Cinsel Yaşam İyi oral yapan birini unutabilir misiniz? dtyuhfyık Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Ve boşaldığınızda yutan birini :) hiç yapan oldu mu İyi oral yapan birini unutabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Genelde kızlar oralda iyi oluyor gadası yutmak ne kelime şarap gibi içiyorlar 0 3 Yorumla Abdulkadir_King 1 yıl Oral yapmıyor çoğu sevmiyor yutacaklarini hiç sanmam Yorumla nordun_gadasi 1 yıl @Abdulkadir_King yapan yapıyor valla Yorumla Abdulkadir_King 1 yıl Vardır illahi Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Ağzına boşaltıp yutana denk gelmedim... Hatta beni boşaltana kadar oral yapan da olmadı... Olsaydı sanırım onu unutamazdım. 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yani sadece onu mu yapıyordu başka meziyeti yok muydu 0 0 Yorumla
__SimonDiyorKi__ Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Oral yapmayı bilen bir kadına denk gelmediğim için sorun yok 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl İyi oral yapmayan ya da yutmayanla partner olmam zaten bu büyük bir özellikmi sence 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Merhaba, oral yapmayan yoktur kolay kolay, ancak meniui yutması bambaşka bir haz veriyor 0 0 Yorumla
Gncdelikanlıı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Unutulur ama iyi bir seks yaşatan biri kesinlikle unutulmaz 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Unutulmaz o an ve onu yapan ben unutmadım her oralı onla kiysalarum 0 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. İnan unutamıyorum o zevkle yutuşu hala gözümün önüne geliyor 🥵🥵 0 0 Yorumla
tyfndlklkç Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Mümkün değil erkeğin hayallerini süsleyen bişey o 😂 0 2 Yorumla dtyuhfyık 1 yıl Hiç yutan oldu mu Yorumla tyfndlklkç 1 yıl Midesi bulandı.. o halde görünce hoşuma gitmedi o an Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Eski sevgilim hem çok iyi yapıyordu hem de gözlerimin içine baka baka yutuyordu 🔥 Anlatılmaz yaşanır ve asla unutulmaz 🌹 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Off yıllardır aklımda birisi 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oldu yutanda evet öylesi unutulmaz kesin 0 0 Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Bosaldigimda yutan partner uz birakir sence peki 0 0 Yorumla
Abdulkadir_King Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 95% 1 yıl Sen yaptın mı hiç? 0 2 Yorumla dtyuhfyık 1 yıl Yaptım Yorumla Abdulkadir_King 1 yıl Hoşuna gidiyo mu peki yoks aerkegin için mi yapiyosun? Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Unutamıyorum ki 0 0 Yorumla
YamtarPars Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Hayır tabii ki. 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. kım unuturki 0 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Unutamadım hala 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olmadı ama 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Genelde kızlar oralda iyi oluyor gadası yutmak ne kelime şarap gibi içiyorlar
Oral yapmıyor çoğu sevmiyor yutacaklarini hiç sanmam
@Abdulkadir_King yapan yapıyor valla
Vardır illahi
Ağzına boşaltıp yutana denk gelmedim... Hatta beni boşaltana kadar oral yapan da olmadı... Olsaydı sanırım onu unutamazdım.
Yani sadece onu mu yapıyordu başka meziyeti yok muydu
Oral yapmayı bilen bir kadına denk gelmediğim için sorun yok
İyi oral yapmayan ya da yutmayanla partner olmam zaten bu büyük bir özellikmi sence
Merhaba, oral yapmayan yoktur kolay kolay, ancak meniui yutması bambaşka bir haz veriyor
Unutulur ama iyi bir seks yaşatan biri kesinlikle unutulmaz
Unutulmaz o an ve onu yapan ben unutmadım her oralı onla kiysalarum
İnan unutamıyorum o zevkle yutuşu hala gözümün önüne geliyor 🥵🥵
Mümkün değil erkeğin hayallerini süsleyen bişey o 😂
Hiç yutan oldu mu
Midesi bulandı.. o halde görünce hoşuma gitmedi o an
Eski sevgilim hem çok iyi yapıyordu hem de gözlerimin içine baka baka yutuyordu 🔥 Anlatılmaz yaşanır ve asla unutulmaz 🌹
Off yıllardır aklımda birisi
Oldu yutanda evet öylesi unutulmaz kesin
Bosaldigimda yutan partner uz birakir sence peki
Bir çok partnerim yaptı
Olmuş da olabilir olmamış da olabilir
Neden yutarki bi insan veya yutunca bi zevk mi aliyorsunuz
Hayatta unutmam her oralde aklıma gelir
Dilini sokanı bile unuttum sjsjdj
Erkekler unutmaz
Kesinlikle
Daha iyi yapanı bulurum
Sen yaptın mı hiç?
Yaptım
Hoşuna gidiyo mu peki yoks aerkegin için mi yapiyosun?
Yapan olmadı ki
Unutamıyorum ki
Unutulmazz..
Hayır tabii ki.
kım unuturki
Unutamadım hala
Unutulmaz işte
Nooo
Olmadı ama
Asla
Oldu ve unutulmuyor