Selam
#Duygu ve hoşlantı olmadan da olur mu?

Selam
#Duygu ve hoşlantı olmadan da olur mu?

Yaparım. Seks ayrı duygu ayrı bir şey. Ama önce biraz zaman geçirmem lazım onunla. Yemek filan yiyip sohbet etmek, çay kahve içmek gibi. Yoksa direk yatak odasına dalıp seks yapmak bana göre değil. Altta ki fotoğrafı başka soruda görmüştüm. Kendi ürünlerimi satacağım diyen birisinde. Ama gizli üyeydi 🤣
Demek ki kendi ürünü değil 😄pinteres ürünü şekil A da görüldüğü gibi
Muhtemelen öyle evet.
Kesin öyle 😀 Pinterestten buldum görseli
Sevmediğim veya aşık olmadığım adama ne arzu, ne şehvet, ne çekim, ne tutku hissetmem. Seks yapılır mı aşk olmadan? Evet. Ama ne gerek var. Tek bir duyguya sarılıp mesela şehvet anın heyecanıyla yaptığın seks mi yoksa tüm duyguların birbirine karıştığı adeta coştuğu bir birliktelik mi? Bence ikinci seçenek. Cinselliğe aç olmayan insanlar tek bir duygunun esiri olmaz, bedenini elden ele dolandırmaz.
Ben buna katılıyorum ama 😅
☺️🩶
🤞😌
Harika cevap ya seçerken tekrar okudum da
Teşekkür ederim ☺️🌸
Rica ederim 😌 az önceki sorunda seçtiğin görsel iddalı geldi o yüzden öyle dedim😅 etkileyici umarım yanlış anlamadın değil mi
Hayır ya, yok yok. 😅
Süper 😍🤞😄
Türk kadınında yanlış algılanan bir şey var. Duygu deyince sevgi veya aşk demek olduğunu sanıyırsunuz.
Arzu bir duygudur, güzen bir duygudur, ilgi bir duygudur, çekim bir duygudur, şehvet bir duygudur. Bunlar varsa seks yapmak için yeterince duygu var demektir.
Duygu demek adı üstünde tüm duygular sadece sevgi, aşk değil elbette
Sırf boşalmak, sırf zevk almaksa maksat yaşanır. Ama gözlerine bakarak içinde olduğum kadının ruhunu da okşamak en güzeli.
Harika anlattınız ☺️
Kadının önce kalbine dokunmalı bir erkek, sonra bedenini sana keyifle sunar...
çok kibarsın :) <3
Çok doğru
Teşekkürler 😌
Ben teşekkür ederim :)
Cevap
40Cevap
Hayır bedensel doyum ellede sağlanabiliyor ruhsal doyum için yaparım ki bunun içinde en azından bir hoşlanma şart
Harika bu yorum amaaaa
💛
😍😍
Yapılmaz ya. Sevdiğin kişiyle olmazsa asıl sekste olması gereken sey yani tutku eksik kalır
ben aşık olduğum kadınla yani eşimle yaparım sadece.. ve burada da duygular daha önemlidir benim için.. fizik ya da diğer konulara bakmam onun zevk alması yeter de artar
Çok doğru Barış
evet
Olmasına olur yapan da var ama ne kadar bir tatmin sağlar o biraz şüpheli. Mesela seks işçilerinile birlikte olanlar bahsettiğin gibi bir hoşlanma veya duygu olmadan yapıyorlar.
Geçen gün bir soruda artık bundan sıkıldığını duygu hissettiği birisi ile yapmak istediğini yazıyordu. O noktadan sonra böyle bir şey yaşayabilir mi bilmiyorum o ayrı.
Fakat bu örnekten de görüleceği gibi seks yapılacak kişiye karşı hisler olunca daha farklı bir şey oluyor cinsellik.
Duygusuz da seks yapılabilir ama asla Nirvana'ya ulaşılamaz bu imkansız.
Asla olmaz. Duygusal bağ olmalı aramızda, onu arzulamalıyım bana dokunduğunda heyecanlanmalıyım.
Kesinlikle 😍
Sadece ileride eşimle yaparım. Öyle her duygu hissettiğim kişiyle yaparsam psikolojim bozulur. Bu devirde kimseye güven olmuyor. Yarın ayrılmayacağımız ne malûm?
İmzamı atıyorum bu yoruma 🤞
Asla ve asla 👍 içinde duygu barindırmayan her türlü ilişkiye karşıyım ,
Katılıyorum abla 😍
👍👍🙋🙏❤️🌺
Hayır ya. Duygu hissetmediğim biriyle yaparsam zaten o kadar zevk alamam🫤
Ben de öyle
Erkekler için farketmez ama kadınlar için çok farkeder.
Bence de
sevmek ya da aşık olmak gerekmiyor illa.. ama bir beğeni çekim uyum kafaların zevklerin uyumu en azından olmalı...
Tutku çekim enerji kafa yapısı istek arzu ile olduktan sonra gerçek bir bütünlük ve iki tarafın cinselliğin asıl manasıyla yaşanmasıyla neden olmasın
Duygu hissetmiyorsam neden seks yapayım paralı ilişki gibi bir şey olur bu
Çekim, hisler oluşmalı aksi halde asker arkadaşı muamelesi yaparım. sjwjej
Sadece eşimle duygu hissedip onunla aksiyona geçerim ben ✔️
Duygu dediğimiz şey çekimden kaynaklanan bir tepki. Çekim yoksa nasıl olacak o iş 😂
Evet yaparım şişme bebek de Duygu yok ama zevk veriyor. 😅😅
Duygu aramaktansa arzulara göre özellikler aramak daha çok zevk veriyor
Herkes yapıyor.
Kadınlar hariç bazıları tabi
Yav he he...
Kişi kendinden bilir işi dhfhgg yav he he
Duygu da olsa iyi olur 😂
Hayır. İlk fotoğraf güzelmiş.
Demi 😍 çok beğendim hem seviyeli
Erkeğin hükmetmesini anlatıyor gibi. O yüzden hoşuma gitti. Baskın erkek severim 😻.
Evet dhfgg
Ben eşime saklıyorum kendimi.
Harika bir şey bu
Rica ederim
Olmaz yapamam
Duygusuz seksi köpekler yapar.
Seks sadece girip çıkmak değil
Duygusuz seksin, 31 den ne farkı var
Öyle şeylere kapalıyım
Büyük ihtimalle yapmam
Tövbe tövbeeee hayat kadini degiliz
Hayır asla işim olmaz