Sorunuza Herkesin kolay anlaya bileceği düzeyde bir açıklama yapmaya çalıştım.
İdeal Nedir?
İdeal, insanın zihninde tasarlayabileceği en iyi ve kusursuz özelliklerin toplamıdır.Seks Nedir?
Seks, erkeklik veya dişilik durumu, cinsellik ve cinsel ilişki anlamına gelir.Her İki Cins İçin İyi Bir Cinsel Yaşam
İyi bir cinsel yaşam için her iki cins açısından dikkate alınması gereken bazı önemli faktörler vardır:Ortam: Rahat ve huzurlu olmalı.
Doğal Şartlar: Ortamın sıcaklığı ne çok soğuk ne de çok sıcak olmalı.
Zamanlama: Her iki tarafın da hazır olduğu an seçilmeli.
Fiziksel Aktivite: Beden zinde olmalı.
Beslenme Durumu: Vücut ne aşırı tok ne de aşırı aç olmamalı.
Cinsellik ve Fanteziler
İnsan, cinselliği önce zihninde kurgular; buna fantezi denir. Kurgulanan düşünce ne kadar normal, yaşanabilir ve karşı cins ile ortak bir fikre dayanırsa, bedensel ve ruhsal uyum da o kadar mümkün olur. İdeal olmasa bile, bu uyum sağlandığında iyi bir cinsel deneyim yaşanabilir.Cinsel İlişkinin Süresi
Cinsel ilişkinin süresi duygusal ve biyolojik süreçlere göre değişir.Duygusal Süreç: Öpme, sevme ve oynamadan oluşur.
Biyolojik Süreç: Cinsel organların birleşmesi ile gerçekleşir. Araştırmalara göre, bu süreç ortalama 5 dakika sürmektedir.
Kadınların vajinal ıslanma süresi ise genellikle 3 dakika civarındadır ve bunun üzerine çıkmaları zor olabilir. Kadınlarda, erkeklerde olduğu gibi sperm boşalması ya da benzeri bir biyolojik boşalma durumu anatomik olarak mümkün değildir. Halk arasında vajina içi ıslanma durumu "kadın boşalması" olarak adlandırılsa da, bu doğru bir tanım değildir. Ayrıca, kadınlar cinsel yaşamları sırasında idrar kaçırma durumu yaşayabilirler.01 Yorumla- 1 yıl
Gerçek te nasıl?
Erkek ya da Kadın o gün işyerinde işler ters gitmedi ise, amir, müdür ya da patrondan psikolojik baskı görmemiş ise, iş akışın da bir sıkıntı yok ise, maaş zammı ya da ödeme sıkıntısı yok ise, eve dönüş yolun trafik hiç olmadığı kadar sorunsuz ve boş ise, Evde hanım ev temizliği, çoluk çocuk, okul, çamaşır, ütü, yemek, çarşı veya pazar alışverişi, yapmamış köpek gibi yorulmamış ise, eve gelen koca da kurt gibi acıkmamış ise, evin hanımı yemekleri mükemmel yapmış ise, her kiki tarafın zihinsel fantezilerini bozacak yakın akraba sorunu telefon görüşme haberi alınmamış ise, evde çocuk var ise sağlıkları iyi ve erkenden uyumuşlar ise, Kadın hadi dediğinde yemekten sonra ağırlık basmaz ise, erkek hadi deyince akşama kadar ev işleri yapmaktan pestilim çıktı demez ise, sular kesilmemiş ise, hava çok soğuk ya da sıcak ise, televizyon da maç ya da dizi yok ise, arkadaş ya da yakın dost misafirliğe gelmez ise, arabanıza otoparkta çarpmazlar ise, komşu da sıkıntı yok ise,... vs. tüm bu sorun ve faktörlere rağmen siz seks yapabiliyor iseniz buna iyi diyebilirsiniz. Tüm bunlara rağmen evli insanlar her yönden iyi, düzenli ve sağlıklı bir seks yaşamına sahiptirler.
En İyi Cevaplar
Sağlığıma, fiziğime dikkat eder düzenli spor yaparım. Buna rağmen yarım saat sürdüğünde kadında 2. yi bitirmiş oluyor bitsin artık diye uğraşıyor bende ter içinde kalıyorum. Bu saatler diyenler neyin kafasını yaşıyor? Yatakta uzandıkları vakitleri sayıyorlar herhalde 😅
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. En az 30 dk sürmeli
Bu süre çiftlerin yorulduğu hissetmesine göre degişir yani enerji düşene kadar devam edebilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılErkeğin performansı iyi ise. İdmanlı erkekte.
20 30 dk. Kadın tatmin olur.00 Yorumla Ön sevişme dahil 20-30 dakika falan ortalama duruma göre uzar kısalır
00 Yorumla
1 yıl30 dakika ya da 40 iyidir. Fazlası da azı da sorun olur
00 YorumlaDakika mı? Saatler sürmeli😂😂
88 Yorumla- 1 yıl
Seni aç bırakmışlar sanırım 😂😂😂
- 1 yıl
bakirelerin hayali böyle saatler :d reele gelimnce yeter acıyor :d
- 1 yıl
:))) saatler ha :)))
- 1 yıl
@lockerow35 bu gülüşü attım işte bende soruyu görünce 😂😂😂
- 1 yıl
@Wonderkid1 yani 34 yaşındayım belirli bir cinsel hayatım var artı olarak çevremde insanlar var herkes konusur :D ben saatleri duymadım :D duyduklarım da genelde yalancı dediğimiz çevremizdeki insalar :D gün içnde birden fazla kere yaparsın hadi yarım saat yap her postayı ama blok olarak saatler külliyen yalan D:
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. dakikamı 5 e kadar saymıyormuyduk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
1 yılön sevişme sahil 1 saat diyorum ben
00 Yorumla 20dk normaldir, eger on sevisme varsa 1 saat surer
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNormali 1 saat falan bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 5 dakika
01 Yorumla
Soran1 yılTatmin olur mu hatun
1 yılEn az yarım saat 1 saat olmalı
10 Yorumla
1 yıl10 dk pompa yeter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yıl27 dk 37 saniye
00 Yorumla
1 yıl30 dakika iyidir
00 Yorumla2 saat
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bir saat
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı. 3 dk :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSaatler sürmeli
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKesinlikle
Gizli Üye(30-35)1 yıl60-90
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. 20 ortalama
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam