Uzakta olan bir erkeğin cinsel ihtiyacını karşılamak için p*rno izlemesi normal bir durum mudur aldatmaya girer mi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Uzakta olan bir erkeğin cinsel ihtiyacını karşılamak için p*rno izlemesi normal bir durum mudur aldatmaya girer mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kanka erkek yanındaykende izler p*rno çoğu erkek için bağımlılık gibi bir şeydir
Yok ya evlenince ben böyle bir şeye katlanamam
Yakalanmaz zaten
Boşarım
Yakalarsan boşarsın ama yani izlenir bu çok normal erkekler için
Seks sohpetleri, gifler, ve erotik, p*rno flimler, hikayeler, görseller, sen mesela her şey bu açlığı gidermek için kurgulanabilir.
Aldatmaya neden girsin. Kadınla beraber olacağına p*rno izlesin bence
E sonuçta kadınları çıplak görüyor
Senin benimle Zorun ne sevgilim Bu kalbi kırıp kırıp neden parçalıyorsun açık açık anlat zorun ne sevgilim neden şimdi yeni bir savaş başlatıyorsun
Herkesle zorum var esasen
po. rno bence aldatma degil. erkegin asla ulasamayacagi kadinlari sevisirken gorme fantazisi
Yani biz ona kadar seksi değil miyiz
Olamazsin zaten bazi kadinlarin ruhuyla vucudu uyumlu. o. lospu ruh herkesde olmuyor. Opusurken bile istekli arzulu ve zi. kilmeyi bekleyen havadalar. Kullandiklari jartiyer, topuklu ayakkabi farkli. cogunun bacaklarida gogusleride mukemmel.
Ay evet. Benim vücudumda çatlaklar bile var
turk kadini vajinada kil sevmez. erkeklerinde bir kismi sevmez. ama tirasli ya da temiz killi vajina ayri sexidir. avrupadaki kadinlar birakmaktan cekinmez
Temiz kıllı vajina nasıl oluyor
p. ornolarda gorursun. italyan gelenegi. vajina ustu killar kesilmiyor. asagidaki ve alt etrafindakiler kesiliyor. kokuda yok. sexilik katiyor
Ne alakası var aldatmayla uzakta olmasa bile po no aldatmaya girmez ve uzakta bide ne yapsin canim tatmin olmasi icin birsey yapmasi lazim
😀bu konuda sana istediğin soruları cevaplayabilirim
Normaldir. Eskorta gitse daha mı iyi?
Sonuçta çıplak görüyor kadınları
Elizabeth p*rno izleyerek
p*rno izleyecek tabi napacak baska
Normal bir durum ihtiyaç sonuçta
Sabunu deler
yakınındakiyle
Mastürbasyon yapar
Girmez bemcr
girmez mi anasını bile beller 😂
31 cekerek
Uzaktan ilişki olmaz
Normaldir.
Uzak mesafe ilişkisi mi
Hayır ikimiz de tatildeyiz Eylül'de yine bir araya geleceğiz
Tatil ne
İkimiz de tatildeyiz ailelerimizin yanına geldik o farklı bir şehirde Ben farklı bir şehirde ama Eylül'de tekrar işbaşı yapacağız
Aynı evde mi kalıyorsunuz
Hayır ne alakası var aynı şehirde görev yapıyoruz ama farklı evlerdeyiz
O zaman seks yapıyorsunuzdur
Ee yani düzenli hemde
E siz karı koca olmuşsunuz zaten. Evlenin bari.
Bakireliğimi bile verdim hadi bugün de benim için yakalım
Yaşlar kaç
Benim 27 o ise 31
Kaç yıllık sevgili
9 ay
9 ayda bakireliğini verdin ha. istekli, istekli şeysin
Ya sonuçta Ben de erkek arkadaşımda bastırılmış şeyler var erkek arkadaşım 31 yaşında hiçbir şey yaşamamış Bu yüzden beklemedik zaten erkek arkadaşım yargılayan bir insan değil
Erkek zaten hep azgındır. Sen nasılsın önemli olan o.
E yani bende de çok
Üff ne şanslı bee. Etkileniyor mu senden sevgilin
Sevgilin mi
Evet 9 aydır çıkıyoruz
Peki yanındayken seks yapıyor muydunuz
Evet düzenli ve o zamanlar izlemediğini söylüyordu
Bence normaldw dayanabilir. Sizin sevgili işi de birbirinizi tatmin etme işine dönmüş. Sevgi yok gibi görünüyor. Benim yıllardır sevgilim yok hiç ilişki de yaşamadım ama o videoları da izlemem mesela. İstekli de biriyim
Cinsellik ben istediğim için yaşıyoruz. Tamam o da istiyor ama bütün konuları ben açtım. Ben öptüm mesela ilk kez. Ben üstümü soydum falan. Üstelik hayatına giren ilk kadın benim. Öyle bildiğin erkeklerden değil yani kullanayım düşüncesi yok. Ailesi biliyor üstelik evlenmeyi de düşünüyoruz. Hem yaz tatilinde bile konuşup sohbet ediyoruz her gün görüntülü arıyor beni. Cinsellik konusuna bile girmiyor.
İlk sen yapmışsan seni biraz basit de düşğnebilir. Senin de ilkin mi o
Yok değil ama o bilmiyor bunu
Yok ya basit olduğumu düşünse çoktan ayrılmıştık ailesi ile bile tanıştım 9 aydır birlikteyiz
Nasıl bilmiyor. Bekaretini kendi mi aldı sanıyor
Daha önceden mi basit yakınlaşmalar oldu erkeklerle ama ilk kez bununla çok ileri gittim bakirelik bile gitti
Anladım galiba sen çok istekli birisin
Bayağı ya öyle böyle değildi
Belli baksana. Sen nasıl karşılıyorsun o yokken
Hiçbir şey yapmıyorum
mastürbasyon bile mi
Başkasıyla sevişir😉
Onu yapmıyor eminim
O zaman bol bol mastürbasyon yapıyordur😉
Allah için o sondaki göz kırpma işaretini
*İşareti ne
Pardon el alışkanlığı oldu sanırım
Girmez sen nasıl ihtiyaçlarını karşılıyorsun