Pantolondan baktım da pek göremedim. Zaten dar giymiyor o yüzden çok görünmez ama yine de pipisinin belli olduğunu hiç görmedim. Niye böyle pipisi küçük müdür sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu derinliğiniz 8-9 cm. hala penis ölçüsü derdindesiniz
nedir sizin bu ölçü saçmalığınız anatominizi öprenin
ölçü gebelik için önemlidir rahmin önüne boşalmak için. bu da 8 cm yereli. zevk için vajina içinden beklenti akılsızlıktır. zevk almayı sğlayan sinir ağı vücut dışında
sizler ana olmak için mi erkek seçiyorsunuz bu kadar ölçü üzerinde duruyorsunuz
zevk almak istemiyor musunuz
cinsellikte zevk almak isteyen kadın erkeğin penis ölçüsüne değil bencil olup olmamasına bakar ilgisine bakar sevişme mantığına bakar. sizi anlamıyorum ben00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Dışarıdan boyu anlaşılamaz hatta hafif uyansa bile tam boyunu bilemezsin ya sevişip yoklatip eline alıp bakacaksın ya da dürüst ise kendine sor veya benim metodu dene elinin orta parmağını ölçün onu 2 ile çarp bende orta parmak 9,25 boyu?=2×9,25=18,5 kalınlık başparmagin 2 katı takibi. Birde adam uzun boylu senide uzun diye bir durum yok bir fikir gördüm kaslı bir damda bamya gibi kısa adamda onun 3 katı alet vardi
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Genelde bol pantolon giymek rahatlık içindir dar pantolon zaten sağlığa zarar lı kan dolaşımı açısından boxeri bile 1 2 beden büyük alırım ben genelde sağa ya da sola yatık olur inik hali 8 9 cm bişi olur o da dışarda o kadar belli olmaz ki farz ediyorum ki belli tipim erkek değil mi zaten
00 Yorumla
Oturunca flan dikkatli baktınmı hiç yani bola giyiyorsa büyükse zaten sol ya da sağ tarafta duruyordur alda doğru değil yanlara doğru o zamanda belli olmaz yani şahsen bende öyle yapıyorum ama tabi biraz bol olunca boxer iniyor aşağı çok belli oluyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
26Cevap
+1 yılÖncelikle merhaba,
Hayır tabii ki de erkekler ereksiyon halinde olmadığında penisleri 3 ve 4 santim aralığında olur yani oyun hamuru kıvamında olur O yüzden belirgin olmaz. Erkeğin penisinin büyük olup olmadığını anlamak için ereksiyon halinde olması gerekir.20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sen bide böyle bak belki görürsün 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤣😂😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunu kolay yolu var yanındayken pantolunun içine elini at anlarsın ya da o anda pantolunu indir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılPeki sizce küçük olması neyi ifade eder? Sizce ne kadar büyük olması lazım?
02 Yorumla
Soran+1 yılBi şey ifade etmiyor çok küçük olmadığı sürece. Sadece merak
- +1 yıl
12 ya da 15 santimi ideal zaten. Daha fazlası ise ızdırap olur bir kadın için. Zaten kalınlığı çok daha önemlidir daima ; uzunluğu değil..
- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılBunu bize sorana kadar kendisine sorsana biz nerden bilelim. Trol değilsen tabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde gözükmüyor ama 16 cm olduğunu bilmiyorum ramiz dayının dediği gibi portokalı soymadan içinden nr çıkacak bilemem kardeşş sende pantolonu çıkar bak😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kolayı var nude istersin öğrenirsin ya da eşofman giydir anlarsın 😊
00 Yorumla
+1 yılTenha bı yerde elini bı sok bakalım pantalonun icine isircak mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz de hanım hanımcık duruyorsunuz ama az yrrAq meraklısı değilsiniz he
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru valla
Cevap sahibi+1 yılBu dürüst yorumu beklemiyordum 😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılGogusleri daha cikmamis ergen gelmis burada soru soruyor. d. d
02 Yorumla
Soran+1 yılNe ergeni 23 yaşındayım boş konuşma
Cevap sahibi+1 yılErgensin iste ya yok adamin pipisiymis oglum o adam o pipiyle is yaparda sen ne biliyosun acaba. d.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHem sevgilim diyosun hem pipisini görmemişsin. Neden bakmıyosun
10 Yorumlabiraz yükselt sen de yanındayken öyle bak
21 Yorumla- +1 yıl
Hımm sen işi biliyorsun)) nasıl olacak peki
- Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılSenden etkilenmiyor demektir görmüyorsan
02 Yorumla
Soran+1 yılEtkileniyor öperken bile etkilendiğini hissediyorum ama öperken orasına bakamıyorum normal zamanda da belli olmuyor
- +1 yıl
Şans kumar yapıcak bişey yok
Derde bak anasını satıyım
10 Yorumla
+1 yılHiç belli olmuyosa küçüktür
00 Yorumla
+1 yılElinin cebine soksaydın öyle bir baksaydın
00 Yorumlaİğrençsiniz bunu bi erkek yapsa sapık oluyor
00 Yorumla
+1 yılAkıla bak soruya bak sevgilim diyor değişik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerde lan bu pipi de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEreksiyon halinde degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTahrik edip öyle bakacasın
00 YorumlaGörmeden bilemezsin
00 YorumlaBelli olan noluyor sanki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Alakası yok
00 Yorumla
+1 yılBence bakmadan birlikte olma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. küçükse ne yapacaksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sapıklık bu
00 YorumlaAçıp bak merak ettiysen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılCıplak görmem gerekk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAçıp bakacaksın bi
00 Yorumla
1 yılKüçüktür
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi