Boşandım erkeklere, aşka inancım kalmadı. İhtiyacımi gidermek için duygu sevgi olmadan seks için biriyle görüşmem kötü kadın gibi mi algılanır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılKafana taktığın şeye bak. Sizin özel yaşantınız kimi ne ilgilendirir. Hiç kimsenin bişey söylemeye veya düşünmeye dahi hakkı yok , bu konuda yargılaması çok çok saçma olur. Hangi yüzyılda yaşıyoruz. Siz çocuk değilsiniz ki.. 👍🏻
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Yoo, cinsellik bir ihtiyaç ve bunun için illaki sevgili Veya evli olmana gerek yok.
Üstelik boşanmış bir kadınsın, ruhun şu an yeni bir ilişkiye hiç hazır değildir00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
53Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılOnce guvenilir birisini seçmelisin seks icin gorusme yapayım derken aman sakın bssina bela almayasin cok dikkatli olmalısın saglam adim atmalısın tabiki hijyenik birisi olmali biraz seçici olmalisin kafalarında uymali oturup iki sohbet edip gülebilmeli keyif almalısın performans olmazsa olmaz zaten gorusme olayı o :) dikkatli ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılMideniz nasıl alıyor? Bedensel zevk uğruna katlanmayı. Yani duygusuz seks, sanki cesetle yapıyormuş gibi gelir.
01 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ama kafam şu an çok dolu kadın erkek anlaşamıyor hep aynı çevrem olsun kendim olim cidden erkek kadın sadece yatakta anlaşabiliyor bana kalırsa o kadar. Erkekler işi bittimi aynı oluyor
Yoooo kötü olan bir şey yok bul kendin gibi birini düzenli şekilde onunla yap
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. yooo neden kötü olsun, bende zevkime göre olgun bulur ve işim bitince yollarım
01 Yorumla
Soran1 yılSenin ne aradığın belli zateb
- Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılSen neden boşandım.
Benim eşim bana haksızlık yaptığını kabul ediyo ama gene dayanamıyo yapmaya devam ediyo.
Bende boşanıyorum.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. burada milletin değil senin ne istediğin önemli. Bende aynı duygular içerisindeyim şartlar uyarsa görüşmek isterim :)
00 YorumlaBu ihtiyac sonucta Bu seni herhsngi bir sey yapmaz Guvenilir hos buldugun birisi tanisabilirsin
00 YorumlaBence bu devirde en mantıklısı. Sevdin de ne oldu? Hangi şehirdesin meslek ne?
05 Yorumla
Soran1 yılGüzellik uzmanıyım
1 yılBunu yapacağın erkek benim gibi olmalı
(Ben yapmadım)00 Yorumla
1 yılBence seksting yasamalisinn ve birlikte olmak istiyorsan karşındaki kişi güvenilir olmali
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnani skim nolmus burası dandanakan harbine mi dönmüş djdnddkd
Senin hayatın kim karışabilir yaşamak istediğin kişiyle yaşa ama hiç değilse yaşadığın kişi değecek birisi olsun ona dikkat et sadece00 Yorumla
1 yılOlabilir karar senin kararın bak keyfine boş ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılegerki düzenlı 1 kisiyse sıkıntı yok sürekli degisik kisiyle yatarsan adın ozaman kötüye cıkar
00 Yorumla
1 yılOlabilir neden olmasın mesela yakınlarda olabilir sır tıtan biriyse kendini bilen biri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPeki bu seni gerçekten rahatlatır mı doyuma ulaşabilir misin? Her seks biraz da duyguları ortaya çıkarır. Bence idare et elbet seni tekrar seven biri çıkacaktır.❤️
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılErkekler genelde bencil olur sizi önemseyerek cinsellik yaşayacak bir erkek bulmanız da kolay değil.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBende senle aynı durumdayım ama yinde biraz duygu şart evlenmesende
00 Yorumla
1 yılKimse bilmezse kimse kötü de algılamaz. Herkes gizli saklı yapıyor bunu
00 YorumlaYapma yaaa çıkar bir gün birisi yine karşına sonra pişman olabilirsin
00 YorumlaBence hayir ihtiyacini gidireiyorsun ama dogru kisiyi bulmak onemli yaslariniz kac
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tek kişiyle görüşürsen ve bu güvenilir biri olursa hem düşündüğün gibi olmaz hem de güvenilir olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSadece kadın olduğun için gizli ve güveneceğim birisi olsın😊😊 aslında çok az tanıdığım ve başına bela olamayacak bir tip daha iyi olur 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Canın istiyorsa yaşa, kimseyi de ilgilendirmez özel hayatın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSitenin bütün erkekleri sanki senin soruda toplanmış 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende arıyorum öyle biri ama bilmiyorum bulamıcam gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSaygı ve güven duyduğun sorunsuz biri ile neden olmasın. Karşılıklı ihtiyaç giderme gibi. Ama güven çok önemlidir. Herkesle olmaz. Sorun yasarsan sikinti
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGizli yapıcan güvenli olucan hic bir şey olmaz. Onuda usulüne uydurcaksın
00 Yorumla
1 yılaynen öyle cok iyi sır tutan birini bulman lazım
00 Yorumla
1 yılBöyle şeyleri bence kafana takma dilediğini yap bence
00 YorumlaYokkn takılmana bakk zaten belli bir dönemden sonra iyice sıkıntı
00 Yorumla
1 yılBunu yapmanın incelikleri olmalı yoksa yıpratıcı olabilir. Ufak detaylara dikkat şart
00 Yorumlaİhtiyacını gidermiş olursun bunu herkes yapıyor zaten
01 Yorumla- 1 yıl
Bana yazbilir misin
Gizli Üye(25-29)1 yılBende sadece ihtiyaç rahatlama için düzenli birini istiyom kaç yaşındasın nerelisin?
00 Yorumla
1 yılEvet
Algılanmaz, öyle olursun00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Bu senin düşünce tarzına bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılözelin sonuçta kimene
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılduzenlı yap o ısı sureklı partner degıstırme
03 Yorumla
Soran1 yılHayır olursa bir kişiyle olur. Hastalık kapma riski felan yok o kadar da degil.. Birine alışırsam devam ederim
Cevap sahibi1 yılzaten oyle yapmalısın bende o sekılde yapıyordum ayrılana kadar
Cevap sahibi1 yılboy 195 alet ırı olunca tercıh edılen bı tıp oluyoruz ama bosanmanın etkılerını atmak zorladı benı
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılTopluma göre yaşama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılinatcı bırı mısın duygusalmı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAynı ihtiyaç bende de var... Hangi şehirdesin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe alaka? bende aynı durumdayım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Gayet normal
00 Yorumla
1 yılGayet normal kaç yaşındasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılMantıklı
00 Yorumla
1 yılBen bilmem karar senin iyi kadın 😉🙊
00 YorumlaKötü tabii ki.
00 YorumlaBulabilirsen harika
00 YorumlaAynen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
1 yılEvet
00 Yorumla
1 yılKaşar olursub
02 Yorumla- 1 yıl
@PERI113 erkekte kaşar olur
1 yılNiye kötü olsunki olabilir yani
01 Yorumla- 1 yıl
Bu konuda sormak istediğin bişeyler varsa sorabilirsin bana
Gizli Üye(30-35)1 yılSırrını koru yeter
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılhayır normal bir şey
10 Yorumla