Sevgilim habire osuruyor.?

Flortum var surekli takiliyoruz cok guzel yemin ediyorum hani esmer bombasi derler ya oyle kiz manken gibi bembeyaz tertemiz bebek gibi yumusak ve dumduz bir ten komur gibi bir sac uzun boy hafif basenli tas gibi ama surekli yanimdayken osuruyor ve utancindan donup kaliyor birsey sordugumda afalliyor bir kere otururken sinemada yapti koku butun salona yayildi ben anladim hemen cunki kafasini asagiya gommus ufluyordu buyuk ihtimal kokuyu dagitmaya calisiyordu. Aynı koyun olusu gibi kokuyor çok yogun ve ekşi artık parfümü gibi osurugundan taniyorum ne zaman birisi salsa aklıma geliyor unutamamda her ishal oldugumda aklıma gelir kız cok guzel ama tiksiniyorum artık ne yapabilirim bir tavsiye verin. Birde kahve icmeye gittiğimizde sturbucksa ben bir latte ictim oda chai tea icti bir ara ayagini duzeltti suphelendim aradan 5 dk gecti bir baktim offff kim salmis yaaa diye bagirmaya basladi ben kokuyu almadim 2 dk sonra aldim sonra tamam canim bosver dedim birsuru sovdu kendisine sakinlesti ama alttan bir koku geliyor sanirsin masanin altinda iskembe kaynatiyoruz kafami gomdum icicegime onu kokluyorum. Bazen benimi deniyor acaba diye dusunuyorum bugun yine yapti artik anladigimi anladi sanirim köfte ekmek yedik onuda kaliteli yere goturdum onceden tahmin ettigim icin ama nafile 20 tl kofte ekmek yedikten sonra bile verdi ayari birde utanmadan icerisi koftemi kokuyor dedi butun musteriler tiksindi ama adamlar elite oldugu icin kim saldi iyyy demediler offf dediler yemeye devam ettiler. Şu saate kadar paikolojim kalmadı oturdum tamam bir olur 2 olur yanlisliklada hep olur mu bana kamera sakasimi bu psikolojim bozuldu.s
Güncellemeler
+1 yıl
Ya inşallah uyeliği yoktur okursa fena okur. Yok mu bir tavsiye
Sevgilim habire osuruyor.?