Cinsel Yaşam Sadece seksting ile başlayan ilişki nereye gider? (Sayfa 2) Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Sadece seksting ile başlayan ilişki nereye gider? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
unik16 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 yıl Kesin evli cikacak 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Hayır evli değil olsa anlardım o kadar zaman Yorumla unik16 1 yıl Hic de anlamazsin. Ya da isine gelmediginden anlamazsin Yorumla Soran 1 yıl Neden işime gelmesin evli olsa öyle bi konusma yapmazdım demek istedigim geceleri telefonda sürekli konusamaz ki evli bi adam Yorumla unik16 1 yıl Her gece diyosun aganigi naganogi askoo 😅 Yorumla unik16 1 yıl Gece bekcisi olmasin kiz? Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çocuk musun 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Tamam dışardan nasıl gözüktügünün farkındayım ama cok baska seylerde söyledi kafam ondan karısık Yorumla Dante0208 1 yıl Ben 37 yaşındayım reel görüştün mu acaba Yorumla Soran 1 yıl Görüsmedik hic Yorumla Dante0208 1 yıl Yalan bence istediği alınca biter Yorumla Soran 1 yıl Cok iyi yalan söylüyormus o zaman anladım tesekkür ederim Yorumla Dante0208 1 yıl Sen yaş olarak inanmamalısın Yorumla Soran 1 yıl Yaşım kücük benim Yorumla Dante0208 1 yıl Neredesin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Yaşlar kaç?
Kesin evli cikacak
Hayır evli değil olsa anlardım o kadar zaman
Hic de anlamazsin.
Ya da isine gelmediginden anlamazsin
Neden işime gelmesin evli olsa öyle bi konusma yapmazdım demek istedigim geceleri telefonda sürekli konusamaz ki evli bi adam
Her gece diyosun aganigi naganogi askoo 😅
Gece bekcisi olmasin kiz?
Çocuk musun
Tamam dışardan nasıl gözüktügünün farkındayım ama cok baska seylerde söyledi kafam ondan karısık
Ben 37 yaşındayım reel görüştün mu acaba
Görüsmedik hic
Yalan bence istediği alınca biter
Cok iyi yalan söylüyormus o zaman anladım tesekkür ederim
Sen yaş olarak inanmamalısın
Yaşım kücük benim
Neredesin
bilinmez
gercek yatamaya