mastürbasyon yaparsın geciktirici etkisi olduğu için zevk verir bence. Süreyi uzatıyor çünkü. Tabi uzun süre mesela 3 4 mastürbasyon yapmadıysan acayip zevk alırsın bence. Çünkü batırma derdi yok. Eğer çok azdığında Güzelce kullan at hepsi bu kadar
Yoo dalga degil kizlae abartiyor yok 10 dakika yok 15 dakika olmali ama 1 dakika normal ve olmasi gereken sure kizlar zaten penisin vajinaya girdigi ilk anda bosaliyorlar onlarin bosalmasi daha erken suruyor merak etme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Geciktirici prezervatifler var birde onları dene okey rötar var mesela iyi marka // yeni sorum bu
Davet ediyorum istersen tabi
İliski olmadi ki nasil deneyim
Sen nerden biliyon rotar konusu
Prezarvatif zevk vermezki
mastürbasyon yaparsın geciktirici etkisi olduğu için zevk verir bence. Süreyi uzatıyor çünkü. Tabi uzun süre mesela 3 4 mastürbasyon yapmadıysan acayip zevk alırsın bence. Çünkü batırma derdi yok. Eğer çok azdığında Güzelce kullan at hepsi bu kadar
3 4 GÜN OLUCAKTI
Uyudun mu
Ordamisin
Nerelerdesin
Gunaydin
Burdayım
Yataktan Yeni kalktım da
Oha cidlimisin
Uyuyan güzel
Gece kacta yatiyon
Bilmem bir saat yok. Kaçta uykum gelirse artık.
Ruh halime göre
Ciddiyim tabiki
Dun aksam kacta yattin
Ruh halin iyimiş
Uyuyan güzelmi / Teşekkür ederim yakışıklı prens
11 buçuk gibiydi
Neden sordunuz ki
12 saat uyuyon masallahin var
Ne zaman ozele geccez boyle devam mi etcez ikimizin ozeli yok herkes gorsun istiyon
Çok yorgundum ondan galiba
Yeni sorular ne
Günaydin uyandin mi
Günaydım canım nasılsın keyifler yerindedir inşallah.// Gece yatmadım sabahladım birazdan uyuyabilirim
Sen nasilsin iyimisin uyuyormusun suanda
Yok henüz değil
Biraz daha takılayım uyicam
Kaca kadar durdun sabah
Oyalayip duruyor yazmissin
He hem uyuyorum hem yanıtlıyorum. ilahi ya 😂😂
boş ver takma kafana
Dun aksam 12 gibi falan uyudum icin erken yattim ondandir
Anladım
Bugun napcan uyucan mi evde mi gecircen
Görüşürüz
Kendine tatlı ve cici bak
İyi uykular
Sende tatli ruyalar uyuyan güzel
Teşekkür ederim / Karakterini seviyorum ben senin NEYSEEE 🛌🛌
1 dakika yeterli
Kanka niye öyle diyorsun dalga geçme
Yoo dalga degil kizlae abartiyor yok 10 dakika yok 15 dakika olmali ama 1 dakika normal ve olmasi gereken sure kizlar zaten penisin vajinaya girdigi ilk anda bosaliyorlar onlarin bosalmasi daha erken suruyor merak etme
Yok be kanka öyle olmuyor kizlarin rahat ilk bosalmasi 5dk bazilari 10 dk suruyor hepsi oyle degil
Kanka sende mi 1dk bosaliyon
Birde onlarda art arda bosalma bizde yok aradan sûre geçmesi lazim kanka