genelde hangisi daha zevkli gelir?neden?
her pozisyonda oluyorda,sevgilim çoğunlukla altta oluyo aktif olan ben oluyorum acaba herkeste mi öyle?
her pozisyonda oluyorda,sevgilim çoğunlukla altta oluyo aktif olan ben oluyorum acaba herkeste mi öyle?
üzerimde zıplarken poposunu tutup kendime bastırırım, bütün gücümle alttan karşılık veririm ve aynı anda dudaklarını veya boynunu veya göğüslerini öpmek isterim.
altımdaysa mutlaka kenetlenerek ve sonuna kadar içinde oldugumdan emin olarak isterim.
ama en güzeli dersen kucağıma alıp ayakta duvara yaslamaktır.
anlatırken yaşıyosun emre beee :)
hmm demek oda böyle hissediyomus :)
senin eşin biraz tembelmiş üste olmak biraz performans gerektiyor o yüzden ama bir bakımada seni aktif kılıyor g noktasını senin bulmanı istiyor dans et içindeyken işte :)
hmm :D peki öyle yapıyorum zaten.
erkek aktif olsa bayan daha cok zevk alir
ama genelde erkekler hep altan oluyor ve bütün muamele kadina kaliyor
ben sevgilime dokunmadik yerini birakmam o sade bir kere öpüyor ben onlarca kere tabi bu durumdada tam tatmin olamiyorum
onu cok arzuluyorum ben ona hic doymuyorum
paylasmayla olmazki kisinin icin de gelmesi lazim kisiden kisiye deyisiyor
duygusuz iliski de yasadim adam bana ask degildi ama delice öpüyordu anlamdigim noktabu sonra midemi bulandirdi o adam dedi dünde bir bayanla öpüstüm kadin regil mis seks yapamdik anlamsi zor bu insanlari
Alttayken güzel ama tırnaklarım sırtına geçirecek kıvama gelinceduramıyorum üste ben çıkıyorum :) İstediğim gibi idare etmek hoşuma gidiyor daha rahat orgazm oluyorum o da bu durumdan memnun tabii.
Cevap
23Cevap
Bayan allta olunca daha feminen oluyo, ve gözlerinin içine bakarak onun inlemesini duymak gerçekten cezbedici :)
erkek altada olsa üstede olsa kontrol kendisinde olmayı sever kadında kontrolun erkekte olmasından hoşnutur çevire çevire sex yaptığı için kadın daha çok zevk alır
kontrolun kadında olduğu ilişkilerde yok değil erkeğin pasiliği yapçak bişey yok çoğunlukla üste yada arkada olan erkektir :)
Erkek Arkadasim altta olmaya bayiliyor. Her türlüsünde :D Bende asiri derecede zevk aliyorum, sonucta hizi falan ben kontröl ediyorum, istedigim gibi yapiyorum. Ve arkadan yapmayida cok seviyor
kilomla bunun ne alakasi var, anlayamadim?
sevgilim genelde üstte olmayı tercih ediyor bu benim de çok hoşuma gidiyor
sevimenin durumuna göre pozisyonlar değişkenkenlik gösterir hep altta yada üstte olmak biraz monotonluk olmazmı
benim açımdan fark yok alt üst yan kenar kıyı. Nasıl olsa partnerime girip çıkıyor. O nasıl isterse öyle olsun :))
Bana giren çıkan yok diyosun ahshdjsjsksk
üstte olmayı severim ama bazen altta kalıp sadece izlemekte hoşuma gidiyo,
altta daha rahat oluyosun daha az enerji harcarız ondandır belki :))
o tembel galiba biraz. ben üstte olmayı severim genelde de erkekler üstte olmak ister.
sevgilim hep üstte oluyor bence böylesi daha güzel :)
Nasıl yediğin değil ne yediğin önemli
Ayakta olsam da partnerimi kucağıma alsam olmaz mı? Yatak fobim var benim. =(
++
olur :)
her türlü götürürüm.
ama ben üstte isem tazyik daha fena oluyor:D
gerekirse kaleye bile geçerim :/
Bebek girip çıkıyor ne diyorsun :s /
ikisininde başka zevki var
alt-üst-yan;kaliteli seks olduktan sonra...
Altta tabikide birde kucakta oldumu
üst yorunu alt zorlayıcı :/
ben üstte olmayı tercih ediyorum
ikisideee
üstte olmayı severim ..
üstte olmak hoşuna gitmiyor mu daha ne istiyon :)
altta olmak hoş
ikisinidev:D
Altta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar