Seksting olarak konusmaya basladık uzun bi süredir konusuyoruz görüşmedik hic ama benden hoslandıgını evlenmek istedigini söylüyor inanmalı mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bazen böyle başlayan şeyler başka yöne evrilebilir bu gayet normal. Ama şunu unutmamalı, özellikle bu devirde "çakal" inanılmayacak kadar çok. Çevremde böyle olduğunu gördükten sonra uzaklaştığım insan sayısından biliyorum. Sadece skor peşindeler ve çok iki yüzlüler. Dikkatli olun ama paranoyak da olmayın derim. Sonuçta neyin ne olacağına karar verecek olan sizsiniz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tabiki inanmamalısın aynen başladığı gibi devam eder. Evlilik mevzusu tamamen gerçekte seks için olabilir. Dürüst olmayan bi insan olabilir. Sextingi bende çok severim ama neyse onu söylerim dürüst olabilmek önemli.
11 Yorumla
Böyle fake olarak konuşup sonrasında sexting olarak devam ettiğim biri oldu. Bir yıl boyunca sadece sosyal medyada fake hesabımdan konuşmuştum. Şans eseri aynı şehirdeymişiz ve şu an 5. Yılımız sevgili olarak 🤣
120 Yorumla- 1 yıl
@sundries İlk mesajı merhaba Mehmet olmuştu. Direkt sexting olarak başlamadı. Ama oraya evrildi bi şekilde. Sosyal medyadan tanıştığımızı yakın arkadaşlarımız biliyor ama ailelere tabi ki böyle söylemedik, ilk buluşmamızı tanışma olarak anlatıyoruz. Büyük ihtimalle ilerde çocuk olursa da onlara da öyle anlatırız 🤣
Soran1 yılFake olarak konustugunuz sürede bilgilerinizi vermis miydiniz acaba
Soran1 yılÖzel bilgilerinizi adres telefon gibi yani sanal oldugu icin seksting konusulunca güvenebildiniz mi
- 1 yıl
Şöyle diyim biz bir sene kadar konuştuk sanaldan ama ben ev adresi ya da telefon vermedim Instagram'da konuştuk bir sene boyunca, sonrasında da ben fake hesabı kapamaya karar verdim ama ona da söyledim kapatacağımı o da görüşmek istediğini söyledi. Sonrasında nerede yaşadığımı sordu onun İzmir'de yaşadığını biliyordum ben konuşmadan dolayı o da İzmir'de yaşadığımı 1 yıl sonra öğrendi ama hissetmiş zaten İzmir'de yaşadığımı benimde. (Onun hesabı fake sanmıştım 100 takipçi 400 takip ettiği vardı.) İlk buluşmayı daha önce hiç tecrübem olmadığı için kendim için güvenli bir yer olduğunu düşündüğüm Konak sahili seçmiştim beraber bisiklet sürmeye gidecektik. Ben bisikletimi kiraladım onun yanına gittim, uzaktan baktım olduğunu söylediği yere ve gerçekten karşımda resimdeki kişi vardı o yüzden rahatladım. Fake olduğunu düşündüğüm için vermemiştim numaramı da :) O gün verdim numaramı ve sonrası geldi.
- 1 yıl
@sundries Dediğim gibi sadece sextingten ibarettim bende. Gerçek hayat tecrübem yoktu. O yüzden bende reele taşıma konusunda çekindim. En kötü bir daha görüşmeyiz kafasındaydım. İkinci buluşma ilk buluşmadan 3 gün sonra oldu. Derken arkası geldi. Belki o da cesaret edememiştir.
