Ön sevişme Öpüşme Uyarım Masaj yapma Okşama orgazm boşalma gevşeme çözülme süreci cinsel ilişkinin tamamı araştırmalara göre tam bir haz için ideal süre 20 ile 25 dakika olmalıdır fazlası zaten kişilere kalmış bir durumdur. Bazıları bu süreyi üç dört dakikaya indirgemektedir bu durum ise kişiden kişiye değişiklik göstermekle birlikte erken boşalma olabileceği anlamınada gelebilir girer girmez boşalma rahatsızlık vermiyorsa bir sorun olduğu anlamına gelmez keyifli günler
İdeal bir cinsel ilişki süresi kaç dakika olmalıdır?
Doyurucu bir seks uzmanlık araştırmalarına göre 2-3 saatlik ön sevişme ve orgazma ulaşacak kadar bir zamanda ilişki ile olmakta..Ön sevişme ne derece uzun ve bol fantazili olursa bağlılıkta o derece artmakta... Kadının gurur duymasını sağlamak ilişkinin en önemli detayı.
Önemli olan bunun süresi değil aslında ne kadar zevk aldığın önemli çünkü mesela bazen 20 dakika sürer hızlı hızlı yaparsın ama o kadar zevk verir ki saatlerce yapsan bu kadar mesela zevk almazsın bazen de yaparsın hani 3 saat sürer 6 saat sürer aralık vererek yaparsın ama pek bir zevki çıkmaz yani önemli olan ne kadar sürdüğü değil ne kadar hissederek yaptığın
Bu süre elbette kisiden kisiye gore degisir. Kadinin aldigi haz zevk erkegin aldigi haz zevk degiskenlik gosterebilir ama benim icin ideal sure 40 dakika civari. Onemli olan bu sureyi verimli kullanabilmek
Yazıyı tam okumamışsınız ben öyle demek istemedim ki orada yazıyor zaten ne kadar kısa veya ne kadar uzun olacak kişilere bağlı yani o hazzın süresini kimse belirleyemez