Neden yanlış olsun ki, senin böyle hissettiğini biliyormuş. Aldatma yok, kandırma yok. Hatta sana aşık olması sebepli aşkını yaşıyor da diyebiliriz.
Sen de cinsellikten istediğn zevki alıyormuşsun, yani kazan-kazan durumu var herkes memnun.
Eğer duygu istemeyeceksen sadece fiziksel zevk ile devam edeceksen bunu istediğin kadar da sürdürebilirsin. Bence partnerin şikayet etmeyecektir.
Dürüstlük o kadar kıymetli ki yanlışlık değil aksine doğruluk var.
053 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama karşımda duygularını mantığının önüne koymuş herşeyini adamaya hazır sık sık evlilik teklifi yapan bir adam var. Beni düşündüren bu.
Soran+1 yılAşk benim umrumda değil. Evlendiğim zaman sadık kalmakta zorlanmayacağım biri olmalı.
Soran+1 yılDuygu veriyor fazlaca, fiziksel tatmin de var ama. Kafalarımız uyuşmuyor ama beni kaybetmemek için her söylediğime ok diyor.
Soran+1 yılMesela aşığım diye dolaşıyor ama o sadakatsizlik yapabilir. Bugün benim için herşeyi yapan yarın başkası için de herşeyi yapabilir.
Soran+1 yılOnunla uyuşamayınca bazı konularda kendimi kapatırım geri çekerim. Mağarada yaşamıyoruz. Sonra olmadık biri dikkatimi çekebilir heyecanlandırabilir.
Soran+1 yılTeşekkürler yorumunuz için. Yorumlarda başka biri seni deşifre edebilir. Arkadaşlarına anlatır. Bütün erkekler anlatır dedi. Bütün erkekler anlatıyor mu cidden?
- +1 yıl
Ricalar.
Benim içince anlatan arkadaşlarım vardı, buna şahit olduğumdan beri tiksindim ve görüşmüyorum.
Yani bütün erkekler anlatmaz. Özelini özel gören ve onunla ilgili başkasında en ufak düşünceyi istemeyecek erkekler de var.
Sen yazınca o yorumu aradım ve okudum hepsini. Sonunda kullanıci adını yazmış galiba.
Bu şu demek o kötü sen benimle ol.
Yani sana aşık adama çamur atıp kirletmek istemiş ki ona ilgin olsun.
Düzgın ve erdemli birisin cidden. Bu tür yorumlara aldanma. Onunla dahaniyisi olabilir mi diye bakmaya ve emin olmaya devam et.
Tabi sen farkında değilsin ama duygusal ve fiziksel tatminin yanına hayat görüşü konusunda da tatmin olmayı ekleyerek tamamlanmayı yani aslında aşk'ı arıyorsun.
Umarım sen aşkı farklı tanımlasan da bu istediğini ya onda ya da başkasında bulup yaşarsın. Hak ediyorsun.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🥹
Aşk lafını duyunca nedense kendime yakıştıramıyorum. O treni kaçırdım gibi geliyor. Beklenti içinde olmak istemiyorum sanırım.
Soran+1 yılAşk ulaşılmaz bir seviye gibi sanki. Herkes hayatı boyunca onu arar bekler ama o beklenmedik zamanda düşer insanın aklına kalbine. Aşk işin içine girince kontrolü kaybetmek kaçınılmaz olur. Ben korkuyorum açıkçası aşık olmaktan. Hiç güvenli değil. Bu kadar mantıksız şey varken hayatta üzerine aşkı ekleyip kalan mantık kırıntılarından da olmak istemem.
- +1 yıl
Şu yazdıklarının altına imzamı atarım ama farklı yorumlarım.
Duygudan eminsin bu sana mantıklı geliyor, fiziksel çekim de aynı şekilde, sadece eksik olanlar var.
Peki eksik olanları da onda veya başkasında tamamlarsan?
Yani bütün özelliklerinden emin olursan? Artık mantığını bunlarda kullanmış hâlde gerek kalmazsa? Emin olduğun bir şeyde kontrolü kaybetmekten korkar mısın? O seni güvenli alanda tutmaz mı sen kontrolsüz olsan bile?
Murpy kanunlarına göre sen aşkı istemeyerek aşkı yavaş yavaş kendine çekiyorsun bir yolculuk bitip diğerine başlayarak.
Mesela aşk isteyip kızlık zarını diktirip evleneceği erkeği kandıranlara göre çok çok daha fazla hak ederek hem de.
