Cinsel Yaşam Sevgilimle düzenli cinsel hayatımız var. İç çamaşırı takımı aldım eskisi gibi şehvetli olur muyuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Ama artik monotonlasti ve beni istemiyo gibi geliyo 😔 bugun onun icin ic camasiri takimi aldim eskisi gibi sehvetli olur muyuz? Sevgilimle düzenli cinsel hayatımız var. İç çamaşırı takımı aldım eskisi gibi şehvetli olur muyuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl olmazsınız artık. ayrılın zorlamayın. başkasını mutlu edersin. yeni aldığın donu sakla 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Offff demeyin oyle ya hala onunle sevismek istiyorum Yorumla guzelseverim34 1 yıl başkasıyla daha heyecanlı olur. bence :) başka birine öptür yalat kendini Yorumla Soran 1 yıl Aslinda cok da istekliyim ne zamandir ve doyurmuyo beni bilemedim Yorumla guzelseverim34 1 yıl kesinlikle başkasını düşün artık. Yorumla Soran 1 yıl Oyle yapayim bi sure Yorumla guzelseverim34 1 yıl bence de. hangi şehirdesin? Yorumla Soran 1 yıl Belli olmuyo okul vs degisiyo Yorumla guzelseverim34 1 yıl hımmm iyi. kadın istediğinde kolay bulur zaten Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Fazla erken tüketirseniz her şeyi monoton olur tabi. ya da süre çok uzadıysa. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Fantezi yapmıyor musunuz istekli kızdan nasıl bıkar bir erkek 0 18 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Böyle erkekleri çok arıyor musunuz akrep erkekleri varken Yorumla Soran 1 yıl Gercekten ya 😆😆 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Valla ben olacam ki sabahlara kadar yapardık halimiz kalmayana kadar 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güzel olmaz mıydı bir düşünsene zevkten halin kalmamış kaç kez rahatladığını hatırlamıyorsun😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yorumlara bakmayacağın tuttu şansıma Yorumla Soran 1 yıl O kadar diyosunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben iddialı bir erkeğim her bir detayım seni öyle bir deliye döndürür ki Yorumla Soran 1 yıl Ovvv 🥰😍❤️🔥 Yorumla Soran 1 yıl Heyecanlandim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşte bu heyecan ve ateşin hiç sönmez benimleyken🔥😘 Yorumla Soran 1 yıl Hmmmm 🤭 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence kaçırma beni Yorumla Soran 1 yıl Bence siz beni kacirmayin 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oooo o kadar iddialısın yani o zaman ne duruyoruz belinden kendime birden çekiyim😘 Yorumla Soran 1 yıl Sonra 😍 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence özelimiz olmalı bizim 😀 Yorumla Soran 1 yıl Hmmm olsun o zmn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bekliyorum o zaman Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İsteksiz seks mastürbasyon dan daha kötü olur üzüldüm adına 0 27 Yorumla Soran 1 yıl Bende uzuldum 🥹 neyse kendi kaybeder napalim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bencedee kaç yaşındasınn Yorumla Soran 1 yıl 21 yasindayim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aa daha genceciksinn nasıll isyemez bende daha yaşlı beklemiştim dkdjdj Yorumla Soran 1 yıl Yok canim gencim 😇😇 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benlee olsann her fırsatta sevişirdik muhtamelen ben asla doymuyorumm Yorumla Soran 1 yıl Bende doymuyorum biliyo musunuz abartisiz gunde 5 posta attirdigim olmustur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Jsksksksks 5 az yaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bi 7 8 şartt 4 saat falan Yorumla Soran 1 yıl Butun gun değil canim kisa surede 5 Yorumla Soran 1 yıl 1 2 saatte yogun biri o yuzden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mastürbasyon la mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hee biraz erken boşalıyo o zama ya da sen erken boşalıyon bilmiyom xjdjsj Yorumla Soran 1 yıl Yok s*ksle Yorumla Soran 1 yıl Cok erken bosaliyo canım hemen koyveriyo 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahaha yazık sana ya hem erken boşalıyo hem isteksizz Yorumla Soran 1 yıl Son zamanlarda isteksizlesti Yorumla Soran 1 yıl Benim libidom yuksek galiba o yuzden erken bosaliyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok alakası yok erken boşalmanın nedeni o değil Yorumla Soran 1 yıl Gercekten mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani daha hareketli olursan erken boşalabilrir ama bi %20 falan daha az olur normalde 30 dk olan 2 dk boşalmaz yani 25 dk hadi en fazla 20 dk da falan Yorumla Soran 1 yıl Sevgilim oyle demisti ondan ateşinle hemen bosaltiyosun beni diye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen boşalıyomuydun pekii Yorumla Soran 1 yıl Bosaliyorum evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ah çok konuştuk burdan aşşağa in in bitmiyo özleden mi devam etsex Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıktım djjdjd Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sevgilin oldugu için. Haramda mutluluk aranmaz. Eşin olmayan biriyle ne diye seviştin? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Insan sevgilisini arzulamaz mi ya? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Arzular ama beraber olmaz nikahsız. Edep haya kalmamış ya Yorumla
tyfndlklkç Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Belki başka birini bulmuştur sana olan ilgisi azalmıştır 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Sanmam Yorumla Soran 1 yıl Her gece birlikteyiz anlardim oyle olsa her seyini biliyorum telefonun bilgidayarinin Yorumla tyfndlklkç 1 yıl Senden sıkılmış olabilir biraz ara verin zamanla ya düzelir ya da bozulur her ikisine de hazırlıklı ol Yorumla Soran 1 yıl Ara verelim dedim bakalim Yorumla tyfndlklkç 1 yıl İyi yapmışsın ama bu ara verme süresinde bi saçmalık yapma ama Yorumla
Pembikklihatun Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı. Tek çamaşırla olmaz farklı yönlerini göster 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi Yorumla
Seyga Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 40% 1 yıl Ee insan hergun şeftali yerse bıkar da 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ama bıkmasin ben bikiyo muyum Yorumla Seyga 1 yıl Erkek milleti ya başka mecarelar peşinde ya da sizi bırakmanin pesinde Yorumla
TipsizZüğürt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Olamazsınız teyze 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Teyze? 21 lik citir olmam disibda sorun yok Yorumla TipsizZüğürt 1 yıl Çıtır hariç olabilir teyze Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Sadece iç çamaşırı ile eski şehvet yakalanmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Her şeyi yaptıysanız olabilir 0 32 Yorumla Soran 1 yıl Her seyi yaptik tabiki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bakire değilsin o zaman dimi Yorumla Soran 1 yıl Degilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seni istemiyorsa yapacak bir şey yok başka birini bulacaksın. Çok isteklisin sanırm Yorumla Soran 1 yıl Evet bugunlerde daha cok neden Yorumla Soran 1 yıl Nedense* Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben her gün öyleyim nedense :D Yorumla Soran 1 yıl En guzeli istekli erkek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bana gel en iyisi sen :D Yorumla Soran 1 yıl Baslarda ben normal kiyafetliyken bile aziyodu nasil cikariyodu anlamiyodum simdi mukemmel cikiyorum karsisina yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Artık isteği kalmamış sana karşı ya Yorumla Soran 1 yıl Ama neden ya gayet seksiyim hala dusunuyorum dusunuyorum bulamiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seni bulsam hiç boş bırakmam adamda iş yok Yorumla Soran 1 yıl Ben yine naptım ya boyle seyler demeyin ufacik seylere azar oldum 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uyumluyuz seninle işte :D Yorumla Soran 1 yıl Oyle mi dersiniz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani seninde yüksek benimde :D Yorumla Soran 1 yıl Aynn oyle ❤️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstanbul'da veya yakın şehirlerdeysen görüşürdük istersen Yorumla Soran 1 yıl Maalesef uzagim :/ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hangi şehir Yorumla Soran 1 yıl Antalya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmm yakında olsaydın keşke :D Yorumla Soran 1 yıl Olsaydik ne yapicaktik ki bakire bile deilim biliyosunuz istemezdiniz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sadece ilişki zevk için yani sevgili olalım diye değil :D Yorumla Soran 1 yıl Hmm belki sanaldan o da rahatlalam lazim o yizden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Konuşalım istersen Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıktım ekle Yorumla Soran 1 yıl Sadece takip ettiginiz uyelerden mi ne mesaj kabul ediyomussunuz duzeltir misiniz onu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Takip etsen düzelir aslında bakayım ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tekrar dene Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olursun hakkını ver 0 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Olmayınca olmuyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
olmazsınız artık. ayrılın zorlamayın. başkasını mutlu edersin. yeni aldığın donu sakla
Offff demeyin oyle ya hala onunle sevismek istiyorum
başkasıyla daha heyecanlı olur. bence :) başka birine öptür yalat kendini
Aslinda cok da istekliyim ne zamandir ve doyurmuyo beni bilemedim
kesinlikle başkasını düşün artık.
Oyle yapayim bi sure
bence de. hangi şehirdesin?
Belli olmuyo okul vs degisiyo
hımmm iyi. kadın istediğinde kolay bulur zaten
Fazla erken tüketirseniz her şeyi monoton olur tabi. ya da süre çok uzadıysa.