Soran1 yılGerçekten iyi bi cesaret ama karsılıklı yapabilmissiniz bunu haklısınız başta güvenememekte görüstükten sonra taşlar oturmus umarım hep mutlu olursunuz. Ben güvenemedim acıkcası o yüzden de görüsmeyi kabul etmedim
Soran1 yıl@sundries özel olmazsa siz bittikten sonra o ilişki ne hissettiniz
Soran1 yılSize istek attım bi kaç bişey sormak istiyorum da
Soran1 yıl@sundries anlıyorum haklısınız
Soran1 yıl@sundries ben yazdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
47Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılNe inanacan gadası
00 Yorumla
1 yılEn kısa zamanda bulunduğun şehre çağır.. çıkıp gelsin bakalım.. gelmezse fişini çek..
36 Yorumla- 1 yıl
Gelirse nolacak? Nikah dairesine mi geleceğini sanıyoruz 😂
Soran1 yılgüvenemiyorum söylediklerine
- 1 yıl
Yenidenyenii bir yüz yüze gelsinler bakalım.. Soran haklısın.. güvenmek zor zanaattır..
- 1 yıl
Kız büyük ihtimalle reşit değil. Yaşını sordum ve birkaç kişi daha sormuş görmezden gelmiş, yaşım küçük demekle yetinmis. Normal şartlarda bile böyle başlayan bir ilişkiden hayır gelmez üstelik toyluk varsa kız tarafında başına daha büyük işler açılır
Soran1 yıl@Yenidenyenii reşitim ancak inanmazsınız belkide ama daha önce böyle bisey yasamadım kimseyle yani söylediklerine o yüzden inanıyorum ama icimden bi ses güvenme uzak dur diyor kimseyede anlatmıyorum fikir almak istedim sadece
- 1 yıl
Güzelim uzak dur. Sosyal medyadan sexting ile başlayan maceraya atılmak yerine düğünde yere mendil at daha mantıklı olur. Amacı büyük ihtimalle reele taşıyıp bekaretini almak. O yüzden aşık rolü oynuyordur. Daha önce birkaç kişi aynı kaderi yaşadı 😅 bence zar atma engelle geç. Yine de karar senin
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha dün ben sordum bunu sexting yaptığınız ka*şarları ciddiye alıyor musunuz diye sjsjs Hiiiiççç umrumuzda değil dediler. Sorum kaldırıldı ka*şarların zoruna gittiği için :D
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. İnan inan. Kesin en ideal evliliği yaşayacaksınız. Bir yastıkta ömür boyu birlikte olacaksınız. İnanmak istediğin buysa
00 Yorumla
1 yılBen bu yollardan geçtim. İnan hiç güzel sonuçlanmadı.
02 Yorumla
Soran1 yılAmacım rahatsız etmek asla değil özelden bi kaç şey sorabilir miyim size
- 1 yıl
Tabii buyrun
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Belli olmaz bazı şeyler dışarıdan göründüğü gibi olmayabilir. Tecrubeyle sabit.
03 Yorumla
Soran1 yılNedir tecrübeniz
Soran1 yılPeki tesekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benim benzer bir ilişkim oldu manştam sonradan vazgeçti ve ayrıldı benden.
04 Yorumla
Soran1 yılSiz ne gözle bakıyordunuz o ilişkiye acaba
Soran1 yılYa burada herkes kandırıyor diyor sizde mi seksting yapıyordunuz
Gizli Üye(36-45)1 yılHe İnan, daha fazla mahremine girebilmek için söylediği bir saçmalık. Şeyinin fotosunu filan mı istedi? Onun üstüne mi dedi nasıl olsa evlencez diye
04 Yorumla
Soran1 yılÖzel fotolar istedi ama atmadım bisey demedi hic atmadıgım icin hep ilgileniyor konusuyor sürekli yazıyor evlenmek istiyorum seninle diyor ileriye dair hep hayaller kuruyor benimle ne biliyim cinsellikle basladı ama aramızda baska bisey var diyor gercekten yalan mı bunlar
Cevap sahibi1 yılEmin ol yalan
Cevap sahibi1 yılKonuşuyoruz zaten
Sextingle başlayan bir ilişkinin evliliğe evrilmesi... imkansız mı değil tabiki ama çokta mümkün değil
00 Yorumla
1 yılŞekliyle değil nekadar kuşşanışlı olduğuyla ilgileniyorum
00 YorumlaEğer ilişkiye sexs girdiyse niyeti başka olabilir dikkatli olmalısın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCok güvenme, ben de biriyle konuşuyorum. Ama burada zevkli. Ayrıca evli olabilir. Dikkat et.
22 Yorumla
Soran1 yılSiz ne kadar zamandır konusuyorsunuz bizim 1 sene oldu yalan söylüyor olabilir mi sizce
Nereye gider canlı sekse
02 Yorumla
Soran1 yılEvlilik diyor
1 yıl:) inanma. kaç yaşındasın sen ? zekanmı kıt
08 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel şeyler söylüyor hep benimle ilgileniyor hayaller kuruyor sürekli konusuyor benimle kandırıyor mu
- 1 yıl
:) evet kandırıyor. sala kça hayale bunlar gerçek değil. kendine gel
Soran1 yıl1 senedir kandırır mı ama insan bıkar bırakır yani
- 1 yıl
:) evet kandırır tabi. sırtında taşımıyor ya seni :) kimbilir kaç kıza yazıyor.
Soran1 yılAyrılalım dedigimde aglıyor sinirleniyor ama bu da mı yalan ben salagım galiba
- 1 yıl
evet öylesin ne yazıkki. görüyorum hala kurtulamamışsın
Soran1 yılSevgisine inanmadıgım icin sucluyor bi de beni
- 1 yıl
özgüvensiz ezik biri o
Gizli Üye(25-29)1 yılİST / 26
BAKRM
İSTEYENLE YAPARIM KZLR
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılyok mu kimse
Gizli Üye(36-45)1 yılNe evlenmesi tabiki abazaligin verdigi anlik heycanla soylemistir
00 Yorumla
1 yılHayır dikkat et kendine
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bir yere gitmez o ilişki yarıda kalır
00 Yorumla
1 yılHerşeye kadar yolu var
00 YorumlaElbette inanma.
Yuzyuze gorusmeden ilerleme.00 YorumlaBaşladığı yere geri döner
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç bi yere gitmez boş yere umut bağlama
00 YorumlaYazmak istersen gel detayli anlatayim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılO şekilde devam eder bir yere gideceğini zannetme
00 Yorumla Sexting ne olm ergen misin sen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Yalan söylüyor amacı belli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılne mutlu :D kesin evlenirsiniz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yıl😂 Kesin evlenirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİnanma gerçeğini yaşamak için yalan söylüyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikleee gercek hocam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılReelde seni mikince son bulur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılsevgili olmuştuk yaptıktan sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKaç kişiyle seksting yaptığını sormadı mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı.
1 yılİnanma zevkine odaklan
00 Yorumla Bir yere varmaz..
10 Yorumla
1 yılYalan söylüyor
10 Yorumla
1 yıl@MiraKural bu soru
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yani o biraz zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılFbuddy e gider
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yatağa
00 Yorumla
1 yılGitmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılİnanma
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılBı yere gitmez
00 Yorumla
1 yılgittigi yere kadar
00 Yorumla
1 yılHayali evlilige
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılinanilmaz bence
01 Yorumla- 1 yıl
Öylemi diyosun
1 yılİnan bakalım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. inanma
00 Yorumlaİnanma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKızlar sekstingten sonra engeller genellikle ama
00 Yorumla 😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılGitmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİnanma asla
05 Yorumla
Soran1 yılKandırmak icin mi böyle iyi davranıyor
Cevap sahibi1 yılTabiki
Soran1 yılOha ya ama inanıyordum ben ona
Cevap sahibi1 yılBilemiyorum yani ama zor
Cevap sahibi1 yılÖzel açamıyorum maalesef
Gizli Üye(30-35)1 yılAsla inanma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKesin S*kecek