Aşkta mantık yoktur derler ama vardır, asıl her şey mantıklıyken onun serbestliğinde aşk olabilir.
Bakalım zaman senin için ne gösterecek.
Soran+1 yılHuzur koktu buralar✨
Gecemi güzelleştirdiniz.
Eksik olan onda tamamlanmayacak. Bundan eminim. Benim ne düşündüğümü umursamadan emri vaki yaparak bişeyleri kabul ettirmeye çalışması bu konuda beni netleştirdi.
Evet bakalım zaman ne gösterecek herkes için.
Soran+1 yılAnlaşılmak sanırım eksik olan şey. Yazdıklarını okuyunca hafiflemiş hissettim. O sadece üzerime ağırlık bindirirken.
- +1 yıl
Bunda en ufak bir katkım bile olduysa çok sevinirim.
"Anlaşılmak" o kadar farkındasın ki kendinin ve diygudurumunun bu çok iyi. Anlaşılmanın bir insanın hayatını nasıl 180 derece değiştirebildiğine şahitlik ettim ben. O yüzden nokta atışı bir kelime seçtin yine.
Onun eksikliği zor. Öyle ki; elması kömür, kömürü elmas yapabilir.
Soran+1 yılBu yüzden ehline denk gelmeyen ziyan oluyor işte.
Soran+1 yılSen hiç birini elde etmek istedin mi?
Aşık olunduğunda bu normal bir duygu mu, yoksa sağlıksız bir durum mu?- +1 yıl
Ben neye benzediğini söyleyeyim sen karar ver.
Çocukken hiç bir oyuncağa veya eşyaya sahip olmak onu elde etmek istedin mi?
Sonra hep hevesin devam etti mi?
Ben çocukken istediğim ve elde ettiğim hiçbir oyuncak veya eşya ile şu anda devam etmiyorum.
Sen de kendine göre yorumlayabilirsin.
Herhangi bir hedefi, amacı gerçekleştirmeni veya alışveriş yaparken bir ürüne karşı almadan önce ve sonra ilgini değerlendir.
İşte o his öyle bir şey.
İyi diye, güzel diye, değerli diye. Onu başkası almasın o alsın diye.
Soran+1 yılİstedim ve sahip oldum. En sevdiğim, en çok oynadığım oyuncağım oydu. Yeri hep farklıydı bende. Çünkü çok ağlamıştım alsınlar diye.
Benim şöyle bir durumum vardı. Hep başkalarının küçülenleri, oynamadıkları bana verilirdi. O yüzden yeni bir oyuncak, yeni bir kıyafet farklı bir anlama sahipti. Kıymetini bilirdim. Ama insanlar bilmiyorlar.
Soran+1 yılO altyapı değil mi zaten kişinin sonraki hayatında bürüneceği kişiliği inşa eden?
- +1 yıl
Kesinlikle.
Başka bir arkadaşım vardı, adam ona benim olacaksın diye yaklaşmış. Hâl, tavır, hareket, hepsi bu temada. O da haliyle etkilenmiş bu kararlılık ve istekten normal. Evlenmiş.
Fakat adam sadece onu istemiş yani sahip olmak, o kadar. Altı bomboş. Mutsuzdu, huzursuzdu, tatminsizdi. En son boşanmaya niyet etmişti sonda ne oldu bilmiyorum.
O yüzden dediğin gibi o altyapıya mutalaka bakmalısın. Sırf heves mi yoksa yaşamı birlikte yaşama isteği mi?
Soran+1 yıl"ben hayatım boyunca senin gibi bir kadını aradım, istedim. Umudumu kaybetmişken seni buldum" noktasında. Ama ben gerçekten hiçbişey yapmadan geldi bu noktaya. Emek, çaba yokken hiç. Aylarca peşimden koştu kaba tabirle. İlgiye ihtiyaç duyduğum bir dönemde bana dokunmasına izin verdim sadece.
Soran+1 yılCinsel anlamda istekli, kendi ayaklarının üzerinde durabilen, güzel, ahlaklı, düşünceli
Onun tabiri bu şekilde.
Kendi kendine yükselmesi sıkıntı. Kıskançlık krizine girdi bir kere. Gerçekten şok geçirdim. Kavga edecekti biriyle. Zor sakinleştirdim.
Soran+1 yılÖnceden tanıdığım biri samimi şekilde hitap etti. Onu duydu. İnsanı rezil eden bir durum. Bir daha böyle bir şey yapma dedim. Tabiki tamam yapmam dedi özür diledi. Yok iç Anadolu.
