bugün sevgiliminle gezmeye çıktık, oda üzerindeki gömleği açtı, çünkü çok sıcaktı diye, sonra göğüsünün altında bir çizik var sanki birisi çizmiş gibi tırnaklarıyla, bende sordum aşkım bu ne oda futbol antrenmanında oldu galiba dedi..
sizce bu mümkün mü yoksa aldatıyormu? :/
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aldatıyor olsa o izi görür ve gizlemeye çalışırdı diye düşünüyorum ama bilemeyiz de
Hmm bilmiyorum yani saklamadı falan bide panik falan da yoktu hemen futbolda olmuştur kesin dedi bilmiyorum aklım çok karışık
Çok paranoyak olmayın ama içinizde azda olsa kuşku olsun derim
Cizik nasi futbolda olsun ustsuzmu oynuyorlar. Belki kaşımıs vs olabilir anlik fark etmemistir sen onun tirnak uzunluguna bakman gerekli yok gibiyse aldatma ihtimali yuksek
Bende anlamadım o öyle dedi futbolda oldu diye.. tırnakları aslında pek uzun değil bilmiyorum kafam karıştı şimdi
Yani baya tazeydi sanki dünden miş gibi
Futbolda oldu derken net mi soyledi o kadar? Bi dusun biri sana mi carpti ne oldu da oraya ne geldi de yani O zaman nasil oldu de direkt beklemeden o ani anlatir dogrudur ama duraksar hatirlamiyorum tekrar derse suphelen
Yok hemen “futbolda olmuştur” dedi yani panik falan yoktu, saklamadıda hemen öyle dedi
Yok işte sormadım gerisini.. yarın yine görücem orada çaktırmadan nasıl birşeyler öğreniyim?
Garip geldi hazir cevap gibi. Yani cizildigini bilir gibi sey yapmamis nere ya hani bu mu tarzi derdi haberi olmadan olsaydi eger haberi varsa ne olupta oraya cizik geldi. Yani gülerken sohbet arasinda sey de futbolda nasi becerdin orayi cizmeyi merak ediomus ama sohbet arasinda sana komik gelmis gibi anlatmasini iste sorgu tarzi degil
İşte onu yapsam hemen anlar, sorguladığımı.. off bilmiyorum acaba günahini alıyorum
Cok guveniyorsan bu seferlik unut birdaha bunun gibi birsey gordugunde sorarsin takma
Güveniyorum aslında ama benim genellikle güven problemim var erkeklere karşı, hepsinin kesin aldatır bir gün algısı var kafamın içinde, bu gördüğümde hemen eğer oda aldatıyorsa, beni canım gibi görüyorsa düşüncelerine takılıyorum
Bende oyle dusunuyorum zaten. Arastirmalarda bile kadinlar daha iyisini buldufunda aldatir diyor erkekler sadece cinsel cesitlilik amacli aldatiyormus yani o yuzden bazen derlerya kadin cirkindi niye aldatti onu secti e adam cesit istiyor ama bilincsiz bi sekilde yani kizlar guzelim sonucta sevgilim aldatmaz demesin unluler fistik gibi onlari bile aldatiyorlar
İşte bu düşünceler hep beni çok korktuyor, her erkek yapar diye düşünüyorum, o yüzden kimseye güvenmiyorum; sevgilim Allah için şimdi kadar hep çok ilgili davrandı ve akıma bir şey taktığımda hep yanımda ama işte yinede bir şey gördüğümde şüpheleniyorum işe gidince belki ordakı kızlarla aldatır diye düşünüyorum
Yapsa bile asla bilemezsin o soylemedigi surece yoksa hep suclu supheci olursun yapicak bisey yok onun icin
Zaten öyle ama öyle bir duruma düşmek istemiyorum, benim ilk sevgilim, 26 yaşındayım ilk defa omu sevdim onunla çıktım.. ama haklısın bilemem asla ama işte birşeyleri görüpte görmezislikten gelmek istemiyorum
Aldatmış olması mümkündür. Kedi besliyorsa "kedi yaptı" diyebilir.
