Normalde bir kız bunu yapmaya cesaret edemez erkek hakkında kötü düşünür diye ama sana helal olsun bana senin gibi biri lazım bu aralar 😂
Soran
1 yıl
Onun hayal dünyası sadece o gerçekte öyle bidsey olmayacağıni oda biliyor. Uzak mesafe bu çocuk şok cikarla tatmin olamaz ki hikaye kurulacak hayal dünyasında nasıl bişey istiyorsa ayak uyduruyorum ona o şekilde oluyor
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle beş senedir beraberiz, uzak mesafe beş senedir her gün konuşarak mastürbasyon yapıyoruz. Her gün bir sorun olur mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yani her gün yapabiliyor olmak karşılıklı bu kadar vakit tebrik ediyorum sizi kaç yaşındasınız ve neden evlenmiyorsunuz
O 30 ben 26 görevde görevi bitmesini bekliyoruz yurt dışında şu an
Sen de evlenip onun yanına gidersin niye bekliyorsunuz bu kadar güzel bir iletişim varken
Sende isteyerek yapıyorsun oda, 5 yıl uzun bir süre
Evet
Seni korkutan nedir peki
Bikarmi diye
Bıksa 5 yıldır hergun sana bakarak boşalır mı sence
Benle konuşuyor konuşarak yapıyoruz bıkmaz demi
Sadece konuşurakmi görüntülü mü
Sesli konuşuyoruz
5 yıldır mastürbasyon ve arada ilişki, vajina yapın nasıl
Dolgun vajina dış dudaklari belirgin
Dudaklarda sarkma vs olmadı demi hiç
Vajinani çok fazla okşama iç dudaklarda sarkma oluşur ve erkekte de erken boşalma problemi yasanir
Erken boşalmiyor ama iç dudsk sarkması yok bu gidişle olacak gibi
Hem kararma yaşarsın hemde sarkma yaşarsın kuru kuru yapmamalisin kayganlastirici kullan kesinlikle
Ben hep islagim hiç kuru görmedim vajinami aşırı islakloktan yapamıyorum bile oyuzden kayganlastifici hiç ihtiyacik olmuyor
Peki bakiremisin ilişkiye giridniz mi hiç
Anal yapıyoruz
Sen çok sert okşama yapma vajinan da sarkma olusmasin buna dikkat etmen yeterli bu şekilde devam edersen su dudaklarında zarar görür
Sadece bunu mu yapıyorsun yoksa başka şeyler de konuşuyor musunuz?
Hayır sadece bu değil tabiki normal sevgiliyiz başka şeyler konuşuyoruz evlolik iliskikiz gündem guncel ne varsa
O zaman sorun yok eğer sadece bunu konuşup telefonlar kapanıyorsa sorun var derdim :D
Hayır asla. Sadece bu asla değil normal sevgiliyiz
Tamam o zaman sorun yok doğru bir zamanda da evlenirsiniz daha ne :D
Sorun olmaz ama artık bence evlenin bayağı uzun zaman olmuş
Ne gibi bir sorun mesela korkun ne
Bıkar mi diye
Evet haklı olabilirsin tamam yapabilirsiniz ama sürekli olması sorun teşkil edebilir benimde 6 yıllık uzak mesafe ilişkim olmuştu
Sen de istiyorsan sorun olacağını sanmıyorum
Olmaz da arada ortada birleşin bi yatağa girin.
Her gün her gün bıkarsınız heyecan kalmaz ya
Hiç bikmiyoruz
Zamanla bıraksınız
Hiç bikmiyor musunuz peki
Hayır bikmiyoruz
Bu nasıl bir doyumsuzluk 😂
Beş sene hergun yemin ederim abartmıyorum en fazla iki gün ölmüştür veya üç gün yapmadığımiz üç gün yam
Üç gün yapmayınca iki kere yapıyoruz
Ben kendimi doyumsuz olarak görüyorum 3 gün yapsam 3 gün ara veririm ama o 3 günüde sağlam yaparım yinede sizin kadar olamam 😂
Yok biz hergun yaptık beş sene doldu bakıyorum hergun
Nasıl yapıyorsunuz falan merak ettim şimdi
Sesli konuşarak hikayeler kuruyoruz falan sinir yok zaten derken hergun ayrı ayrı seni görünce dayanamıyorum diyor
Normalde bir kız bunu yapmaya cesaret edemez erkek hakkında kötü düşünür diye ama sana helal olsun bana senin gibi biri lazım bu aralar 😂
Onun hayal dünyası sadece o gerçekte öyle bidsey olmayacağıni oda biliyor. Uzak mesafe bu çocuk şok cikarla tatmin olamaz ki hikaye kurulacak hayal dünyasında nasıl bişey istiyorsa ayak uyduruyorum ona o şekilde oluyor
Kim daha baskın benim tahminim sensin
O daha baskın idkdkd
Ciddi misin
Evet sekste o.
Sextingde demek istedin sanırım 😂😂
Yanyana da yapıyoruz onuda hesaba kattım
Kıskandım anasını satim ya
Sevgilin uyuyor mu şimdi
Olur sorun
Sizin iş is degil
Devam 🙂