Fantezi yapmıyor musunuz istekli kızdan nasıl bıkar bir erkek
Böyle erkekleri çok arıyor musunuz akrep erkekleri varken
Gercekten ya 😆😆
Valla ben olacam ki sabahlara kadar yapardık halimiz kalmayana kadar 😀
Güzel olmaz mıydı bir düşünsene zevkten halin kalmamış kaç kez rahatladığını hatırlamıyorsun😀
Yorumlara bakmayacağın tuttu şansıma
O kadar diyosunuz
Ben iddialı bir erkeğim her bir detayım seni öyle bir deliye döndürür ki
Ovvv 🥰😍❤️🔥
Heyecanlandim
İşte bu heyecan ve ateşin hiç sönmez benimleyken🔥😘
Hmmmm 🤭
Bence kaçırma beni
Bence siz beni kacirmayin 😅
Oooo o kadar iddialısın yani o zaman ne duruyoruz belinden kendime birden çekiyim😘
Sonra 😍
Bence özelimiz olmalı bizim 😀
Hmmm olsun o zmn
Bekliyorum o zaman
İsteksiz seks mastürbasyon dan daha kötü olur üzüldüm adına
Bende uzuldum 🥹 neyse kendi kaybeder napalim
Bencedee kaç yaşındasınn
21 yasindayim
Aa daha genceciksinn nasıll isyemez bende daha yaşlı beklemiştim dkdjdj
Yok canim gencim 😇😇
Benlee olsann her fırsatta sevişirdik muhtamelen ben asla doymuyorumm
Bende doymuyorum biliyo musunuz abartisiz gunde 5 posta attirdigim olmustur
Jsksksksks 5 az yaa
Bi 7 8 şartt 4 saat falan
Butun gun değil canim kisa surede 5
1 2 saatte yogun biri o yuzden
Mastürbasyon la mı
Hee biraz erken boşalıyo o zama ya da sen erken boşalıyon bilmiyom xjdjsj
Yok s*ksle
Cok erken bosaliyo canım hemen koyveriyo 🤣🤣
Ahaha yazık sana ya hem erken boşalıyo hem isteksizz
Son zamanlarda isteksizlesti
Benim libidom yuksek galiba o yuzden erken bosaliyo
Yok alakası yok erken boşalmanın nedeni o değil
Gercekten mi
Yani daha hareketli olursan erken boşalabilrir ama bi %20 falan daha az olur normalde 30 dk olan 2 dk boşalmaz yani 25 dk hadi en fazla 20 dk da falan
Sevgilim oyle demisti ondan ateşinle hemen bosaltiyosun beni diye
Sen boşalıyomuydun pekii
Bosaliyorum evet
Ah çok konuştuk burdan aşşağa in in bitmiyo özleden mi devam etsex
Olur
Çıktım djjdjd
Sevgilin oldugu için. Haramda mutluluk aranmaz. Eşin olmayan biriyle ne diye seviştin?
Insan sevgilisini arzulamaz mi ya?
Arzular ama beraber olmaz nikahsız. Edep haya kalmamış ya
Belki başka birini bulmuştur sana olan ilgisi azalmıştır
Sanmam
Her gece birlikteyiz anlardim oyle olsa her seyini biliyorum telefonun bilgidayarinin
Senden sıkılmış olabilir biraz ara verin zamanla ya düzelir ya da bozulur her ikisine de hazırlıklı ol
Ara verelim dedim bakalim
İyi yapmışsın ama bu ara verme süresinde bi saçmalık yapma ama
Tek çamaşırla olmaz farklı yönlerini göster
Ne gibi
Ee insan hergun şeftali yerse bıkar da
Ama bıkmasin ben bikiyo muyum
Erkek milleti ya başka mecarelar peşinde ya da sizi bırakmanin pesinde
Olamazsınız teyze
Teyze? 21 lik citir olmam disibda sorun yok
Çıtır hariç olabilir teyze
Sadece iç çamaşırı ile eski şehvet yakalanmaz
Biraz renk kat
Ne kadar süredir birliktesiniz
Her şeyi yaptıysanız olabilir
Her seyi yaptik tabiki
Bakire değilsin o zaman dimi
Degilim
Seni istemiyorsa yapacak bir şey yok başka birini bulacaksın. Çok isteklisin sanırm
Evet bugunlerde daha cok neden
Nedense*
Ben her gün öyleyim nedense :D
En guzeli istekli erkek
Bana gel en iyisi sen :D
Baslarda ben normal kiyafetliyken bile aziyodu nasil cikariyodu anlamiyodum simdi mukemmel cikiyorum karsisina yok
Artık isteği kalmamış sana karşı ya
Ama neden ya gayet seksiyim hala dusunuyorum dusunuyorum bulamiyorum
Seni bulsam hiç boş bırakmam adamda iş yok
Ben yine naptım ya boyle seyler demeyin ufacik seylere azar oldum 🤣
Uyumluyuz seninle işte :D
Oyle mi dersiniz
Yani seninde yüksek benimde :D
Aynn oyle ❤️
İstanbul'da veya yakın şehirlerdeysen görüşürdük istersen
Maalesef uzagim :/
Hangi şehir
Antalya
Hmm yakında olsaydın keşke :D
Olsaydik ne yapicaktik ki bakire bile deilim biliyosunuz istemezdiniz
Sadece ilişki zevk için yani sevgili olalım diye değil :D
Hmm belki sanaldan o da rahatlalam lazim o yizden
Konuşalım istersen
Olur
Çıktım ekle
Sadece takip ettiginiz uyelerden mi ne mesaj kabul ediyomussunuz duzeltir misiniz onu
Takip etsen düzelir aslında bakayım ama
Tekrar dene
Zor artık, bıkmış senden, vücudun nasıl?
Olursun hakkını ver
olursunuz
Olmayınca olmuyor
seks zevklimi
Hemde nasil zevkli
Yaşlar kaç