Çok seyrek cinsel ilişki yaşıyoruz uzun zamandır bu da beni çok üzüyor çok rahatsız ediyor bunu nasıl düzeltebilirim bana yol gösterebilir misiniz gerçekten öneriye ihtiyacım var konuşunca kabul etmiyor sorun olduğunu
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Ben hayatında başka biri olduğunu düşünmüyorum , geçmişinizi iyice düşün neler yaptığınızı nasıl yaptığınızı vs , ve şuanki duruma gelirken neleri nasıl yaptığınızı çok iyi düşün , mutlaka bir yerde ona ters gelen bişey olmuştur ve bu onu rahatsız etmiştir ,
Bütün erkekler Seksi kıyafetler giyen , kendisini deli gibi arzu ettiğini belli eden , sınırsız seks yapmayı isteyen , bütün pozisyonları ve fantezileri yapmak isteyen bir eş istemeyebilir!!!
Tamam erkeklerin çoğunluğu bu şekilde bir eş isteyebilir ama senin eşin istemiyor olabilir , mütevazi bir evlilik , gereğince cinsellik istiyor olabilir00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİstek artıran bazı yiyecekler var o tür şeyleri daha çok hazırlayıp tüketin =)) Sonra işle ilgili sorunları varsa işi kapının dışında bırakmasını sağla son olarak sürekli tatlı dilli güler yüzlü olursan en az haftada bir seninle olmak ister. Spor yapıyorsa beslenme ve dinlenmesi iyiyse haftada en az iki hatta üç defa yakınlaşmak ister. Seni seviyorsa günde iki üç defa bile yapabilir. Dönemsel olarak isteği azalabilir bazen de artabilir. Yani sürekli bir soğukluk varsa istemiyorsa o işte başka bir iş olabilir.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılDaha eğlenceli hale getirin, mesela gün içerisinde sevgili gibi mesajlaşıp konuyu cinselliğe getir. Hem ilişkinizi tazelemiş hem de üzerinde ilgi ve bu tür şeyleri konuşmak daha kolay olur belki.
26 Yorumla
Soran+1 yılMesajlaşma falan hep var ki
- +1 yıl
Tamam, mesajda konuşmuyor musunuz? Yani akşama veya yanında olana kadar hazırlasan ilişkiye.
Soran+1 yılMesajda asla seks konuşmaz ki sevgiliyken de konuşmazdı cinsel hayatımız vardı ama konuşma yoktu
- +1 yıl
Hmm o zaman başka şeyler dene. Ne biliyim evde film izleyin vs.
Soran+1 yılFilm izlerken de olmuyo
- +1 yıl
Bir şey olmasa da arada temas etmeye çalış o zaman nabzını yokla. Ne biliyim arkadan sarıl, naz yap.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
39Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıleskiden de böyle miydi yoksa yeni bir olay mı?
bazen erkeklerin istemediği zamanlar olabiliyor. stres, yorgunluk veya depresyon gibi... baskı yaparsan daha çok kaçar. aslında sorman mantıklı ama sorunca da evet öyle diyemez. erkekler çok ketum oluyor. kavga ediyor, trip atıyorsan bunu acilen kes. bu çok uzaklaştırıyor erkekleri. çok mutlu görünmelisin. kendini seksi hissetmelisin. öyle görünmelisin. iltifat etmiyorsan iltifat etmeye başla. yani durduk yere öpüp yaa ne yakışıklı geldin birden gözüme öpesim geldi filan de. ama böyle sürekli iltifat ediyorsan da iltifatları birden kes mesela. gece geç yatıyorsanız o saatlerde uyku bastırıyor erkekleri. saat 22.00 gibi filan yanaşmaya çalış. yani onu bir şekilde gaza getir. baktın hiçbiri işe yaramıyor kendi haline bırak bir süre. eğer düzelmezse boş zamanlarında ne yaptığına bak. benim başımdan geçti diye senin de aynısını yaşayacağın anlamına gelmez ama kendini sanaldan veya gerçekte bir başkasıyla tatmin ediyor olabilir. bu çok düşük bir ihtimal ve aklına bile getirme henüz. ama bu olay uzun sürerse yani birkaç ay filan...10 YorumlaOrtada sizi ilgilendirren bir sorun varsa çözülür, düzeltilmez. Öncelikle bu önemli. Onunla suçlarmış gibi değil çözüme odaklı pozitif bir dil kullanarak konuşmaya çalışırsan eminim yol alacaksınız. Burada tutum çok önemli. Kendini güvensiz ve yetersiz hissederse daha da içine kapanacaktır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılBazı oyunlar yapmalısın. En savunmasız anında kulağına fısıldamak, hassas bölgelerine dil-el ile dokunmak. Tüm orgasm noktalarını bilmelisin. Uygun ana göre o noktaların en kolayından başlayabilirsin. Sabah vakitleri libidosu yüksek olur biz erkeklerin. O an penise sarılıp blowjoba maruz kalan hiçbir erkek reddedemez. Bu gibi ani ve süpriz saldırlar yola getirir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kadar seyrek yaşıyorsunuz? belki adamın senin bilmediğin bir problemi vardır maddi olabilir sağlıkla alakalı olabilir.