Üstte
Altta
Diğer ( belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bana göre ilişkide pasif olmak çok kötü.. Gerek erkek gerek kadın gücünü ortaya koymalı.. Yani ilişkinin aksi takdirde ne anlamı kalır ki.. Heyecanın ve tutkunun zirve yaptığı bir ilişki olmalı, savaşarak sevişilmeli.. İpler tek taraflı elde olmamalı.. Hem tutsak hem de özgür olabilmeli her iki tarafta.. Keyifli günler..
#smellsmoke
altta olmayı çok severim. cowgirlü özellikle kadına oral yaptıktan sonra deneyimlemek hoşuma gidiyor. üzerimdeyken kontrolü ona bırakırım. ne kadarını alıyor, neresine dayamayı veya neresinde hissetmeyi seviyor takip ederim. içindeyken hızını ve özellikle ellerini nereme koyduğuna bakarım. elleri eğer karnımdan güç alıyorsa amacı daha fazlasını içine almak ve en derinlerinde hissetmektir. elleri omuzlarımdaysa göğüslerini hıhım ve birlikte senkronize sevişmeyi seviyordur. elleri göğüslerimdeyse sarılmayı dokunmayı seviyordur ama içinde hepsini almayı da çok seviyordur. üzerimde gidip gelirken ellerimle ya göğüslerini tutarım, ya da bacaklarını okşarım. belini tutmayı da severim. ama müdahaleci olmam. izin veririm kontrol etmesine. daha fazla ıslanıp yükselmesini beklerim. daha çok yükselip hızlandıkça üzerime doğru yığılmaya başlamasını takip ederim. o anda öpüşmek ve göğüsleri öpmek dışında elim sırtında bacaklarında gezer. üzerime yığılınca artık tempo düşmesin ve gücü tamamen tükenmeden müdahil olmak için ellerimi kalçalarına koyarım ve kendime bastırırım. dizlerimi kendime doğru kırıp çekerim. ayak tabanlarımla yatağa bastırıp yataktan destek alarak alttan hızlanırım. dakikada 100-120 defa iyi bir tempo yakalarken bir yandan da öpüşürüm. tamamen teslim olduğunda bir elimle kalçayı kendime bastırıp tutarken diğer elimle saçını çekip boynunu dudaklarını ve göğüslerini bakarım. kendini kaybetmesini görmek hoşuma gider. ama üstte olmayı da çok severim. üstteyken neyin tatlı olduğunu da başka bir zaman yazarım.
zayıf bir deri bir kemik kızların üstüne yatmayı onları ezmeyi seviyorum. İri yarı tombul, etli butlu kocadötlü kızlarınsa altına yatmak ezilmek hoşuma gidiyor... kendim orta kiloluyum.
Selam
Kesinlikle yerine göre her ikisi de olmalı bazen kadın üstü olmalı bazen altta bu değişmeli yani sürekli değişmeli çünkü hep aynı olursa artık olay sihrini yitirir erkeğin Her zaman bir hatun ben de olması gerektiğini düşünüyorum bu konuda ama yeri geldiğinde de bir adım geride olmayı tabii ki bilmeli.
#perso
Cevap
61Cevap
Merhaba gadası 🙃
İlişki esnasında alt veya üst olmak benim için pek fark etmiyor. Çünkü ben direkt ilişki sırasında zevk ve hazza odaklı oluyorum. Ama ikisinden birini seçmek gerekirse üste olup olayları kontrol etmesini severim.
Ben altta olmayı, kontrolü partnerime bırakmayı daha çok seviyorum. En sevdiğim pozisyon doggy. Çoğu erkek cowgirl demiş. Şanslıyım neyse ki sevgilim kontrolü asla bırakmayı sevmeyen alfa bir karakter. Seksi yönetmeyi bana pek bırakmıyor ve ben böylesini daha çok seviyorum.
Erkeğin bilgi ve tecrübesine bakar o anki ruh halimize bakar
Üstte olmak daha tatlı kontrol bende diyelim o an erkek pozisyonlarimi iyi izlemesi gerek ellerimi belimi yüzümü başlangıç orta bitiş aninı iyi takip etmeli kalkipta ellerinide bana kontrol ettiriyorsa sıkıntı var demektir...
Buradan bana terbiyesizlik yapmaya kalkan herkesi ifşalıycam bilginize...
