Cinsel Yaşam Erkekler altta mı olmayı seversiniz üstte mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Erkekler altta mı olmayı seversiniz üstte mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Üstte olup bağırtarak becermeyi.. Ama yer yer alta geçip üstte ziplatmayi da seviyorum. 3 0 Yorumla
1böğürtlenmasalı Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl İkisinide sever ama hep üstte olmaktan sikayetciler 😄 4 2 Yorumla Papagandukkani 1 yıl Aynen biraz değişiklik lazım 😅 Yorumla gecekuşu07 1 yıl İkisinide seviyorum şikayetim yok😃 Yorumla
AZGINBOGAA34 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Üstte olmayı sevwrim eze eze zorlaya zorlaya kontrolüm de kadının o hâlini görmek aşırı zevk veriyor bana 2 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl İkiside ama bence altta olup kucak pozisyon süper 0 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı. İkisinde de farklı zevk var çok fazla pozisyon değiştiriyorum 1 saat civarında sürüyor 0 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Partnerime bırakıyorum. kimi altta kimi üstte harika. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Altta başlayıp sonra kadinimi alta almayı tercih ederimSonra bam bam bam ahaha 2 0 Yorumla
Sedefimsii Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Üstte olmayı severler herhalde 5 1 Yorumla Soran 1 yıl Niye kucaklarında olmamız kötü mü Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kucağımda olsun kadın 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Romantik ❣️❣️ Yorumla Heyyoheyyo1 1 yıl Seks böyle yapılır. Sert seks mantıksız. Yorumla Soran 1 yıl Hayır ya asıl zevk onda bence Yorumla Heyyoheyyo1 1 yıl Önce bir romantik ol da sert yapacağın zaman da var. Hemen sert olmaz. Yorumla
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. üstte olup yönetmeyi severim.. 1 0 Yorumla
kuzeyavcısı Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 92% 1 yıl Erkek ustte doggyy pozisyonu tercihimdir 1 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Daima üstte... ;) 1 0 Yorumla
Cordoba1234 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı. Altta olmak daha iyi 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Zevk aldığın sürece hepsi güzel olur 0 0 Yorumla
cancanylmz Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 36% 1 yıl Koktukta partnerim kucakta olmasını severim 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Bazen altta , bazen üstte, genelde arkada 0 0 Yorumla
BahaRegal Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Çoğu üstü seviyordur 6 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kucak la beraber üstümde olmalı 😬 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kadının üstü oluşur her zaman daha etkilidir 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Niye altında kontrol etmek daha zevkli değil mi Yorumla Kadirk34 1 yıl Zaten kadının altta olması olağan bir şey ama üstte olması ve aktif olması erkeğin hoşuna gider Yorumla Soran 1 yıl Haaa anladım Yorumla Kadirk34 1 yıl Aktif olan kadını herkes sever ve ister Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Üstte tabiki partnerim altımda ezikexek 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Offf en sevdiğim Yorumla Daredevil39 1 yıl Minyon musun birde Yorumla Soran 1 yıl Hı hı Yorumla Daredevil39 1 yıl Tam olur işte bak ya fena oldum hemen :) Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kadın nasıl isterse. 0 0 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yarı altta yarı üstte 0 0 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. Havada 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Her yerde 😂 0 1 Yorumla KingNothing01 1 yıl Altta olmak çok zevkli üstte olmak ta çok zevkli Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Altta 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Üstte olup bağırtarak becermeyi.. Ama yer yer alta geçip üstte ziplatmayi da seviyorum.
İkisinide sever ama hep üstte olmaktan sikayetciler 😄
Aynen biraz değişiklik lazım 😅
İkisinide seviyorum şikayetim yok😃
Üstte olmayı sevwrim eze eze zorlaya zorlaya kontrolüm de kadının o hâlini görmek aşırı zevk veriyor bana
İkiside ama bence altta olup kucak pozisyon süper
İkisinde de farklı zevk var çok fazla pozisyon değiştiriyorum 1 saat civarında sürüyor
Partnerime bırakıyorum. kimi altta kimi üstte harika.
Altta başlayıp sonra kadinimi alta almayı tercih ederim
Sonra bam bam bam ahaha
Üstte olmayı severler herhalde
Niye kucaklarında olmamız kötü mü
ayakta kucakta zıplatmak favorim
Kucağımda olsun kadın
Romantik ❣️❣️
Seks böyle yapılır. Sert seks mantıksız.
Hayır ya asıl zevk onda bence
Önce bir romantik ol da sert yapacağın zaman da var. Hemen sert olmaz.
üstte olup yönetmeyi severim..
Erkek ustte doggyy pozisyonu tercihimdir
Daima üstte... ;)
Bilmem hiç denemedim sen?
Altta olmak daha iyi
Zevk aldığın sürece hepsi güzel olur
sen ne istersin
Koktukta partnerim kucakta olmasını severim
Hepsine yeterince zamanım var
Bazen altta , bazen üstte, genelde arkada
Çoğu üstü seviyordur
Kucak la beraber üstümde olmalı 😬
Kadının üstü oluşur her zaman daha etkilidir
Niye altında kontrol etmek daha zevkli değil mi
Zaten kadının altta olması olağan bir şey ama üstte olması ve aktif olması erkeğin hoşuna gider
Haaa anladım
Aktif olan kadını herkes sever ve ister
Üstte tabiki partnerim altımda ezikexek
Offf en sevdiğim
Minyon musun birde
Hı hı
Tam olur işte bak ya fena oldum hemen :)
Doggyv
Üstte
İkiside yerinde güzel 👍
Sevgilim yok
Kadın nasıl isterse.
Yarı altta yarı üstte
Havada
Her yerde 😂
Altta olmak çok zevkli üstte olmak ta çok zevkli
Üsttede alttada
Hepsi.
Altta