Neden her zaman seksi ben yönetirim havası var? Yapılacak her şeyi kendi rızaları ile üstlenip sonrada kadınlara ölü balık gibi yatıyorsunuz diyorlar jdjsjsj #reda
Türk erkekleri yatakta hükmedilmeye neden açık değil?
devamlı kadın hükmederse o erkeğe karşı bakış açısı zayıflar. bana kalırsa çoğu zaman erkek domine etmeli ancak tabii ki zaman zaman kontrolü kadına vermeli ki hem daha renkli olsun hem de o zaman kadına da domine etmek keyif verir.
bence sürekli kadının domine etmesi erkeği betalaştırır
Cinsellikte dominasyon daima ama daima erkekte olur. %100 demiyorum fakat %80 oranında erkek kontrol eder. Şu ayrımı iyi yapmak lazım kadının istemediği kırmızı çizgileri varsa yapmaz, ona saygı göstermelidir. Fakat ipleri kadına vermemeli. Cinsellik bir güdüdür, içgüdüleri harekete geçirir, bir kadın bir erkeği cinsellikte domine ederse itaat altına alırsa kadın içten içe o erkeğin güçsüz ve domine edilebilir olduğunu görür ki bu da bu erkek beni koruyamaz, bunu ben bile kontrol altına alıyorum hissi yaratır. O yüzden kadının fantezileri varsa bencil olamamak gerekir karşılıklı haz esastır fakat kadın size gelip kölem ol köle fantezisi yapalım derse asla ama asla kabul etmeyin, sizi kölesi yapan bir kadın fantezi olarak da olsa size saygı duymaz. Ya aldatır ya terk eder ya da ikisini de yapar.
İpleri sürekli kendi elinde tutmaya çalışan erkeklerin cinsellikten bir şey çaktığı yok. Yatakta kadınına yönetme sırası vermezse, kadın ne partnerini keşfedebilir nede kendindeki cevherleri. Some “hiç orgazm olmadım” kadın problems, Türkiye’deki kadınların 70% hiç cinsel tatmin yaşayamamış. Bir oturup düşünmek lazım.
Açıklar aslında ama kadında ara sıra hükmetmesi gerekir zaten ilişki budur sadece bir taraf baskın olursa o ilişki yürümez.. zaman zaman kadın da baskın olmalı ilişkiyi yönetmeli ve isteklerini erkeğe yaptırmalıdır.. bu iki tarafın uyumu ve isteği zaten zevk verir ve ilişkinin kalıcı olmasını sağlar her zaman için.
aslinda tam tersi, kadinlar seksi sevismeyi bilmiyor maalesef turkiyede. kadinlari suclamiyorum kulturel birsey. iyi sevisen kadina motor damgasi vurursan neden ugrassin o da di mi
Gerçek duygularını keşfetmek yerine tabulara köle oldukları için bence.. Kadının hakimiyetinde olmak ta tutkulu ve keşfedilmeye fazlasıyla değer bir durum cinselliğe dair düşüncelerime ve empatime göre 👌✔️
Toplumsal algı erkek teklif eder erkek yapar erkek geçindirir erkek değil mi o yapsın gibi birsürü algı gibi bu cinselliğe de yansımış ama tabiki arada ipleri partnere bırakmak lazım
Ben Türk değilim ve bir kadının yatakta baskın olmasını seviyorum. Bir işletme sahibi olarak günlük hayatımda zaten her şeye hakimim. Bu yüzden yatakta kadının baskın olmasını seviyorum.
Cinselliğin Asıl ipleri erkeğin elinde olmalı. Erkek her zaman gücünü hissettirebilmeli çünkü hissettiremezse sıkıntı. Kadının da eline de 1-2 ip verilmeli. Erkek bizzat gücün simgesidir.