Cinsel Yaşam Cinsellik konulardan hiç bahsetmedik yakında evlilik var acaba nasıl olur cinsellik evlenince yaklaşır mı bana? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler1 yıl Yaklaşmama ihtimali var mi Cinsellik konulardan hiç bahsetmedik yakında evlilik var acaba nasıl olur cinsellik evlenince yaklaşır mı bana? Cevapla Evlilik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Niye yaklaşmasın ki? bahsetmedi diye ayrı yataktamı yatacaksınız. 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Yaklasir bence yatakda Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl E işte onu diyorum yaklaşır merak etme. Yorumla Soran 1 yıl Evet sen evli misin Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl hayır Yorumla Soran 1 yıl Bekarsin yani Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl Evet bekarım Yorumla Soran 1 yıl yaa ne güzel Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl Napıcan beni mi alıcaksın :D Yorumla Soran 1 yıl Evet almayi düşünüyorum sorum troll ama sen şahanesin Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=flV25Uf9yxg Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl teşekkür ederim güzel gördüğün için. Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂 kameraman pisman olmusdur soru soruşuna Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim beyfendi Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl sende beni pişman etme :P Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok seni 30 km öteye koyar dürbünle bakar. Gözlem yapar. 0 0 Yorumla
Halisillizyon Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 88% 1 yıl Yok ya evlenince yapmaz. Kemalin yapmaz 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 😂 Yorumla Halisillizyon 1 yıl Ne kadardır sevgilisiniz Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Utangaç demek ki düğünden sonra üstüne atlayınca görürsün 1 3 Yorumla Soran 1 yıl bakalim merak ediyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlat sonra bende merak ettim hahahahs Yorumla Musti423 1 yıl Eh yani durum bunu gösteriyor. Sen bakma belki içinde neler yaşıyordur o :) Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yok yaklasmaz omur boyu dokunmaz elle mastla idare edecek. Soruya gel… 0 2 Yorumla Soran 1 yıl o yaklasmasa ben yaklasirim artik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ee herhalde ne bicim soru bu neden boyle bir sey yasanacak anlamadim kocan gay sen lezbiyen misin neyin dert takintisi bu boyle Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şimdiye kadar nasıl yaklasmadi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yaklasmadi Bülentadn 1 yıl Sende mi yaklasmadin
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yaklaşmaz kardeş kardeş yatarsınız 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evlenince cinsellik tabii ki olacak 0 0 Yorumla
ateşlierkoo Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl E gerdek olacak ya mecburr 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Her gerdekde zikisme mi oluyor Yorumla ateşlierkoo 1 yıl İlk birleşme heralde birbirinize bakmaya almiyonuz heralde genelde oluyor heralde yoksa aileler neden yalnız bıraksın o gün Yorumla Soran 1 yıl o düğün gecesinden sonra eve giriyorlar sonra ertesi gün ne oluyor evde biz bilmiyoruz yani Yorumla
deliriyorum035 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Yaklaşır mı seni havalara atar 😅 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hic bilmiyorum Yorumla deliriyorum035 1 yıl Kucağından hiç indirmez seni günde en az 2 3 posta garantı Yorumla Soran 1 yıl Evlimisin sen Yorumla
SportifAkrep Takip Et Xper 7 Yaş: 26 1 yıl Bence konuyu acmalisin 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Nasil ne demeliyim Yorumla Soran 1 yıl Beni istekli sanarsa kötü gözle bakar mi Yorumla SportifAkrep 1 yıl Hayir iste sorunlusa ortaya ciksin Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. yaklaşmakla kalsa iyi değdirir de 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. yaklaşır tabiki :) 0 0 Yorumla
YediTeorii Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl İlk geceden yaklaşır 0 16 Yorumla Soran 1 yıl bu erkekden erkeğe değişiyor bence Yorumla Soran 1 yıl Her erkek yaklasmaz Yorumla YediTeorii 1 yıl Hayır sadece düşünceli erkek yaklaşmaz onun dışımda her erkek yaklaşır Yorumla Soran 1 yıl Nasil düşünçeli erkek yaklasmak ne demek istedin Yorumla YediTeorii 1 yıl Yani senin hazır olmadığını hisseden erkek yaklaşmaz ama daha önce ilişkiye girmemiş erkek istekli boğa gibidir çok düşünmez Yorumla Soran 1 yıl Anladim bakir erkek ilk zamanlar cok yapar yani Yorumla YediTeorii 1 yıl Evet aşağı yukarı 1 ay sürekli ister sonra haftada bir ikiye düşer Yorumla Soran 1 yıl Zamanla benden sıkılır mıSen evlimisn Yorumla Soran 1 yıl vajinam genişlermi Yorumla YediTeorii 1 yıl Sürekli aynı kişi ile yaparsan genişlemez taaa doğum yapana kadar Yorumla YediTeorii 1 yıl İlişkide farklı fantezi uygularsanız sıkılmazsınız Yorumla Soran 1 yıl Fantezi ne oluyor Yorumla Soran 1 yıl kocama sadik olurum insallah Yorumla YediTeorii 1 yıl O sana kalmış bir şey Yorumla YediTeorii 1 yıl Yani bir gün hemşire olursun bir gün hizmetli olursun o tarz şeyler Yorumla Soran 1 yıl Anladim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Niye yaklaşmasın ki? bahsetmedi diye ayrı yataktamı yatacaksınız.
Yaklasir bence yatakda
E işte onu diyorum yaklaşır merak etme.
Evet sen evli misin
hayır
Bekarsin yani
Evet bekarım
yaa ne güzel
Napıcan beni mi alıcaksın :D
Evet almayi düşünüyorum sorum troll ama sen şahanesin
https://www.youtube.com/watch?v=flV25Uf9yxg
teşekkür ederim güzel gördüğün için.
😂😂😂 kameraman pisman olmusdur soru soruşuna
Rica ederim beyfendi
sende beni pişman etme :P
Yok seni 30 km öteye koyar dürbünle bakar. Gözlem yapar.
Yok ya evlenince yapmaz. Kemalin yapmaz
😂
Ne kadardır sevgilisiniz
Utangaç demek ki düğünden sonra üstüne atlayınca görürsün
bakalim merak ediyorum
Anlat sonra bende merak ettim hahahahs
Eh yani durum bunu gösteriyor. Sen bakma belki içinde neler yaşıyordur o :)
Yok yaklasmaz omur boyu dokunmaz elle mastla idare edecek. Soruya gel…
o yaklasmasa ben yaklasirim artik
Ee herhalde ne bicim soru bu neden boyle bir sey yasanacak anlamadim kocan gay sen lezbiyen misin neyin dert takintisi bu boyle
Şimdiye kadar nasıl yaklasmadi
Yaklasmadi
Sende mi yaklasmadin
Yaklaşmaz kardeş kardeş yatarsınız
Evlenince cinsellik tabii ki olacak
Tabiki yok kesin yaklasır xkronfsmls
Sen ateşli misin peki
E gerdek olacak ya mecburr
Her gerdekde zikisme mi oluyor
İlk birleşme heralde birbirinize bakmaya almiyonuz heralde genelde oluyor heralde yoksa aileler neden yalnız bıraksın o gün
o düğün gecesinden sonra eve giriyorlar sonra ertesi gün ne oluyor evde biz bilmiyoruz yani
Yaklaşır mı seni havalara atar 😅
Hic bilmiyorum
Kucağından hiç indirmez seni günde en az 2 3 posta garantı
Evlimisin sen
Bence konuyu acmalisin
Nasil ne demeliyim
Beni istekli sanarsa kötü gözle bakar mi
Hayir iste sorunlusa ortaya ciksin
düğün gecese mecbur.
yaklaşmakla kalsa iyi değdirir de
yaklaşır tabiki :)
Bu zamanda kadar nasıl bahsetmemiş
İlk geceden yaklaşır
bu erkekden erkeğe değişiyor bence
Her erkek yaklasmaz
Hayır sadece düşünceli erkek yaklaşmaz onun dışımda her erkek yaklaşır
Nasil düşünçeli erkek yaklasmak ne demek istedin
Yani senin hazır olmadığını hisseden erkek yaklaşmaz ama daha önce ilişkiye girmemiş erkek istekli boğa gibidir çok düşünmez
Anladim bakir erkek ilk zamanlar cok yapar yani
Evet aşağı yukarı 1 ay sürekli ister sonra haftada bir ikiye düşer
Zamanla benden sıkılır mı
Sen evlimisn
vajinam genişlermi
Sürekli aynı kişi ile yaparsan genişlemez taaa doğum yapana kadar
İlişkide farklı fantezi uygularsanız sıkılmazsınız
Fantezi ne oluyor
kocama sadik olurum insallah
O sana kalmış bir şey
Yani bir gün hemşire olursun bir gün hizmetli olursun o tarz şeyler
Anladim