- +1 yıl
Sadece hitap biraz gereksiz bir sebep olmuş evet. Kıskanmak zaten temelde kendine ve o kişiye güven eksikliğidir.
Kendini yetersiz hissediyor olabilir, onun yerine başka birisine ilgi göstermenden kaygılanıyordur.
Şimdi bakıyorum şu ana kadar yazdıklarımıza da senin nefmgatif veya olumsuz olarak değerlendirebileceğin epey şey var.
Bunların değişmesi konusunda nasıl bir süreç olabilir sizde bilmiyorum ama umarım değiştirir.
Mesela benzer bir kıskanma tekrar olursa seni çok fazla etkiler.
Soran+1 yılSürekli sevgi sözcükleri söylediğinde karşılık veremiyorum. Benim bunu ayıracak enerjim ve isteğim yok diyorum. Duygusal anlamda etkilenmem. Ona aşık olmadığım için. Kişisel algılamıyorum. Bu onun sorunu diye düşünüyorum. Ki öyle zaten.
- +1 yıl
Aslında arka planda var ama ona yok.
Biliyor musun o sevgi sözcüklerine karşılık bulamamaya rağmen devam etmek de sıkıntılı bir kafa aslında.
Olabilir mi acaba diye bakmaya devam ediyorsun aslında, farkındayım ama çok fazla eksik var gibi dışarıdan bakınca.
Sen anlattıkça da senin de akşam dediğin gibi onunla tamamlanamaz gibi duruyor.
Soran+1 yılBunun farkındayım. Onunla bi gelecek planım yok ama bazen acaba diyor insan.
Aşkı beklesem ne kadar beklerim belli değil. Hem aşık olduğum kişi de bana aşık olmayabilir.- +1 yıl
Çok güzel bir şey yazdın. Şimdi o tezi çürütecek bir iddiada bulunacağım.
Aşk'ı tek kişilik olarak da olabilecek bir şey gibi düşünüyor insanlar ama olamaz yaşanamaz.
Mesela sana aşık olduğunu söyleyen bu kişi aşkı yaşayabiliyor mu? Hayır. Gerçekten aşık mı? Bence hayır.
Aşk iki kişiliktir ve karşılıklı olmak zorundadır. Duygudurukun zirveye ulaşması için sevmek, beğenmek, arzulamak kadar sevilmek, beğenilmek ve arzulanmak da vardır.
O yüzden özellikle senin sahio olduğun gibi düşüncelere sahip bir kadın aşık oluyorsa olduysa karşı tarafın da olmamasının imkanı yok.
Çünkü sen onun gibi sevgine karşılik verilmeyen yani çok da istenmediğin yerde durmazsın.
Tabi bunların hepsi bence.
Soran+1 yılBen bunu bi düşüneyim.
Özelden de yazmak isterdim ama gerçekten utanıyorum. Çok fazla özel bir konu olduğu için.- +1 yıl
Düşün tabi, kendin için en doğru kararı vereceğini düşünüyorum bu konuda.
Kaliteli insan bulmak o kadar zor ki hem burada hem normalde. İstediğn gibi iletişimi devam ettirebilirsin. Ister buradan yaz ister özelden yaz bana fark etmez, tercih senin.
Ben ilişki felsefesi yapmayı seviyorum gerçekten bu konuda kafa yoran birisi ile.
Utanma konusuna gelince bu dünyada ve başka insanlarda o kadar utanılacak, insan içine çıkılamayacak şey var ki bu utanılacak bir şey bile değil. Çok normal ve eminim ki bu durumda olan çok kişi var.
Dediğim gibi sana nasıl uygunsa, nasıl istersen. Zaten biliyorsun ben konu bitti diye yazmayı bırakmıştım, sen yazınca devam ettik.
Yine yazarsan ederiz, konu bitti dersen de bitmiş olur.
Her anlamda kendine bak.
Soran+1 yılTeşekkür ederim ✨
Soran+1 yılArkadaşların çok şanslı.
Soran+1 yılSenin gibi bir arkadaşları olduğu için.
Soran+1 yılBenim de çok arkadaşım yok anlaşılmamak sebepli. Kimseyle kötü de değilim ama samimi olmaya da gerek görmüyorum. Bana artısı olmayacağı için. Dünya kalabalıklaştıkça insan yalnızlaşıyor.
Mutlu oldum güzel davetine. Ben bu konuştuklarımızı düşüneyim. Belki sonra o cesareti kendimde bulabilirim. Umarım.