Burada fikrimizi sunmak haydi gel waay istiyoruz anlamina gelmiyor artik beyniniz çalışsın şeyiniz değil...
beni bilen bilir edepsizlik etmeyeceksin...
Fikrimi sunmak baska birsey
Alıp fikri kendine ifşalayıp yapıştırmak ise embeysillikdir...
Ama öğreniceksiniz sizde erkek olmayı insan olmakdan geçtiğini...
Biz özgürce konuşucaz her embeysile inat...
Ikisininde kendisine göre tatliliklari var. "Altta olmak" psikolijik olarakta kendini erkege birakmak oluyor ve bu hosuma gider. Cogu erkekte üstte olmami tercih eder beni öyle görmek hoslarina gider. Partnerine verdigin zevk kisiye ekstra zevk verir.
Benim için her ikiside
Ilişki girerken partnerimi pozisyonlari seçmeye birakiyorum , nasil isterse her hangi zevkleri alsin , zevk alınca zevkleri dağıtiyoruz birbirimizi
Özelikle partnerimi onun zevkleri duşunutorum, guzel bi zaman ve rahat geçsin diye
Sekste üstte olmanın avantajları elbette kadın için yadsınamaz bir gerçek. Kadının hakimiyetinin en üst noktada olduğu zaman dilimi o yüzden kadının üstte olmasını ve istediği gibi seksi şekillendirmesi hoşuma gider. Bana doğru eğildiği zaman ise alttan hızlıca vajinasını sert vuruşlarla zevkten inletmek de partnerimin zevk iniltilerini kulağıma kadar aktarmasını sağlar. Daha sonra kucağıma alıp ayakta hoplatıp uçmasını sağlarım. Gözümde canlanınca güzel oldu bir an şimdi.
önce uzanayım, kadınım benim her yerimi yalasın öpsün emsin, sonra elleriyle tutup üstüne otursun, usul usul oturup kalksın, bense o harika kadını izleyeyim keyif ve zevkle. sonrasında onu altıma alırım evirir çeviririm ;) yani ilk altta başlamak isterim.
Ben erkek olarak altta olmayı çok seviyorum. Kız zıpaldıkça sallanan göğüsler , arada o ğöğüsleri sıkmak yalamak , kardeşim şap şap diye sesler. Benim destek alarak otomatiğe bağlayıp alttan seri şekide vurmam ve kızın inlemeleri :D çok çok iyi doggy style mi yoksa bu pozsyon mu daha iyi karar veremiyorum doğrusu
üstte olup işleri kontrol altına almak hoşuma gidiyor
çık üstüme
Üstteyken bütün gücümü kadına hissettirebiliyorum. Alttayken kadınlar çok sert olamıyorlar. Soft soft takılıyoruz :D Sevmiyorum.
ıkısınınde tadı ayrı. kucakta ıken ben altta olurum bunun tadı harıkadır ama onu altıma alıp ezercesıne bırlıkte olmakta ayrı guzeldır veya ıkısıde esıt durumda olur yanı domaltma buda en guzelı..
Genelde üstte olup hakimiyet kurmayı ve gücümü göstermeyi çok seviyorum. İşini bilen kadın olursa üste çıkıp kontrolü eline alabilir. Bu çok hoşuma gider.
Değişken olmalı. Kadınlar üstte daha çabuk boşalır. Çünkü klitoris erkeğin tüy bölgesine sürter. Ama bir çok değişik pozun tadını almak iyidir sıkıcı olmaz. Hep aynı poz sıkar
Önemli olan altta veya üstte olmak değil. Önemli olan birbirinden aldıkları haz ile kendilerinden geçebilmeleri. Ayakları yerden kestiği sürece önemi yok...
İkisininde ayrı ayrı zevki vardır, biri olmazsa diğeri yarımdır, sık pozisyon değiştiren biri olarak yaptığım iki pozisyondan sadece 2 si
Üstte altta önemli değil. Partnerimin kasılarak boşalmasını, gözlerinin kaymasını görmek bana en çok zevk veren şey.
Bana göre erkek altta kadın üstte olmalı daha rahat zıplamak için hoplamak için altta çaresiz şekilde yatar başka bişi olmaz 😍 😘
Ben bu aralar altta olmayı daha çok seviyorum, pozisyon zenginliği tabii ki oluyor ama altta iken onu kendime çekip, sıkı sıkı sarılarak, seri şekilde...
Üstte olup misyoner pozisyonda sert ve hızlı yapabilirsin ama altta kalıp kadını kucağına aldığın zaman daha serice yapılabilir diye düşünüyorum
Bence kadın yeri geldiğinde üste geçip kontrolü ele almalı. Bu iki taraflı olmalı ki kadın erkek zevk alsın daha çok.
kadinlar altta cok sever sert ve ezilerek icinde hissetmesi daha baska erkek icinde zevkli tam giriyor
Altta olmak yok yok ustte olmak ya daa doggy offff karar veremedim
Kadınlar altta erkekler üstte olmalı fantezi durumları hariç
Önemli olan istediğim partner olsun yukarıda aşağıda her yerde olur o iş.
Alt üst farketmiyor zevkin doruklarına her türlü ulaşırım
Her ikisi de güzel. Partnerime ayak uydurmayı severim. Sevenler mutlu olsun kavgaya gerek yok :D
sürekli pozisyon değiştirlmeli. daha çok zevkli olması için fanteziler yapılmalı
Üstte olsam ezer tost ederim altta olsam tavana yapıştırrım 😉👍
Yorgunsam altta diğer durumlarda hep üstte ve ayakta.
O ana bağlı bence partnerinde uyumlu olduktan sonra ikisi de keyifli.
Her ikisininde güzel yanları var 🙈
Altta olması balık etlilerde; üstte olmak normal vücutta
Altta. Kadınlarında üstte olmayı sevdiklerinden eminim
Kadının kontrolü eline aldığı pozisyonlar gerçekten çok keyifli oluyor
Ne alt ne üst. Partner neyi isterse o. Mutlu et ki mutlu olasın
üstte olsun hep bız hep bız be ne boyle az oda calıssın .
cowgirl sevdiğimi düşünürsek altta olmak güzel geliyor demek ki bana ;)
Aslında ben üste olurum ama partnerim kendine göre ayarlıyor ona izin veriyorum
Valla işi bilen Seksi seven biriyle yapınca fark etmiyor ama kadınlar üstte kendi git gel yapınca fena oluyor lar 😊😊
Hakimiyet kurmak için üstte olmalıyım fantezi için kadında üstte olmalı tabi bazen
İkisi de gayet keyifli. Ama üstte olmak bir tık daha iyi :)
Altta olmaktan pek hoşlanmam sadece yorulduğum zaman tercih ediyorum.
Tek tercihe bağlı kalmak doğru olmaz. Her ikisinin de zevki farklı.
altta olmayı seviyorum
Altta olmak daha heyecanlı
Doggy. Misyoner. Masaya yatirip. Duvara dayayıp.. dusta. Acik alanda vs. Karisik yani
seks olsunda altı üstü farketmiyor :D
ben üstte olmayı seviyorum.
Bence içerde olmak en tatlısı
Üsttr ya da arkada 😀
yan olsa ayakta ya da
hiç fark etmez yeter ki seks olsun :)
O kişiye göre değişir
altta olmak
Kontrol önemli farketmez alt üst
Üstümde zıplasın onu seyredeyim
Alttaaaaaaaa
Arkanda olmak daha tatlı geliyor 🤔
ikisinin de zevki ayrıdır
Traktör üstünde
Ndjsjejsjejsıeıe şurda ciddi yorumları okuyordum seninkine denk geldim
Olay bütün ciddiyetliğini kaybetti
Hahahshshshys
Wc deyim güldürme hajsjdjdjed
Aynen gülmekten altıma yaptı tabiri yerini bulurdu jsjsjsjjss
Bahçede otırıyoz çekirdek çıtıyoz komşularla bakamıyom pek
Dibine kadar hemde
Lan bişi dicem deşifre olma diye diyemiyom hahahahahs
Kazı çalışması değil ayin yapmış bence yüze bak hortlak gibi tövbe estağfurullah allahın gücünü gidecek
Kanka sende yukarda gözüküypr bende aşşağıda senin yorumun sende yukarda gösükür
Bak şimdi ne diyom najajajw
Adama ayin dedim geçmişim dedi ne alaka lan ne laka üfürükcü mü bu
tamam hadi saldım tasmasını jahajsjsjs
Bu görüşe güzel bi yorum yapsana kanka harbiden güzel ama diğer anlamda değil
Kankaaaaa
Döv bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?