Selam
#Cinsellik yaşamak için çiftlerin yaş farkı kaç olmalı?

#Bu sefer bilinçli olarak cinsellik sorusu sordum etkiletimi değiştirmeyin lütfen 😀
Selam
#Cinsellik yaşamak için çiftlerin yaş farkı kaç olmalı?

#Bu sefer bilinçli olarak cinsellik sorusu sordum etkiletimi değiştirmeyin lütfen 😀
Böyle gereklilik olarak bir yaş olmamalı. Mesela 10 diyelim buna, 11 olan ama fiziksel yaşı daha genç olan 6-7 gibi olan birisi ile kural 10 diye birlikte olunmayacak mı? Bu pek doğru olmaz.
Çünkü nüfusa kayıt yaşı ile insanın biyolojik yaşı farklı olabiliyor artık maalesef. Fark az görünürken aslında çok, çok görünürken az olabiliyor.
Sayıdan bağımsız olarak uzun yıllar tatmin edici şekilde cinsellik yaşayabilecek kadar olması uygun olur.
Bu tamamen ten uyumuna bağlı. Açıkçası benden yaşça büyük bakımlı kadınlar gayet çekici gelebiliyor.
Kimisi çok kızacak ama yeni jenerasyon çıtır kızlar da insanı baştan çıkarabiliyor. Genç kızların toyluğu ve sendeki deneyimle gayet güzel bir cinsellik yaşayabiliyorsun. Hem bu şekilde o da kendinde farketmediği farklı şeyleri keşfedebiliyor.
Sadece cinsellikse bu karşımdakini beğenme seviyeme göre değişir görünce dibimin düştü yaşını öğrenince şok olduğum insanlar oluyo😀
Bu yüzden büyük konuşmak istemiyorum reşit olan herkes fantezisine göre yaşayabilir.
Max 10 yaş büyük olsun.
Katılıyorum kesinlikle 😌
Her zaman derim ama sevdiğim kadın olgun olmalı :D benden büyük olsun.. çünkü çocuk gibi kızla sevgili olmak istemem. birde anaç olmalı. max 30 yaşında olabilir.
Uygun bir yaş aralığı olduğunu düşünüyorum
Teşekkürler :)
Rica ederim 😌
Cevap
34Cevap
Öpüşürken midenin alacağı bir karizması olmalı. Benim için mak 38-40 dır. Sonrası yaşlı
tarkan 51, murat boz 45-46 yaşında
@hayatyordubenibe kişi değil yaşı
hmm
En az 7/8 en fazlada 15 dahada üstüne çıkmıyorum artık akıllandım 😃
Sübyancılığa girecek kadar olmasın kafi
Kesinlikle öyle
Bu etiket pek uzakta durduğum bir etikettir yani kendi düşüncemden daha ziyade mantıken 10 yaştan fazlası uçurum gibi bir fark olur diye düşünüyorum
Sondu son toplasan 3 tane sormuşumdur bu zamana kadar ama baktım cık olmuyor benlik değil soran sorsun
Anladım onu ☺️ ben de bu etikette neyse boş ver fhfgf
🤞😀
Bilemiyorum şu an da zaten benden bile öncesinde ilişki yaşamış bir çok insan var çocuk yaşta bile ama gün gelir ne olacaklarını görürler tek diyeceğim şey bu çok fazla haksızlığa uğradım, ama yakında bir şeyler değişecek inanıyorum
Kişiye ve ilişkiden beklentine göre değişir.
Tercihim, kadının en fazla bir iki yaş küçük olması ya da on yaşa kadar büyük olması. Saçma, gereksiz ilişkiler için ideal.
Cinselliği üst seviyede yaşayan biri olarak yaşın değil yaşam şeklinin önemli olduğunu söyleyebilirim, tabi iyi bir cinsellik için cinselliğe bakış açısıda önemli
Bir de kullandığı resme bak yaaa. Kadın gencecik, yerdeki amca kurbanlık koyun gibi. Kesin fantezidir bu 😀😀
Bana göre maks 10 yaş olmalı ama bu o kadar değişkenlik gösteren bir konu ki 30 yaş fark olanları duyuyoruz 😱😅
En fazla 5 6 yaş olabilir , arada çok uçurum farkı olması yetememe ve doyumsuzluk belirtileri gösterecegi için hem sağlıksiz hem riskli olur
Çiftlerin cinsel uyumuna bağlı, yaş aşırı fark olmadığı sürece belirleyici olmaz
yani yaşin bir onemi yok bence tenler uyduktan sonra
Gönül sever, beden isterse yaşın bir önemi yoktur diye düşünüyorum.
Kişiler reşit ve akıl sağlığı yerinde ise cok büyük farklar yoksa problem olmaz
Aynı ilişkide olduğu gibi en fazla 5 yaş olması iyidir.
Normalde 10 yaş olabilir ama 20 yaş 25 yaş fark olanları da görüp duyuyoruz
Çok fark olmasın. ama makine gibiyse yaş farkının önemi yok.
Benden en fazla 10 yaş büyük olabilir
Kesinlikle
Önemli olan istekli olmak ve ten uyumu yaş çok önemli değil
Süpyancılık olmadığı sürece yeter 19-55 yasa kadar foto çok hoş kadının zarifligi çekiciliği
15 yaştan sonrası tuhaf kaçar 🙃
Bence de
3-5 ideal 7 de olabilir senin ne duşüncen
Evet neden sordun
Bu genel bir soru
Sorun
Evet kapalı burdan sorun
Bol yorum yaparak ve bence paylaşarak Bilge seviyesine geldim.
Xper biriktirerek seviye atlıyorsunuz bol yorum yaparak
Hayır ben fenomen olduğum için 6 soru hakkım var günlük
Sizin tercihiniz o evlilik yaşı iyi günler size
Bütün sorularına cevap verdiğimi düşünüyorum ne ön yargısı
3-5 ideal öteye gittikçe anormalleşir
Katılıyorum
Cinsellikte yaş farkı önemsiz o iş zevklere bakar
70 yaşındaki adamla 20 yaşında ki kızla olmaz artık yuhhh
tarz ve yapılacaklara göre değişir, uç fanteziler yapılacaksa benden büyüklerde olabilir.
Reşit olsunlar sonrasında uyum istek çekim önemli yaş farkının sorunu olmaz bunlar olduktan sonra
Benden 5 yas küçük olsun. Yeter
Reşit olduktan sonra gerisi sorun olmaz.
Çok yaşlı ve çok küçük olmadığı sürece sorun yok
Enerjileri yetiyorsa çok bir önemi yok.
10 yaş büyük küçük olabilir.
rekorum 10 yaş büyük olan birisi :)
sanki ruh yaşı önemli onda:)
Birbirine değer vermek önemli olan
Cinsel sorulara cevap vermiyorum. 😂
Yaş farkına takılmıyorum ben
Bence yaş farkı cok onemki degil
2 ya da 3
Önemi yok
maks 10