Ben bi yerlerimi kaşıyınca hemen kızarıp çiziliyor. Sevişmiş mi oluyorum 🤦🏻♂️
Ja oda olabilir gerçekten, futboldada olmuş olabilir de ama işte içimde öyle bir korku var
Takip et ama ilişkine zarar vermeden yap
Nasıl yapsam peki?
Kaşımış olabilir mi
Olabilir aslında, ama ben hemen tedirgin oldum nedense
Öyle bi ihtimal var mı peki
Aslında yok, yani şimdiye kadar öyle bir his vermedi, hatta evlenmeyi düşünüyor annesiyle tanışmamı falan
O zaman takılma boş ver
Aldatıyordur
Bende çok tedirginim.. ne yapabilirim..
Şüpheli
Bencede sence nasıl birşeyler öğrenebilirim? Yarında görüşüyoruz
Telefonuna girebiliyor musun
Girebiliyormusun derken?
Yani istesem verir
Peki bişey sorucam sevgilinin böyle bişey yapabilir olduğunu nerden çıkardın sana karşı soğuk mu yapıyor tavırları mı değişti yoksa öyle bi kişiliği mi var
Yok gerçekten sevgisinden hiç maruz kalmadım, seviyor beni gerçekten, geçen kız kardeşiyle dışarıya çıktık hep gözü bendeydi, beni koruyup kolluyor.. ama bilmiyorum birden bire öyle bir çizik gördüğümde tedirgin oldum.. benim güven problemi var, geçmişte çok sevdim biri çok pis çıktı, ondan beri çok dikkat ediyorum, her yerde aldatan görüyorum, Instagramda Tiktokta korkuyorum
Geçmişte yaşadığın şeyler için sevgiline karşı ön yargılı davranma derim. Eğer bişey görmediysen mutlu mesut devam edin ilişkinize. Bu gibi şüpheler ilişkiyi sarsabilir
Biliyorum ama işte o bellindeki çizgi tırnak izleriydi, korktu çpk
Kedisi var mı
Yok
Açık açık sorsan ne tepki verir
Aslında onunla hep çok açık konuşuyorum, bir düşünceye kapıldığımda hemen söylerim; mesela bugün ona lütfen bana hiç yalan söyleme dedim, oda hemen anladı olayi sana kurban olurum ben, sana asla yalan söylemem, sen benim herşeyimsin dedi ya da genelde aldatma konularını açtığımda hep bana ben canım öyle bir şey yapipta senin gibi birisini kaybetmeyi göze alırımiyim diyor bide bana hep bu konularda inan sevmeyen erkek aldatır başka edilen laflar boş falan diyor yani hep güven veriyor ama işte kafamda hep böyle negatif şeyler
Negatifliği aklından tamamen çıkar en azından ilişkinizin kötüye gitmemesi için.. bu gibi kuruntular güzelim ilişkinin bozulmasına sebep olabilir bu arada yaşlarınız kaç ve burcun ne
İşte bende bunu deniyorum ama çok zor, ikimizde 26, ama benim ilk sevgilim, şimdiye kadar hiç bir erkekle yazışıp takılmadım, sadece birini uzaktan sevdim onunda çok iğrenç biri olduğunu öğrendim çok oldum, sevgilimin geçmişi baya kızlarla geçti, tek bir 3 yıllık ilişkisi vardı ve ondan sonra takıldığı çıkmak istediği bir kız var dı onu aldattı, sonra hemen ayrıldı ondan yani kızı kullanmak istemedi.. ben teraziyim
Kendisi mi söyledi aldattığını
Evet herşeyi anlattı bana geçmişinden
Anlattığına göre böyle bi çocuğun aldatmasına şaşırdım ama yine de sen kaybetme bu çocuğu
Evet aslında çok vicdanlı, aldattı kızı ama hemende ayrıldı, çünkü kızı sevmedim dedi.. zaten çok seviyorum
Sağolsun ya Allah'tan ayrılmış 😅 önce ayrılsaydı da öyle başka bir kıza gitseydin.. bu aldatma işi normalleştirilmemesi gerek
Ne alaka
Bunu bi o bilir
Ama futbolda olma ihtimali pek az değilmi? :/ sen ne düşünürdün?