmez maalesef ne kadar kararma var ten rengine göre kaç ton koyuluk var sana bi krem önericem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl tenim beyaz benim, gri siyah renklerde duruyo Yorumla Tazmanyacanavaarı +1 yıl Expiment krem var onu kullan çok koyuysa %4 var fazla koyuluk yoksa %2 lik var onlardan birini kullanabilirsin Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hayır geçmez ama dudaklar uzunsa labioplasti ile tamamen kurtulabilirsin... 0 0 Yorumla
GoldenFireball Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl A101 de her renk sprey boya mevcut 😅 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Limon sür banyodan önce 1 1 Yorumla aliakarrr +1 yıl Espiri değil bu gerçek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
neye göre siyahlaşmış diyorsun. yani senin normal olan referans rengin nedir.
komik olan sensin. neye göre referans alıyorsun. yani senin için normal renk nedir. seninki neden sana siyah görünüyor.
öncelikle siyah vajina rengi olmaz bu abartı.
sen sorularıma yanıt ver komiksiniz diye hakaret etme esas şu durumda sen komiksin
sen espri yapıyorsun ya da dalga geçiyorsun. sana adam gibi soru sordum yanlış bir bilgin var ise düzelteyim diye ama sen hala cevap vermedin. yazık size ya
Kendi kendine Geçmez maalesef ne kadar kararma var ten rengine göre kaç ton koyuluk var sana bi krem önericem
tenim beyaz benim, gri siyah renklerde duruyo
Expiment krem var onu kullan çok koyuysa %4 var fazla koyuluk yoksa %2 lik var onlardan birini kullanabilirsin
Eray diye bir arkadaşım tecrübe etmişti. Geçiyor diye biliyorum
Hayır geçmez ama dudaklar uzunsa labioplasti ile tamamen kurtulabilirsin...
A101 de her renk sprey boya mevcut 😅
kaynatılmış kreç sür açılır ehhehe :d
özel yöntemler kullanıyorlar estetikçiler yapıyor
Jiletten falan olur kolay kolay geçmez
Limon sür banyodan önce
Espiri değil bu gerçek
Geçirelim
🤮🤮🤮