önce sebebini bulmak lazım neden yapmıyor. seyrek yapan erkek de ilk defa duyuyorum ya çok istekli olur erkek adam. ya da hiç istemeyen bir grup var onlar hakkında konuşmak istemiyorum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce hayıflanıcam çünkü sık seks yapamamayı dert eden kıza bi ben denk gelemedim heralde. Çözüm için ise böyle bir sorun var demek yerine "benim için" böyle bir sorun var dersen onun var ya da yok deme hakkını elinden alıp bir sorun olduğu konusunu kabul etmek zorunda bırakabilirsin. Ona da tepki vermezse tartışabilirsin. Tartışmak da işe yaramazsa yapacak bir şey yok, ya kabullenip böyle devam edeceksin ya da bu şartlar altında ilişkiye devam etmeyi reddedip ayrılacaksın.
00 Yorumla
+1 yılEsinle konus baska pozisyon veya takviye ilaclar alin ama bazilari baskasini bul demis cok yazik
Ya ayirlir ya da baska sekil deneyebilirsiniz gecmis olsun00 YorumlaBu ne senlik... nede onun elinde olan birsey değil bence doktor tavsiyesi alin normal birşey bu çekinmenize gerek yok..
10 Yorumlademek istedğin seninle yatmak istememesi mi? yoksa erken boşalma sertleşememe gibi bir şey mi?
00 YorumlaBence düzelecek bir şey değil, cinselliğin olmadığı bir ilişki de ilişki değil bana göre. O yüzden bir karar versen iyi olur senin için.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunu onun ile konuşarak aşabileceğinizi sanıyor isem de, birlikte konuşarak ta neyiniz tam neyiniz eksik anlamanızı sağlayabilirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpartnerinizin isteği olmadan bir şeyi düzeltemezsiniz, cinsel ilişki yaşamaktan memnun olmaya, hoşlanmayan insanlar da vardır. cinsel istek olmaması da bir sorun değilidir. umarım iyi bir şekilde anlatabilmişimdir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Bu hep mi böyleydi yoksa sonradan mı bu hale geldi? Daha detaylı anlatır mısın.. kaç yıldır evlisin vs
00 Yorumla
+1 yıl@lmelodrama hocam bunu çözseniz çözseniz üfleyerek siz çözersiniz
11 Yorumla- +1 yıl
Sheeehskine üflediğim gibi mi 😌
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Eğer adam odunsa düzeltmek çok zor , odun değilse iş sende bitiyor, iç giyiminden, yatakta ki sınırlarını değiştirmeyi deneyebilirsin..
00 YorumlaBunun tek yolu oturup konusmak belki bir skntisi vardır. ya da ne biliyim guvensizlik vs açıkça isteklerini ve fikrini al.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılZevk aldığı şeyleri keşfedip bunları tetikleme yoluna gidebilirsin.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBulundugunuz durumun kensisi problem uzak mesafe ilişkisi cozumu bir arayada yakın olmanız
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Off öyle erkeklere erkek mi denir yemeğinin içine çaktırmadan azdırıcı karıştır bu da işe yaramazsa vur kıçına tekmeyi gitsin
00 YorumlaCinselikte uyuşuyormusunuz
Zıt iseniz cinselikte hoşlandığı bi şeyi olmaz derdiyseniz ondandır?02 Yorumla
Soran+1 yılUyusuyoruz şu ana kadar hiçbir isteğine hayır demedim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBugünde isteksiz erkek sorularına denk geliyorum hep. Bi taraf isteksiz olunca evlilik çekilmiyor gerçekten, başımda var öyle birisi.
00 YorumlaSorunun derinine inmek lazim hersey olabilir.. ne kadar zamandir boyle
00 Yorumla
+1 yılseyrek derken ne kadar sürede yaşıyorsunuz?
