Cinsel Yaşam Sekste altta olmak mı, üstte olmak mı daha hoş sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 bence üstte olmak baskınım biraz altta üstte Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sekste altta olmak mı, üstte olmak mı daha hoş sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İkiside olabilir benim için fakat kadın üstte daha çok istekli ise üstte olsun tek sorun üstte iken kadın bosalamiyorum 0 0 Yorumla
the-notorious Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Erkek olarak üstte olmak tabikiama zaman zaman altta olmak da iyi gelebilir o da kötü değil yani 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Üste olup kanırta kanırta kökleyerek zevkin doruklarına çıkmak süper olur 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. ben altta olayım varsın üstte baskın hissetsin kendini sorun etmem 0 0 Yorumla
_stetoskop Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 58% +1 yıl Üst olsun istiyorum sürekli Zıplasın otursun istiyorum 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ben dominant olmayı seviyorum, hatun üstteyse de alttan kontrol ederim 0 0 Yorumla
lanertek25 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl altta olup sonlarda üste geçmek mantıklı olabilir hiç yapmadım sadece fikir yürütüyorum 0 1 Yorumla James116 +1 yıl 😚😚😚 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Partnerime her pozisyonda zevk aldırırım bu yüzden her pozisyonda olmayı sever 0 0 Yorumla
biirayparcasiiii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben altta olmak daha iyidir 4 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Üstümde olabilirsin istersen 0 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Baskınsan baskılayacan en güzeli 😉 0 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Kadın üste olacak o çalışacak becwrtecek kendinş 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Altıma alıp eze eze s.. kmek 0 0 Yorumla
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Altta olmak 4 3 Yorumla Sarp8e +1 yıl 19 yaşındasın böyle bir yorum nası lyapabilirsin Yorumla aslıı_449 +1 yıl @Sarp8e niye yapamiyim. Yorumla Sarp8e +1 yıl @aslii_449 senin yaşında ki biri bunu değil geleceğini düşünmeli Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Üstte kucakta olmak 7 2 Yorumla ironiq +1 yıl 👍👍 Yorumla Seveceksin85 +1 yıl Üstte kucağımda olmanı isterim Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Pozisyona göre bence 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. üstte olmak tabiki 0 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İkiside 0 0 Yorumla
Ali3335 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Cowgril favorim 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İkiside 0 0 Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı. her yerde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
İkiside olabilir benim için fakat kadın üstte daha çok istekli ise üstte olsun tek sorun üstte iken kadın bosalamiyorum
Erkek olarak üstte olmak tabiki
ama zaman zaman altta olmak da iyi gelebilir o da kötü değil yani
Üste olup kanırta kanırta kökleyerek zevkin doruklarına çıkmak süper olur
ben altta olayım varsın üstte baskın hissetsin kendini sorun etmem
Üst olsun istiyorum sürekli Zıplasın otursun istiyorum
Ben dominant olmayı seviyorum, hatun üstteyse de alttan kontrol ederim
altta olup sonlarda üste geçmek mantıklı olabilir hiç yapmadım sadece fikir yürütüyorum
😚😚😚
Partnerime her pozisyonda zevk aldırırım bu yüzden her pozisyonda olmayı sever
Ben altta olmak daha iyidir
Ben seks de kadınların hakimiyetini seviyorum.
Erkek yorulunca üste çıkarım
zevklisin
Üstümde olabilirsin istersen
Baskınsan baskılayacan en güzeli 😉
Bence kadının yeri alttir
Kadın üste olacak o çalışacak becwrtecek kendinş
Altıma alıp eze eze s.. kmek
Altta olmak
19 yaşındasın böyle bir yorum nası lyapabilirsin
@Sarp8e niye yapamiyim.
@aslii_449 senin yaşında ki biri bunu değil geleceğini düşünmeli
Üstte kucakta olmak