+1 yılMerhabalar arkadaşım.
Daha önce konuyla ilgili olan bilgiyi farklı bir soruya en detaylı ve uzunca bir şekilde cevap vermiştim... Kendi cevabımı alıntılıyorum.
Erken boşalma problemi var sanırım. Erken boşalma sorunu tamamen psikolojik bir durumdur. Beyin direkt olarak cinsellik odaklı olduğunda testesteron hormonu daha hızlı çalışarak erken boşalmaya sebep olmaktadır. Bu süreyi azaltmanın bir çok yolu var. Doğal olandan başlayalım, sorunun ve problemini burada aşabilirsin.
YAPMAN GEREKENLER!
1 - Erken boşalma sorunu dediğimiz gibi psikolojik ve beynin direk cinsellik odaklı olduğundandır. Bu süreyi doğal olarak uzatmanın en iyi yollarından biri düşüncelerini farklı yönlere vermendir. Komik gibi gelebilir ama okuyorsanız okuldaki dersleri, sınavları düşünebilir, çalışıyorsanız iş programınızı veya evinize gelen elektrik faturasından tutunda doğalgaz faturasının durumuna beyninizi yönlendirebilirseniz yoğunlaşmaya bağlı 3 - 5 dakika ekstra olarak kazanabilirsiniz.
2 - Pozisyon değiştirme: Cinsellik yaşadığınız anda hazırlandığınızı ve gelecek olduğunuzu anladığınız zaman pozisyonu değiştirebilir, araya sevişme, oral ya da konuşma girerek doğal olarak testesteron hormonunu yavaşlatabilir, duruma göre 5 - 10 dakika daha kazanabilirsiniz.
3 - Geciktirici sprey, krem ve hap ürünleri: Bu ürünleri de kullanarak etkin bir geciktirme sağlayabilirsin. Piyasayı göz gezdirdiğinde çabuk olarak temin edebileceğin ürünler var. Bunlardan en çok kullanılanı sprey ve haplardır. Tabi burada da dikkat etmen gereken ürünlerin orjinal olması ve yetkili bir firmadan almandır. Benim birçok arkadaşıma tavsiye ettiğim bir kaç site var.
Buradan ürünlere bakabilirsin: link
Ucuz yollu bir şey alabilirim dersen: link
YAPMAMAN GEREKENLER!
Birçok arkadaş piyasada "Anestol Pomad" öneriyor. Kardeşim o ürün antihistaminik özelliğe sahip bir ürün. Yani denizden çıktıktan ya da havuzdan çıktıktan sonra insanın vücudunda kaşıntı olur. Bu kaşıntıyı engellemek için kaşınan bölgelere sürülüp uyuşturan bir ürün, onu kullanman hem penisin, hemde partnerin için HİÇ ama HİÇ SAĞLIKLI DEĞİL!
Dediğim gibi, erken boşalmada ilk dikkat etmen gereken şey öncelikli olarak psikoloji ve pozisyon değişikliğidir. Bunları zihinden yapamazsan ürünleri tavsiye ederim.
Teşekkürler...02 Yorumla- +1 yıl
Bence senin düşüncen yanlış :) Erken boşalma yaşıyorum diyor. Benim başıma geldi ve açık açık konuşuyorum. Hiç 2 dakika içinde boşalıp ondan sonda 5 dakika cinsel organını tekrar ereksiyon haline getirmek için uğraşmadıysan açıkçası bizi anlaman biraz zor bu konuda :)
Düzenli cinsel ilişkide zaten zaman artıyor fakat bu durum ne yazık ki psikolojik bir durumdur. Memleketimizde de cinsel açlık çok fazla olduğundan bu istek tavan yapınca erken boşalma oluyor...
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. ilk başta şunu kabullen. kadın erkekten geç hazırlanır. bu nedenle hemen içine girme. bol bol seviş yalaş emiş okşa. kadını orgazma yaklaştır. düşünce olarak da kendini heveslendirme. kadını mutlu etmek için çabala. kendini geri plana it. yani bencil olma. bu şekilde başaracağına inanıyorum. velevki erken boşalsan da asla sevişmeyi bitirme. elinle yalayarak emerek devam et ve kadının da boşalmasını sağla. asla yarım bırakma.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bunun ilacı yok, olanlar sadece süre uzatan ama senin seks hayatına fazla birşey katmayan çözümler.
Bir adet partner ve seni yönlendirecek işinin ehli bir psikolog sorununu çözer.Bir program çerçevesinde bu tavsiyeleri uygulaman gerekir.
Daha detay istiyorsan özel mesaj atabilirsin.
Not: Psikolog değilim, yanlış anlaşılma olmasın.02 Yorumla
Soran+1 yılözelden istek gönderdim
Gizli Üye(36-45)+1 yılöncelikle tam git gel anında başka şeylere odaklan ne bilim hesap kitap yap işi düşün bu sana fazladan bir 5 dk kazandırır. onun haricinde lokal anastezide kullanılan geçici uyuşukluk sağlayan kremler var onlardan bir parça lişkiden yarım saat önce aletin üstüne sür ama abartma sonra hissizleşebilirsin. Eczanelerden bulabilirsin vırt spreyi zort spreyi reklamlarına güvenme para tuzağı hadi beline kuvvet.
10 YorumlaPriligy tablet
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. mast. yapmayı azalt
01 Yorumla
Soran+1 yılmast yaparken daha geç boşalıyorum genelde ve hafta da 2-3 kez yapıyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar