selamlar. erkek arkadaşımla uzun süredir birlikteyiz. cinsellik için de acele etmemiştik, her şey vakitli ilerlemişti bizim için ve gayet yolundaydı. fakat son birkaç aydır bir erkek nude bile talep etmez mi. ufak tefek şeyler de atıyorum ortaya ki belki bir şey söyler. YOK.
bu arada cinsellik dışında her şeyimiz gayet iyi. ama cinselliğimiz bitti resmen.
ne diyorsunuz? nedendir? ne yapsam?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çok garip ya biz böyle kız istiyoruz , kızlar böyle erkek hayat adil değil :)
cinsellik yaşamak değil aslında mesele. neden böyle olduk anlamıyorum :( beni sevgilisi gibi görmüyor mu artık anlamış değilim :(
Beğenmiyor olabilir mi peki artık? :(
bunu nasıl öğrenicem :( bunu bilmemek ve bu ihtimali düşünmek çok ağırıma gidiyor :(
Ne yaşadığını bilmeden veya görmeden bişey söyleyemem ki :(
bunu sormalı mıyım açık açık peki sizce
Sohbet sırasında sor bence
peki sizce beni beğenip beğenmediğini mi sorayım neden uzaklaştığını mı
Uzaklaştığını sor bence
teşekkür ederiimm soracağım :(
Rica ederim, kendine güven :*
adam belki isteksiz dönemindedir kafası başka yerdedir
Bu kadar cabuk usanmis olabilirmi
olabilir mi :( o kadar sık bile yaptığımız bi şey değil. zaten evli değiliz imkanlarımız kısıtlı :(
hadi seks yapamıyoruz. insan nude bile istemez mi :(
Konusabiliriz istersen daha detayli
Başkası var üzgünüm başka açıklaması yok
emin misiniz çünkü ben de bundan korkuyorum :( seksin bir kere adını alan bırakamaz derler ya... o nasıl böyle olabilir aklım almıyor. ve çoğu kişi gibi ben de onun böyle bir şey yapmayacağını düşünüyorum :(
Vala seks dünyadaki en güzel seylerden biri ve sevdiğinle yapmak çok daha güzel. Adam senle yaptıysa yasadiysa senden başkasını istememesi lazım. Bu bir ihtiyaç yani sen yapmazsan bir şekilde rüyada bile oluyor yani bir şekilde yapıyor bunu ve senle yapmıyorsa geriye tek seçenek kalıyor
kendi kendine yapıyor olamaz mı peki? biraz erken boşalma problemi vardı. ondan dolayı mı istemiyor diye düşünüyorum ama hep daha kötü şeyler olmasından korkuyorum :(
Kendi kendine sevişme kadar zevk vermiyor bence sen kendini sonuca alıştır ufaktan
peki sizce şu an bu durumda ne yapmalıyım
konuşayım mı geri çekileyim mi daha çok çekmeye çalışayım mı ne yapayım böylece bekleyeyim mi
Açık açık sor neden artık beni istemiyorsun diye zaten verdiği yanıta bakarak anlarsın biri var mı yok mu kiviriyorsa birisi vardır net. Sende yoluna bakarsın. Erken boşalmayla alakası yoktur bence ne olcak sen dert etmedikçe. bir şey olmaz
satırlarınızı okurken daraldı içim. öyle korkuyorum ki alacağım cevaptan :( OF :( teşekkür ederim
Bence bı sor en azından gerçeği öğrenirsin. Umarım ben yanilirim ama kötüye alıştır kendini sen. Ayrıca dünyanın sonu değil daha çok kişi çıkacak karsina
orası öyle tabii :( ama kalbimdeki bu acıya engel olamıyorum :((((((((((
Geçer geçer neler geçmiyor ki hepimiz yaşadık bunlari 😇
oof of. valla ben yoruldum ben tükendim :( daha fazlasını istemiyorum :( :( :(
Daha gençsin uzun bir hayat var önünde hiç kimse için üzülecek kadar uzun değil hayat bunu unutma 😇
bazen bildiğimiz şeyleri kalbimiz kabul edemez ya :( tam da öyle bir durumun içindeyim. bir arkadaşım bana böyle şeyler söylese ben de siz gibi tavsiye verirdim ona ama iş başa düşünce öyle zor ki :(
Haklısın insanin gözü kör oluyor bazen 😔 ama mantıklı düşünmek lazım zamanımızı boşa harcamamak lazım
evet :( hele ki işin içinde başka şeyler varsa :( bunu öğrenmem gerek :(
Bence yaz çok geç olmadan bana da haber ver merak ettim bende
çok teşekkür ederim gerçekten :( haber vereceğim :(((
Üzme. kendini aşarız her şeyi yeterki gizli saklı kalmasın 😇
libidon senin sanırım çok yüksek kaç yaşındasın ve sevgilin kaç yaşında
aslında sevişmekten çok sevgili gibi olmaya hasretim :( fazlasını talep etmiyorum ki :( sevgili gibi olalım istiyorum. insan sevgilisinden nude bile mi istemez :( yaramaz konuşmak aklına gelmez mi insanın :(
Vallahi benim yok şu an sevgilim olsa sana çok hak veriyorum. Neler yapardim neler belki de fazla biile gelebilirdi sana yaşda etkili bence
Ten uyumun yoktur. Başka birini bul.
