Cinsel Yaşam Erken boşalmak için bir çözüm var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 2 git gel yapıyorum hemen boşalıyorum. Var mı Bi çözümü? Erken boşalmak için bir çözüm var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seks öncesi mastürbasyon yap. Partnerine dilemek:))) 2. Hemen gelmezsin zaten sevişmeyi uzun tut anca kalkar. Sonra ponpiiiisss😍😍 2 11 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dinlemekk_soylemee Yorumla Soran +1 yıl Şimdi şöyle mastürbasyon yaptıktan sonra peniste illa siperm kalıyor. Sonra git gel yaparsam çocuk yapma riski olmaz mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Prezervatif kullanin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Riske girmeyinn sakin Yorumla Soran +1 yıl Olur mu diyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur veya olmaz bilemem ben risk almam prezervatif kullanıyorum. oral seks bile yaparken prezervatif takıp yapıyorum hijyen açısından. Yorumla Soran +1 yıl Zevk alıyor musun peki öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kafam rahat en azından Yorumla Soran +1 yıl Akşama ikiş var çocuk olursa sen bakarsın 😊😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dikkat edin sizde korunun banane :D Yorumla Soran +1 yıl Gerçek zevki alamıyom ama 😋😅 Yorumla
ag1979 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 84% +1 yıl Doktora git doğal karışımlar varan sevişmeyin uzat kafanda boşalmak olmasin 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Var tabi ya ilaç alacaksın ya da dhs çok seks yaparak bu durumu aşacaksın 0 0 Yorumla
eserbb Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Aga bendede tam tersi saatlerce surüyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl aq ya Yorumla eserbb +1 yıl Benden de geç bşldığim ićin kaćıyorlar Yorumla Soran +1 yıl Vay aq Yorumla
karınca_bsleyn_adam Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Kanka antreman gerek boş şekilde evli misin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bekar Yorumla karınca_bsleyn_adam +1 yıl Şimdi şöyle kafanı boşaltıp boş mastürbasyon yapSürekli tekrarla ve yaparken bosalmamaya çalış Süre uzadıkça farkı göreceksin Yorumla Soran +1 yıl Eyw bro Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Elbette var. 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. uroloji 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Düğüm at... 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi olamazsın.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddiyim..Lastikte takabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Lastik mi? Nasıl? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Klans a ambalaj lastiği tak... Turnke yapar gibi Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çıkar mısın konuşalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkmam Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Tekrar gizlenirsin Yorumla Soran +1 yıl orada mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değilim. Yorumla Soran +1 yıl Konuşalım biraz olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz Yorumla Soran +1 yıl Bi nedeni var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Seks öncesi mastürbasyon yap. Partnerine dilemek:))) 2. Hemen gelmezsin zaten sevişmeyi uzun tut anca kalkar. Sonra ponpiiiisss😍😍
Dinlemekk_soylemee
Şimdi şöyle mastürbasyon yaptıktan sonra peniste illa siperm kalıyor. Sonra git gel yaparsam çocuk yapma riski olmaz mı
Prezervatif kullanin
Riske girmeyinn sakin
Olur mu diyosun
Olur veya olmaz bilemem ben risk almam prezervatif kullanıyorum. oral seks bile yaparken prezervatif takıp yapıyorum hijyen açısından.
Zevk alıyor musun peki öyle
Kafam rahat en azından
Akşama ikiş var çocuk olursa sen bakarsın 😊😅
Dikkat edin sizde korunun banane :D
Gerçek zevki alamıyom ama 😋😅
Doktora git doğal karışımlar varan sevişmeyin uzat kafanda boşalmak olmasin
Var tabi ya ilaç alacaksın ya da dhs çok seks yaparak bu durumu aşacaksın
var kanka yaparken bir erkeği yaptığını hayal et hiç gelmiyor
ALKOL ya da GECIKTIRICI
Çok mastürbasyon yapma
Aga bendede tam tersi saatlerce surüyor
Nasıl aq ya