Ister istemez tabiki geliyor aslında uzun zaman oldu 8 yıl oldu ama yaşanmış çok şeyler var sadece seks değil ama en çok o diyebilirim sizdede böyle bir durummu var yoksa
Siz bekarsınız değilmi? birçok kız arkadaşım oldu ama en uzun süreli onunla olduğu için ist un birçok yerinde anılar olduğu için ve seks te aşırı iyi olduğu için aklıma geliyor
Anlatsam harbi roman olur ist da başlayan bir aşk hikayesiydi sonra ailecek burdan gittiler ama devamlı yanına gittim hediyelerini eksik etmedim parasını eksik etmedim devamlı harçlık verdim sivasa gittim tokata gittim tam evlenicez soğudum dedi sonra iftiralar atarak ailesini bana düşman etti
Hayırlısı böyleymiş doyumsuzdu akrabaları bile verilmiş sadakan varmış bu kız annesi ile sülaleyi mahvetti felan dediler kız bir erkekle görüşse annesi bunun üzerini kapatıyor anladınmı benimle nisanliyken aldatılmışım sonradan ögrendigim 2 kişi ile birde ögrenemediklerim vardır:)
Ben teşekkür ederim seviyeli ve güzel sohbetiniz için sormak istediğiniz birşeyler olursa arada sırada giriyorum hayat tecrübem çok fazla cevaplayabilirim
Kriterlerinin hepsini karşılamalı en önemlisi senin sözünden çıkmayacak biri olursa emin ol evlilik mükemmel geçer seni mutlu edip etmeyeceğini flört döneminde anlayabilirsin
Bugün %50 karşılayan evlendikten sonra %20 ye iner maddiyata aşırı önem verme ama ev geçindirebilecek gücü olsun hepsinden önemlisi senin değerini bilsin her ortamda seni mutlu edebilsin bu yüzden kriterinin %80 i olmalı Kriterlerin neler
Bunları istemek en doğal hakkın bunların hepsi olmazsa olmaz şartlar benim nişanlımdan sonra biriylr evliliğe gidiyordum her şey okeydi kızın annesi oğlum senin evin yoksa bu iş olmaz demişti ve kız benimle evlenmek istediği halde benden ayrılmıştı:) ev şartı koyma ama ekonomik gelir iyi olsun malum hayat şartları
Genelde kızlar erkekten istiyor ama sen isteme işi olsun ailesine bağlı olsun sana değer versin seni mutlu etmek için mücadele etsin seni her konuda mutlu etsin yeter
Mükemmel düşünüyorsun evliliğe renk katan kadınlardır mal mülk sonraki planda sen eşini cinsel yönden mutlu edersen o seni her anlamda mutlu eder istekli kadınlar kazanır
Erkekler Ne Diyor
Her kadın faklıdır unutmak gerekmez sadece her çiçeğin bir vakti olduğu gibi her kadınında bir vakti vardır
Çok doğru yorum
Evet var. Sadece bir defa görüştük ve sonra yok oldu. Yaşadığım en güzel şeydi detay veremiyorum ama anladın sen. Rüya gibiydi ahah
Nesi etkilemişti en çok
Burdan yazamayacagim şeyler 😀
Genel anlamda bir şey söyleyin ama
Her anlamda o zaman 😀
Bu soruyu 60 yaşımda cevaplayacağım. Gerçekten de unutamadığım bir Kadın var mı veyahut olacak mı diye.
Otuz sene beklemek mi lazım🤣
Günün sonunda, günü değerlendirmek her zaman daha iyidir. Kesin sonuçlar verir. :^^
evet var hala onu seviyorum belki 15 yıl geçti üstünden
Evli mi
evet ikimizde
Aklınıza geliyor mu sık sık
her zaman sık sık değil ama geldiği oluyor
Cinsellik için mi geliyor duygusal açıdan mu
konuşmak ister misin?
Hayır
sende mi unutamadın?
Yok meraktan sordum
ok
Her kadının ayrı tadı var bence en iyisi de her zaman var
Var da buaralar pek aklıma gelmiyor
Yoğunluktan mı
Hayır vur kaç taktiği yapıyorum
sana sormak lazım civi civiyi söktü mü baska kollarda teselli buldun mu
Böyle bir şey denemedim
çivi çiviyi sökmez. hele ki kusursuz birini kaybettiysen :)
Demeyin öyle her şey geçici bir süte sonra unutmaz mı insan
elbet unutuyor fakat onun seviyesinde birini bulamadığın müddetçe yalnız kalıyorsun
Siz yaşadınız sanırım böyle
evet
En çok neyi etkilemişti
karakteri, saygısı ve sadıklığı
Teşekkür ederim
rica ederim.
7 yıllık evliyim eski sevgilimle yaptığımız sexler ister istemez aklıma geliyor çünkü onunla manyakça yapıyorduk
Eşinizle neden manyakça yapmıyorsunuz
O manyakça yapmayı sevmiyor sıradan istiyor
Çok aklınıza geliyor mu eski günler
Ister istemez tabiki geliyor aslında uzun zaman oldu 8 yıl oldu ama yaşanmış çok şeyler var sadece seks değil ama en çok o diyebilirim sizdede böyle bir durummu var yoksa
Yo merak ettim
Siz bekarsınız değilmi? birçok kız arkadaşım oldu ama en uzun süreli onunla olduğu için ist un birçok yerinde anılar olduğu için ve seks te aşırı iyi olduğu için aklıma geliyor
Evet bekarım, çok vakit geçmiş tabi, niye ayrıldınız peki
Terketti beni:) nişan yapmıştık her şey mükemmeldi 4 yıl çıkmıştık 1 yılda nişanlı kaldık
Niye attı nişanı
Anlatsam harbi roman olur ist da başlayan bir aşk hikayesiydi sonra ailecek burdan gittiler ama devamlı yanına gittim hediyelerini eksik etmedim parasını eksik etmedim devamlı harçlık verdim sivasa gittim tokata gittim tam evlenicez soğudum dedi sonra iftiralar atarak ailesini bana düşman etti
Aslında hem çok sevip hem değer vermişsiniz sonu böyle olması üzücü ve hala iyi hatırlamanız garip
Hayırlısı böyleymiş doyumsuzdu akrabaları bile verilmiş sadakan varmış bu kız annesi ile sülaleyi mahvetti felan dediler kız bir erkekle görüşse annesi bunun üzerini kapatıyor anladınmı benimle nisanliyken aldatılmışım sonradan ögrendigim 2 kişi ile birde ögrenemediklerim vardır:)
Aman boşverin kurtulmuşsunuz
Aynen öyle şimdi mutluyum huzurluyum umarım sende aradığın mutluluğu bulursun
Teşekkür ederim hem yorum hem dileğiniz için
Ben teşekkür ederim seviyeli ve güzel sohbetiniz için sormak istediğiniz birşeyler olursa arada sırada giriyorum hayat tecrübem çok fazla cevaplayabilirim
Bu evlilik konusu kafamı karıştırıyor niyetliyim buna ama ne aramalıyım kriterlerimin kaçını karşılamalı karşımdaki kişi
Kriterlerinin hepsini karşılamalı en önemlisi senin sözünden çıkmayacak biri olursa emin ol evlilik mükemmel geçer seni mutlu edip etmeyeceğini flört döneminde anlayabilirsin
Kimisi diyor ki yüzde 50 karşılasa tamam ama yaşım da 22 yani çok beklemek istemiyorum
Bugün %50 karşılayan evlendikten sonra %20 ye iner maddiyata aşırı önem verme ama ev geçindirebilecek gücü olsun hepsinden önemlisi senin değerini bilsin her ortamda seni mutlu edebilsin bu yüzden kriterinin %80 i olmalı
Kriterlerin neler
Evine bağlı sadık uyumlu biri olması, meslek sahibi olması kendini geliştirmeye açık olmasını isterim, uzun boy vs bonus olabilir
Bunları istemek en doğal hakkın bunların hepsi olmazsa olmaz şartlar benim nişanlımdan sonra biriylr evliliğe gidiyordum her şey okeydi kızın annesi oğlum senin evin yoksa bu iş olmaz demişti ve kız benimle evlenmek istediği halde benden ayrılmıştı:) ev şartı koyma ama ekonomik gelir iyi olsun malum hayat şartları
Benim de evim yok ki karşı taraftan isteyenem, doğru düzgün eline aldığı mesleği olsun yeter kafasındayım
Genelde kızlar erkekten istiyor ama sen isteme işi olsun ailesine bağlı olsun sana değer versin seni mutlu etmek için mücadele etsin seni her konuda mutlu etsin yeter
Evet çünkü onlar daha önemli hem bende olmayan karşı tarafta da olmak zorunda değil
Mükemmel düşünüyorsun evliliğe renk katan kadınlardır mal mülk sonraki planda sen eşini cinsel yönden mutlu edersen o seni her anlamda mutlu eder istekli kadınlar kazanır
Umarım öyle olur
Emin ol sen çizginden şaşma olur
Çok teşekkür ederim hem yorumunuz hem de güzel dileğiniz için sizin de mutluluğunuz daim olsun
Ben teşekkür ederim ne zaman aklına takılan olursa yaz bana gördüğüm zaman cevaplarım
Tamamdır çok sağ olun
Sende sağol
Evet 37 yaşında sevgilim vardı baya iyi seks
Yapıyordu asla unutulmuyacaklarımın arasında yani onu düşünüp halen mastürbasyon yapıyorum
Var ama unutamıyorum ki
olmaz mı var tabi ama sökecez
Neden sökemediniz peki
yeterli çi denk gelmemiştir. sen yardımcı olsana. sevap olur ne diyosun
Sokuyor evet takili kalmak ruhen sorun yasatiyor
Neden takılı kaldınız
hayallerin yadı kalınca sindiremiyorsun civi civiye sokturuyorsun o yüzden hayal kurmamak lazım.
Elde olmuyor bazen
maalesef ama hayatı kacırmaya degmiyor seni düşünmeyeni cok kafaya takmamak lazım keyf bakmalısın yazma sansın var mı?
Mesajı tercih etmiyor pek
çok iyi davranmana rağmen terk mi edildin
Yok edilmedim merak ettim
konu cinsellikle çivi çiviyi söker duygusallıksa zoe
Yaşadınız mı hiç böyle bir şey
ne tarz bişey daha açık olursan daha net cvplarım mesaj at bana
Cinsellik bağlamında unutamadığınız kadın
var tabii
Söker
Evet var.
Neden unutmadınız
Çok tatlıydı seksiydi. Sekte sınırsız arzulu istekliydi. Nasıl unutulur ki böyle kadın.
Doğru teşekkür ederim
Ne demek.
sen çok aklımdasın
Vardgetek yok
Çok var 🙈
Neden etkilendiler mesela
Sevgili olduk birşeyler yaşadık ayrıldık falan gibi gibi
Neden unutmadınız peki nesi vardı
Çok güzeldi bazıları harikaydi cinsellikte 🙈 o yüzden onutmadim
Mesela
Yanda konuşalım mı
Hayır