cinsellik dışında her şeyimiz çok iyi ama şu an :(
Diğer şeyler için cinsel hayatını bastırabiliyorum diyorsan devam ama şahsen iyi sevişemediğim biriyle devam etmem.
yani şu an zaten aynı evde yaşamıyoruz imkanlarımız kısıtlı. öyle bir durumda nasıl olurdu bilmiyorum benim açımdan ama onun bu sebeple benden uzaklaşmasını istemem :( :( seviyorum çünkü onu :(
Acilen yol ver vitaminsiz e
seviyorum ama ve bi tek bu yolunda gitmiyor. sizce nedendir ki :(
Detaylı konuşmak ister misin
Heyecan yok demek ki
nasıl getiririz onu heyecana :( duşa giriyorum diyorum mesela ajsha eskiden olsa ben de ben de derdi şimdi tık yokken
Bitmiş rutine binmiş demek ki her şey eskiden dediğin ilişkinin başlarıdır
peki bu durumda ne yapmamı tavsiye edersiniz? ben de mi geri çekileyim yoksa onu çekmek için daha çok mu çaba sarf edeyim ne yapayım
Sende geri çekil kaçan kovalanır hesabı üstüne düştükçe önemini yitirir
aslında uzun bir süredir hep daha dikkat ediyorum geride durmak için. ara ara yem atıyorum belki bi gelişme olmuştur diye ama tık yok. böyle böyle iyice bitiyor :(
Sıkıntı o zaman Buda bir gereklilik insan doğasında olan bir şey tuzu biberi dedikleri durum ama erkek arkadaşın hevesi mi yok yoksa cinsel bir uyarı mı yok garip
şimdiye kadar hiç olmamış olsaydı yine tamam derdim. olabilir yani insanlar yıllarca bekliyorlar. cinsellik yaşamayalım ama bileyim o hala beni arzuluyor :( bunu bilsem bile yeter bana :(
Olmamış olması uyarılmasına engel değil acaba çekindiği bir durum mu var
ailemden çekindiğini söylemişti daha önce ama zaten bir defa yapmışız biz bu şeyi. sonradan böyle bir şey gelişebilir mi sizce
yani neredeyse baştan beri çekiniyordu ama şimdilerde uzaklaştı
Ailen ne alaka ki bir kere yaptınız ne yaptınız arkası gelmediyse bir şeyler eksik olabilir acaba senin gönlün olsun diye mi yaptı
bir kere yaptık derken ilki aştık anlamında. ilki aşmak zordur ya asıl. ikimiz de istedik yaparken. ama evli değiliz sonuçta ailem de biraz tutucu olduğu için çekiniyor
yani evet çekinmesini de anlıyorum ama ilki aştık, defalarca kez yaptık. şimdi mi aklına geldi ailem
olabilir mi böyle bi şey
Gerip ilgisi azalmış olabilir mi
yani evet ilgisi yok şu an :( belki de aile meseleleri yüzünden :( peki napabilirim :( konuşmam gerekli biliyorum ama öyle korkuyorum öyle çekiniyorum ki :(
Aile meseleleri ne?
Korkma sor direk bunda korkacak çekinecek bir şey yok seni seviyorum vs demek ile olmuyor her şey sonuçta
daha önce annem bu konuda açık bi insan olmadığını söylemişti ikimize de. annemle tanışmışlıkları sohbetleri var. fakat yaptık bi şey. devamını da getirdik. şimdi mi aklına geldi de çekiniyor
Birlikte olduysan iş işten geçmiş gereksiz duygusallık yapıyor bence ya da istediğini bulamadı
ilişkide pasif biri de değilim her şey gayet güzel ilerliyordu hatta çok tatmin olduğunu söylüyordu bana sonra birden bitti her şey nasıl bulamamış olabilir ki bunca zaman yalan mı söylüyordu ki bana
Bilemiyorum aranızda diyalog uyum bunlar hep etken
Üzücü
neden böyle sizce :( yapabilirim :( beni sevgilisi değil de arkadaşı gibi görüyor gibi hissetmeye bile başladım
Belli ki senden soğumuş hani arkadaşı gibi bile görmüyor olabilir
ama cinsellik hariç her şey gayet güzel gidiyor :(
Kanka kalkmıyordur belki ajdjsj
hdsjdhfks kalkıyor da biraz erken iniyor hdksj bu sebep olabilir mi sizce geciktirici alıyoruz genelde
Bilmiyorum ki hiç öyle bir sorunum olmadı
Benle yaşa?
Hissttt ozl gl 🙃