Başak burcu bir erkek arkadaşım vardı. Ten uyumumuzun yüksek olduğunu ve onu çok yükselttiğimi söylüyordu. Ama hiçbir zaman onunla fazla yakın olmadım. Ve bir gün buna kırıldığını söyleyip uzaklaştı 1 haftadır konuşmuyoruz. Sizce ten uyumu olan birine yazar mi tekrar bir daha şansını denemek için bile olsa? Erkekler ten uyumu olduklarını düşündükleri kişiyi kolay unutur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İstediğini alamadığı için giden birini neden düşünüyorsunuz? Kalp uyumu, ruh eşi durumu gibi asıl kavramlar varken, amacını bu kelimeler ile üstü kapalı belli eden birine karşı bu kadar masum düşünmeyiniz..
02 Yorumla- +1 yıl
Ama anlatamamışım ki.. Bir erkek, değer verdiği kimseyi çok daha ileriye dönük kavramları vurgulayarak belirtmeli. Sonu olmayan ilişkilerdeki standart ve klişe sözcüklerdir bunlar.
Karşı cinsini, kendi fantezi dünyasını dışa vurma biçimi.
Sizi beğeniyorsa, ten değil de, fiziğiniz, gözleriniz ve ya ne bileyim kendinize bakımınız ile çekim alanında olduğunuz ile ilgili iltifatlar olmalı.
Ama ten uyumu meselesinin bir tık ilerisi, yakınlaşma arzusudur. Ve bu SEVMEDEN AŞIK OLMADAN olursa, geçicidir. Kullandırmak, kullanmak istemektir.
Geniş bakın ve Yazmayın, uzak durun.
En İyi Cevaplar
+1 yılUnutmam da tekrari yer vermem çok zor olur. Kendim gittiysem pişmanlık içinde kalırım ama terk edildiysem o dakika herşey gözümde biter. İntikam almayı bile düşünmeden bitiririm. Tekrar bir araya gelsek de o kızda eski aşkı sevgiyi hiç birşey hissedemem. Ama araya çok zaman girmeden geri barışırsak eskisi gibi devam ederiz.
Başak insanları çok zordur elindeyken değerini bilmelisin yoksa asla bulamayabilirsin. Bulsan da eski haline ulaşamazsın. Ve sonunda bitiş noktasına gider o ilişki02 Yorumla- +1 yıl
Bana opustukten sonra çok yükseldiğini söyledi. Bu her zaman söylediği bir şeydi ama cinsel organı kalktı ve benden onu boşaltmami istedi. Yapamayacağımı söyledim kirildigini soyledi. Daha sonra sorun yok dedi ama beni evime bırakırken bütün yol çok kızgındı yoldakilerlede benlede tartıştı küfürler etti. Ondan sonra bir daha yazmadı. Bende yazmadım
- +1 yıl
Seviyorsa bir insan zevki için değil geleceği için sever.
Böyle bir davranışları varsa kesinlikle seviyor diyemem
+1 yılUnutmam başağım
10 Yorumla
+1 yılBence unutamaz. Ben unutamam yani
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
9Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ten uyumu zimbirtisini pek mantikli bulmuyorum acikcasi..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 916 cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumu dediğine gire ilişkiye girmişsiniz sanırım yoksa nasıl bilecek ten uyumu diye düşünüyorum
Soruna gelirsek bence geri döner05 Yorumla- +1 yıl
Ger8 döner bence ama sana tavsiyem fazla yakinlasmaman zaten bir ayrilik olmuş seni zor durumda bıraka bilir
- +1 yıl
Afedersiniz bisey sorabilirmiyim bursada yaşadınız mi
- +1 yıl
Teşekkürler iyi geceler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumundan ziyade seksılık ve ıyi sevısmek onemlı oda herkeste yok genelde bana ten uyumu super derlerde bana oyle gelmıyor herkes bu ten uyumu degıl fızıkı cekım ve yetenek bence
00 Yorumla ten uyumu varsa unutmaz. çünkü o hazzı kolay kolay bulamaz ve aklından çıkmaz diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılAsla. Hele iliski sonrası
00 YorumlaBence beyin akıl fikir uyumu olmalı
00 Yorumla
+1 yılHerşey unutulur
00 Yorumla
+1 yılTen uyumu önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı.
+1 yılYazma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım