İlaç falan doktor moktor bulaşma en etkili yöntem sevişirken 1 dk git gel devam et 1 dk bekle 1 dk devam et 1 dk bekle ya da kendlne göre zamanı ayarlar (erken dediğin için 1 dk diyorum 😀) eğer komtrolü kaybedersen boşalma hissi geldiğinde çık ve penisin kafasını sıkarak hafif çevir biraz bekle ereksiyon kaybı yaşayacaksın ama tamamen de pamuk gibi olmaz sonra tekrar devam bunu hatta 31 çekerken antreman yapabilirsin daha detaylı öğrenmek istersen de taocu sevişme yöntemleri kitabını al oku sadece bu konuda değil başka bir sürü konuda sana yardımcı olacak (oku dua edersin bana 😀)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evet, erken boşalma (prematür ejakülasyon) için çeşitli etkili çözümler ve tedavi yöntemleri vardır. Hem tıbbi hem de davranışsal yaklaşımlarla çoğu erkekte ciddi iyileşme sağlanabilir. İşte başlıca çözümler:
🔹 1. Davranışsal Teknikler
Bu yöntemler genellikle ilk adım olarak önerilir:Start-stop tekniği: Uyarılma arttığında durup, boşalma hissi azalınca tekrar devam etmek.
Sıkma (squeeze) tekniği: Boşalma hissi geldiğinde penisin ucuna baskı uygulanarak hissin azaltılması.
Yavaş tempoda ilişki: Ritmi kontrol altına almak süreci uzatabilir.
Mastürbasyon kontrolü: Önceden boşalma alışkanlıkları da tedavide etkili olabilir.
🔹 2. Cinsel Terapi / Psikolojik Destek
Erken boşalma bazen anksiyete, stres, özgüven eksikliği gibi psikolojik nedenlerle olur. Cinsel terapist desteği ile:Performans kaygısı azaltılır.
Cinsel farkındalık ve kontrol geliştirilir.
Partner ile iletişim güçlenir.
🔹 3. Tıbbi Tedaviler (İlaçlar)
Bazı ilaçlar boşalma süresini uzatabilir:Dapoksetin (Priligy): Sadece erken boşalma için geliştirilmiş bir ilaçtır. Türkiye’de de reçeteyle verilir.
SSRI antidepresanlar: Sertralin, fluoksetin gibi bazı antidepresanlar boşalmayı geciktirici etki gösterir.
Topikal kremler veya spreyler: Lidokain, prilokain gibi uyuşturucu etkili kremler penise uygulanarak hissiyatı azaltır.
🔹 4. Pelvik Taban Egzersizleri (Kegel)
Kegel egzersizleri, pelvik taban kaslarını güçlendirerek boşalma kontrolünü artırabilir. Günde birkaç set yapmak birkaç hafta içinde fayda sağlayabilir.
🔹 5. Kondom Kullanımı
Özellikle kalın yapılı veya geciktirici jel içeren prezervatifler hissiyatı azaltarak erken boşalmayı geciktirebilir.
⚠️ Ne Zaman Doktora Gidilmeli?
Eğer bu durum sürekli tekrar ediyorsa, partnerle ilişkiyi etkiliyorsa ve yukarıdaki çözümler işe yaramıyorsa, bir üroloji uzmanına ya da cinsel terapiste başvurmanız önerilir.11 Yorumla- 11 ay
Mastürbasyonda boşalıyorsan biraz kendine zaman tanı durmadan yapma ve pozisyon değiştir gelmeden yataktan falan kalk ya da yan dön işte bir şeyler yap
10 ayErken boşalma çoğu zaman heyecanın ve arzunun bedeninle yarışmasıdır. O an nefesini derinleştir, ritmini yavaşlat ve partnerinin tenini hissetmeye odaklan. Ön sevişmeyi uzat, dokunuşlarınızı kesintiye uğratmadan ama bilinçli bir şekilde değiştir. Dur-kalk teknikleriyle kontrolü ele geçirirken, pelvik kaslarını güçlendiren egzersizler de sana destek olur. Böylece o ateşli anlarda hem sen hem partnerin aynı anda doruğa ulaşabilirsiniz. Tutku ve sabır bir araya geldiğinde, zevk sınır tanımaz.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Var ve birçok erkek doğru yöntemle belirgin şekilde toparlıyor, bu kalıcı bir kader değil. Kaygıyı azaltan egzersizler, düzenli pratik ve gerekirse uzman desteği gerçekten işe yarıyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. var doktora gittiğinizde belirli egzersiz ve ilaçlar ile bu durum gideriliyor, utanmaya gerek yok bu durumda gidin
02 Yorumla
Soran11 ayNe egsersizleri felan
- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
11 aynekadar erken mesela? normal mi değilmi gerçekten acaba?
01 Yorumla
Soran11 ay1 dkka anca
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayVar, düzenli partner ve düzenli seks yaparak erken boşalma sorunu çözülüyor
06 Yorumla
Soran11 ayDüzenli partnerim yok olsa ne kadar sürede düzle
- 11 ay
Süre belirtemem ama mesela aynı kişiyle haftada bir kez bile ilişki olsa bir iki aya düzelir muhtemelen
Soran11 ayAma ben 1 dkkada boşlym
- 11 ay
Her erkekte öyle oluyor yeni biriyle ilişkiye girerken, bende oluyor
Soran11 ayşu an öylemi peki sende
- 11 ay
burada her şey anlatılmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
11 aygeciktirici jel işe yarar ama bunun en büyük sebebi de zamanında yapılan yanlış mastürbasyon
04 Yorumla
Soran11 ayDogru mastürbasyon nasıl
- 11 ay
hayal edip en rahat olduğun yerde rahat pozisyonda yapmak sürtmek ya da p*rno izleyerek yapmak değil veya sert yapmak kuru yapmak değil
Soran11 aySert nasıl oluyor
- 11 ay
elinle kavrarken boğazluyor gibi sert tutma gevşekte tutma normal kavra
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evli misiniz , düzenli bir cinsel hayatınız var mı?
06 Yorumla
Soran11 ayHayır yok
Soran11 ayFilim ne alaka
Soran11 ayO zmn nasıl cekmeliyim
Gizli Üye(45 üstü)11 ayBen uzman değilim ama şu kadarını önerebilirim. Cinsel ilişkiden bir süre önce, örneğin 1 saat önce mastürbasyon yaparak cinsel gerili azaltmak işe yarar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. burada duydum viga5bin gibi sprey
2 fis 15 dk önce
Bi alta bı üste
00 Yorumla
11 ayTabiki Her Şeyin bir Çaresi var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ay00 Yorumla
11 ayeczanelerde hapları var, eczanelere danışın
o kadar güzel bir şey ki yorulduğun için duruyorsun, boşaldığın için değil
02 Yorumla
Soran11 ayNe mesla
- 11 ay
sen eczaneye sor onlar bilir
Uzun süre ereksiyonda kal boşalmamaya çalış zamanla bu süre uzar
020 Yorumla
Soran11 ayEreksiyonda nası kalcm
Soran11 ayBen masstta 20 dakka dayanablym ama ilişkide erken boşlym
Soran11 ayBen 20dkka mastta 1 dakkada boşlym
Soran11 ayDüzenli ilişkin var mı
Soran11 ayBu konu kesn düzlrmi peki şu an 1 dakikada boşlym kaç dakikaları görrm
Soran11 ayEskiden masstada 5 dkka sürüyodu smdk 20 30 dkkya kdr yapblym bazn
Soran11 ayGünde öyle yapmymki tekte bu süreler
Soran11 ay2 ci zor kallar biraz ama yok öyle bi sorn
Soran11 ayFazla mastürbasyon yapma diyolar ama erken boşalma yapar diyolar
Soran11 ayDoktora gidiymmi peki sence
Soran11 ayNasıl ediliyor bilsem ama cogu kişiye sordm mastı bırak dedi
Gizli Üye(36-45)11 ayKrem ve prezervatif kullaniyor. Ve daha sık uzun ara vermeden iliskiye girerseniz süren uzur. 3 gunde bir yaparsaniz olmaz
11 Yorumla
Soran11 ayEvli deglm ama
Erken boşalma erkekle alakali beyinde bitirmeli bence boşalmaya odaklanmamali
00 Yorumla
11 aykorkutunca geçer diyolar
25 Yorumla- 11 ay
Korkut
- 11 ay
@İstanbuldangenç bööh https://youtu.be/qsJkFb7UW_g?si=EB_wl-GrqFr3rn8p
- 11 ay
@İstanbuldangenç oğlum bunada yükselme lan profilde dişsiz kurbaga var 4mk
- 11 ay
Dndnmfm
11 ayVar kafada biter kontrol etmeyi öğrenmek gerek
01 Yorumla
Soran11 ayNasıl yapcam
Jinekoloji bu alanda iyi bir görün istersen
01 Yorumla
Soran11 ayNe bölümüki o
- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
11 ayZeytin yağı kullan
01 Yorumla
Soran11 ayO ne alaka
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
11 ayilişki öncesi çişini yap
06 Yorumla
Soran11 ayO ne alaka
- 11 ay
yap faydasını göreceksin
Soran11 ayDeniycem sen gördnmü faydasınk kaç dk önce yapmam lazm
- 11 ay
15 20 dk önce yap bak paşam ben 16-17 yaşımda keşfettim İstanbul 'da hızlı yaşıyordum bir gecede bir iki buluşma ama 30 dk sonra gümlüyordum, bir mahalle abimiz vardı dedim abi duru m bu dedi işe öyle devam et faydası ortada abartıyorsam adam değilim şu anda rekorum 3,5 saat geç vboşaldığım için eskort falan da olmuyor hayatımda oh mis mis
Soran11 ayNe kadarda gördn faydasını
- 11 ay
ohooo okuman yokmu hayatım boyunca gördüm diyorum 3.5 saat boşalmadan sevişiyorum diyorum sen hala ne diyorsun de git ya yazma
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
11 aygecıktırıcı sprey ya da alkol
02 Yorumla
Soran11 ayOnlrı kullanmadan kendmi kontrl edblrmym
- 11 ay
zor bence
11 ayVar komple kökten hadım olmak
01 Yorumla- 11 ay
Ettt
- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
11 ayRötar prezervatif skfjjdjd
00 Yorumla
11 ayHeyecanını yitirince.
00 Yorumlayok yok hepsi yalan
02 Yorumla
Soran11 ayNası hepsi yalan
Gizli Üye(30-35)11 ayGeciktirici jel
45 Yorumla
Soran11 ayFayda etmiyoki onlr pek ya
Soran11 ayÖnerblcgn bsy var mı
11 ayKegel egzersizi
03 Yorumla
Soran11 ayYapıyom onu yeni başladm
- 11 ay
Kaç gün oldu
Bende de vardı onu yalınca süre 15 dk ları vs buluyor işe yarıyor gerçekten zaten fazlası da karşı için sıkıntı
Soran11 ay10 gündür yapym hemen hemen
11 ayVar evet
01 Yorumla
Soran11 ayNası atlattın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayAlkol iç
00 Yorumla
11 aykaç cm dirr
00 YorumlaHap var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayViegra krem
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam