Erkekler sevişirken ya da seks yaparken altta olmayı mı severler üstte mi?😊
Hakimiyet kimde olmalı sizce?😊
Hakimiyet kimde olmalı sizce?😊
Burada kaç defa yazdım kadın patron olmalı ve erkeği yatakta esir alıp kölesi gibi her hayal ettiği ve arzu ettiğini yaptırmalı.. Erkeğe dişiliğini, kokusunu, lezzetini, ıslaklığını ve sıcaklığını alabildiğine hissettirmeli..
genel olarak üstte olmak her iki cinse de avantajdır. ama bazen organlar bunun için yeterli olmayabilir. insanların vücut ve genital organ yapılarının farklılığından dolayı pozsyonler doğmuştur. her vajina ve penis yapısına her pozisyon uygun gelmez. bunun tespit ve keşfini yapmak erkeğe düşer.
eğer ki kadın üstte zevk alacak yapıda ise erkek buna razı olmalı. sonuçta erkek her an cinselliğe hazır ve çok uzun ilgiye ihiyaç duymadan boşalabilir. kadın ise ilgi olmadan boşalamaz.
bu ndenle de erkeğin kadına hizmet etmesi gerek. kadının erkeğe değil
kadın nasıl rahat ediyor nasıl mutlu oluyorsa erkek onu uygulamalı
Hakimiyet mii
bir ondadirr bir şundaaa..😅
Cevap
48Cevap
Kilotsuz hanımCIM sorunuza ben cevap vereyim
Hakimiyet kadın da olmalı. O yapsın beni isterim ben onu değil. Onda kontrol olursa o ne zaman zevk alırsa ben de o zaman daha çok zevk alırım.
ilişkisi sırasında hakimiyet zevke getirme bendedir bir durum bir 20 25 dk sürer sonra kendimi dinlendirmek için alta geçerim hanım saatlerce oynasın sıkıntı yok sonra bende üste geçer bir kaç postada daha boşaltır sonlandırırım :)
hakimiyet eşdeğerde olmalı ilk, karşılıklı başlamalı, birleşme sırasında bu yerdeğiştirmeli.. Ancak o zamn gerçek bir orgazma ulasır ve hazzın doruguna cıkabılırsınız
Kadının üstte olduğu pozisyon, çok zevkli bence. :)
yerine göre kadında yerine göre erkekte olmalı kadın dediginde bacagını acıp yataga uzanmıcak :)
Nedense benimki hep altta kalmayı seviyor seks başlarken
sen aletin üzerine çıkıp oturup güzel güzel cop cop hopluyorsan sever tabii keşke benimde öyle senin gibi coşkulu bir sevgilim olsa
İki tarafında aktif olması lazım, ayı postu gibi yatan kadından hayır gelmez :D
hakimiyet daima bendedir alttada olsam usttede olsam yanyanada olsak.
altta olmak çoğu zaman iyidir.. hem kadın içine gireni daha iyi hisseder erkekte hem kadının belinden hemde kalçalarını avuçlayarak daha çok zevk alır
Yerine göre altta olmak güzel bazı pozisyonlarda da üstte olmak güzel oluyor
gakim erkek olmalı senın için hasan olmalı ustte
Ahahahahayyyytttt
Ortaya , alevli karışık bişeyler yap işte... hepp altta ya da heppp üstte olur mu yaaa
Bende bence olmalı hakimmiyet. Ama alt üst yaşamadım Usta öyle bir şey
Partnerimin üste olmasını isterim hakimiyet onda olması nı 😊
Benim için fark etmez. Uzun sürdüğü ve yorucu olacağı için değişiriz yaptığım zamanlar :)
Sıkıntı yok o***alttanda yer üsttende erkek alttanda zevk alır üsttende amaç doymak doyurmak
Heryerde olmayı severın once ust once alt sonra arkada olmak bosalıp sonra kuca alıp dusta kucakta devam etmek
Pozisyona göre değişir :) Altta olmam favorimdir ama :)
İçeri girdiysem, pozisyon önemsiz.
hakimiyet göklerdedir
Çaprazlama seviyolar tel allam
altta olupda hakimiyeti sağlayabilinler var :)
sadece 2 pozisyonla mac mi yapilir ya
paylaşımlı hakimiyeti tercih ederim.
farketmez heryerden çalışırım
Her şekilde çakarım farketmez.
biz yan yatarak sevişiyoruz
Hakimiyet erkekte olmalı
Duruma göre değişir.
Erkekler sevişmeyi sever
Omuzda olmayı seviyorum ben
spontane oluyor zaten hetürlü
Valla ben altta olmayi severim tembelkigi severim
kaptan biz olmalıyız :)
erkekler sevişmeyi sever
üstte olmayı daha çok severim ben
hiç fark etmez tat aldıgım her şekilde
daha çok üstte ve yanda olmayı severim
zaman zaman değişir canım
Bence ustde olmak daha guzel.
Hard Seviyorum Alt Daha İyi ;)
hiç farketmez... ben heyecanımı bilirimmm...
Yanda olmayi :)
ust :)
Arkada olmayı
farketmez..
Alttan pompalarım
Değişir o ana göre
Bende olmali
evirip çevirmeyi
alt üst karısık
Değişerek
Ben altta 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?