Soran+1 yılBurada biriyle iletişim kurup da pişmanlık duymadığım hiç olmadı. Özelde insanların farklı yönlerini görebiliyoruz. Sorular güvenli bölge, dm mayınlı.
- +1 yıl
Şaşırmadım buna.
Yalnız senin özelde iletişim kurup da pisman olmadığın ilk ve belki de tek kişi olmak çok nadir, değerli bir şey olur.
Tercih tabi ki senin. Dediğim gibi bu şekilde de devam edebilirsin.
Bunu da sorma nedenim arkadaşlık konusunu açman, fark etmişsindir. Buradan yani yorumdan yazışmak da arkadaşlık olarak görülebilir istenirse.
Benim için fark yok iki yerde de, yazacağım şeyler aynı olacak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılOnu duygusallık konusunda sevmiyorsun sadece cinsel performansı için seviyorsun normal.
Benimde bı tanesi olgun kadın partnerim var duygusallık olaraktan sevmiyorum ama yataktaki performansını seviyorum. Çok istekli a mun kadını aynı ben gibi d
00 Yorumla
+1 yılİkinizde durumu biliyor oynamıyorsunuz... Size kalmış
00 Yorumla
+1 yılAşk ve cinsellik ayrı kulvarlar aşık olmadığınlada iyi cinsellik yaşayabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil. Kadınlar da sadece cinsel çekim hissettikleri biriyle seks yapabilirler, son derece normal.
00 Yorumla
+1 yılYo dogru ve duygun olmadigi icin ona rahatca siddeyli fantezi uygulayabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılNeden yanlış olsun ki zevk. icin birleşme bu sonuxya
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNasıl yapabiliyorsun, kendini robot zannederek yaparsan olur tabi, basit o..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSadece istekli oldugun için mi yapmak istiyorsun tatmin ettiği için
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Öyle devam et o zaman mutluysan
Çılgın bakirenin hayal dünyası
00 Yorumlaseks in kuralı olmaz yaparsın sadece
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Yapılmaz tâbi sen neden yaptın ki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılama işini sağlam yapıyosa haklısın istemekle
022 Yorumla
Soran+1 yılYapıyo
Cevap sahibi+1 yılozaman devam.. o sevsin seni, işini severek yapar hemde.. sen keyfine bak
Soran+1 yılO yüzden iyi yapıyor zaten
Cevap sahibi+1 yılsenin adına sevindim. sıkılırsın yakında. daha güçlü ve aksiyonel birini istemeye başlarsın merak etme
Soran+1 yılYok iyi böyle aksiyon aramıyorum
Cevap sahibi+1 yılpeki. sıkılırsın ama , net.
Soran+1 yılAra ara uzaklaşıyorum zaten. Canım istediğinde gidiyorum
Cevap sahibi+1 yılhee bu bahsettiğin kişi kocanda olabilir.;)
Soran+1 yılOlmak istiyor da ben istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılhmm. değişik kadınsın. umarım o kişi seni deşifre etmiyodur arkadaşlarına falan
Cevap sahibi+1 yılşöyle basıyorum böyle basıyorum gibi
Soran+1 yılNeden etsin ki
Cevap sahibi+1 yıleder eder. erkek bu anlatmayı sever..
Cevap sahibi+1 yılyazım şeklinden belli, temkinli ve zekisin. ama kafanda genede soru işaretleri var
Soran+1 yılYapmaz diye düşünüyorum ama emin de olamam sonuçta
Cevap sahibi+1 yılhayatını bilemem haliyle 🤷♂️ama puzzle ında eksik bi parça var
Soran+1 yılGenelde tersi olur bunun. O yüzden garipsedin
Cevap sahibi+1 yılbelki. ama garipsemedim. hoş bir davranış biçimi
Soran+1 yılBir erkek aşık olduğu kadını bu kadar kolay anlatabilir mi gerçekten?
Cevap sahibi+1 yılanlatır. olgun tavırlısın , gerçek halini bilemem ama bununda ihtimaller dahilinde oldupunu bilecek kadar akıllısındır diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılseviyorsa, onun sevgisini emniyet sibobu olarak görüyor olabilirsin. pompalar ama seviyor ya, kimseye söylemez, anlatmaz. aslında onun hissini kullanıyosun bi nevi.. ama anlatır.;))
Cevap sahibi+1 yıluyudun😀"bsrdışgüç"sorunu beğendim;)
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Güzel bir durum
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusuz nasıl oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Doğru
00 Yorumla
+1 yılDemekki sağlam *
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?