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok seyrek ayda bir hatta daha uzun
- +1 yıl
bu nasıl bi r evlilik
- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek sever Seksi bu gaymidir🤔
20 Yorumla
+1 yılDüzelmez, doğuştan bazı şeyler
012 Yorumla
Soran+1 yılEskiden böyle değildi ama
- +1 yıl
Ozaman hayatında biri var
Soran+1 yılHayır yok
- +1 yıl
Nerden biliyon
Soran+1 yılYok çünkü
- +1 yıl
Var ki senden uzaklaşıyor işte
Soran+1 yılYok diyorum o kadar basit mi ya dünyadaki tek neden bu mu
- +1 yıl
Bence bu,, başka Bi sebebi olamaz
Soran+1 yılSenin kapasiten bu kadar demek ki
- +1 yıl
Bak sende kabullen bunu, yakında ayrılırsenden zaten, demişti dersin
Soran+1 yılAyrılmak mı hiç sanmıyorum
- +1 yıl
Peki yakında bidaha yazarsın bana, haklısın diye
+1 yılÇözümü daha istekli bir sevgili bulman
00 YorumlaSevgiliniz Sexse Uzak Birisimi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı konudan muzdaripiz ve ben terapi almayı düşünüyorum İstersen yardımcı olabilirim sana da
00 YorumlaBir erkek istemiyorsa istemiyordur
00 YorumlaBazilari hiç düzelmez monotinlaşır
00 Yorumla
+1 yılEvli misiniz? Ne zamandan beri uzak?
00 Yorumla
+1 yılDikkatini çekmelisin ve uyarmalısın
41 Yorumla
Soran+1 yılDikkat çekmek için yapmadığım kalmıyo
Fantezilerini hayallerini gerçekleştir
01 Yorumla
Soran+1 yılPaylaşmıyor ki paylaşsa yaparım
- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılDüzeltme değil sorunun kaynağı ne onu bul önce
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel ilişki sevmek zorunda mı mk.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki sen aşırısındır 😄
00 Yorumla
+1 yıliçeceğine azdırıcı atın öyle deneyin bide
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBuluşma imkanı yok mu
00 Yorumla Başkasını bul
06 Yorumla
Soran+1 yılBu bir çözüm değil
Soran+1 yılOnunla cinsellik istiyorum baskasiyla değil
Soran+1 yılEvet
Mesir macunu.
02 Yorumla
Soran+1 yılSonunda yedireceğim gerçekten
+1 yılyakın olarak
00 Yorumlaseyrek derken ne kadar sürede yaşıyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılNe Gibi sorunlar var
00 YorumlaHap kullansın
00 YorumlaAzdır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlimisiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılbaşkasi olma durumu nedir
Soran+1 yılHayır öyle bir şey yok bence
Cevap sahibi+1 yılo zaman konuş, direk sor
- Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılUzak derken
00 Yorumla
+1 yıl
Burçlariniz?00 Yorumla
+1 yılFantezi yaparak
07 Yorumla
Soran+1 yılFanteziye asla açık değil
- +1 yıl
Güzel ve seksi giysiler giyerek
Soran+1 yılGiyiyorum olmuyo
- +1 yıl
Neler giyorsun
Soran+1 yılSeksi gecelik falan
- +1 yıl
Sade gecelik yetmez
Soran+1 yılSadece gecelik değil zaten
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cinsel olarak uzak erkek nasıl mı düzeltilir? Nasıl düzeltilir mi? Düzeltiliyor mu bir insan, herhangi konuda?
Kusura bakmayın laf kalabalığı yapmak için değil sahiden sorun soru kalıbında o kadar belirgin ki, fark etmeniz için vurguluyorum.
Partneriniz cinsel olarak uzaksa, cinsel olarak uzaktır, ve sizin ilişkinizle ilgili olanlar dışında herhangi bir karar verme hakkınız yok. Onun adına bir şey yapamazsınız, ona rağmen bir müdahalede bulunamazsınız, o istemiyorsa onu değiştiremezsiniz.
Doğru soru şöyle olmalıydı, "Partnerim bana cinsel yönden uzak, bu beni üzüyor/yetersiz/suçlu hissettiriyor... ne yapabilirim?" Ya da bunu ona nasıl söyleyebilirim.
Eğer partneriniz sizin bu durumla ilgili gerçek duygularınızı öğrenirse ya ilişkinizin geleceği ile ilgili bir şey teklif eder (ayrılma, taşınma, tedavi ya da neyse) veya kendinin neden öyle göründüğünü anlatır. Her durumda da siz onunla ilgili bir şeyleri 'düzeltmiş' olmazsınız.
Konuşun partnerinizle. Konuşamazsanız da profesyonel yardım almayı düşünebilirsiniz. Cinsel sağlıklı günler dilerim.