Opustuk bi anda sevistiksonra ben bıraktım kendisi ısrar etti sürekli beni öpmeye çalışınca ister istemez bende karşılık verdi ama o anda kimsenin ilki olmak istemem dedi bana sadece sevisiriz dedi hemen bi soğuma geldi evlenme meraklısı değilim ama evlenmeden ilişkiye girmem onu buna soylemelimiyim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
tecrübesiz istememiştir. ama saçma düşünce
Tecrubesizim ilk onunla opsutimmesela ama kadınlar ilki sever dedi Ben de kimsenin ilki olmak istemem onu yapmamdedi
Doğrusu bu. Bir erkek, sonrasında evlenmeyi düşünmeyecekse bir bakirenin ilk erkeği olmamalı. Niye o yükün, sorumluluğun altına girmek istesin ki?
Söylemelisim kendi fikrini acikca ifade et ve sorumluluk almayan kisiyle sevgili olma uzak dur
Yok çok geniş dusunceliymistakmazmis öyle soyleyecegim zaten kusura bakma ben yapamam sen farklı ben farklı bakış aciliramizi
Hayat gorusunuz dunya gorusunuz sinirlariniz farkli onun derdi cinsellik o da kiz bakire degilse cunku sorumluluk almiyor cunku seni sevmiyor aslinda bedenini obje olarak kendini tatmin icin kullanmaya yer ariyor. Aksi olsa rahatlikla bunu diyemezdi utanirdi sıkilirdi. Öpuşmek sarilmak elini tutmak başka , onun deyimiyle kimsenin ilki olmak istememek baska cunku evlenmekten kacinicak hamilr olursa babalik yapmiycak vs vs degmez bundan uzaklas
Ay agzin bal damlasin kesinlikle katiliyorum
Tabi ki açık açık söylemelisin ki eğer o anın şevkiyle devam etmek istersen o durdursun
Dedi zaten güven bana ben durdururum seni dedi ama ben engel olamam kendime o yüzden heves kursakta kaldı gerçi ona fazla bile oldu
Engel olursun canım ya ama bu durum seni rahatsız hissettiriyorsa mutlaka ileri gitme
Ediyor zaten daha da normal yanaktan öpme dışında olmaz sogudum zaten. ilk bastada ona demiştim birseyden sogudum zaman anında sogurum dedim bulusunca soyleyecegim
:) bende aynı şekilde diyip bıraktım hep. zük beni diyenleri zükmedim. yalarım en fazla :) aferin ona.
Kimsenin ilki olmak istemem diyorsa ciddi düşünmüyor sendede o ciddiyet var bunu hemen belirtmelisin
Bende de ciddiyet yok 1 haftalık falan flört denir galiba
Ayrıca bende otuzunda falan anca evknrm dedim o da 5.5 sene sonra dedi cidden ciddi düşünmüyor benimle sadece beni behendigi için böyle olmak ostedigini anlıyorum ciddi olmak zorunda değil ama böyle ilişkiye girip sebis öpüş sonra birsey olmamış gibi yaomak çok mantıksız bana göre o yüzden ayrilicam
Onun mantığı sevişmek sende de o mantı yok ayrılman en iyisi olur
Kesinlikle boşuna vakit harcamiyim keske yapmasaydim dedim mesela öpüşmek normal ama ona karşı pişmanım yani onun dusuncesi farklı benim extra farkli
Olsun kendini suçlama ama nekadar erken bıraksan okadar iyi
Kesinlike
Kendini cok deneyimli falan sanıyordur aptal bi ego iste
Kesinlikle soğudum yani soyleyecegim ona bende meraklı değilim zaten öyle gozukmek asla istemem o anda boş anıma geldi opustuk ama daha da olmaz diyecegim
Bencede söyle böyle biriyle omur gecmez.
Anin tadini bozan, totosu yemeyen baslayipta pisman olan tiplere sinir olurum
Yani seni dikseydi rahatlıyacaktın
A. plmisin istemeyen benim a.. mk
Çocuk istememiş diyosun ilkin olmak istemem demiş
Korkaktır, sorumluluk almak istemiyor
Ona baglanavagimi falan sanıyor herhalde g. rzkali ya cidden modumu düşürdü bir de gel biraz dahaa opuselimdedi istemedimhevesi kursağında kaldı az bile oldu ona
Kesinlikle öyle sanmış. İyi yapmışsın , kendine güveni olmayan insanla neden birlikte olasın ki
Kesinlikle
Başına kal istemedi demek
bacım boş ver terk et
saçma sapan konuşuyorlar sfsdfds
Neyi kaçırdığının farkında değil aptal
Kesinlikle a. p. tal ya cidden sogdumonu dedikten sonra
Nextleyip başkasıyla yapma vakti geldi o zaman
Asla yapmam ilk öptüğüm de oyduzatwn keske opmeseydim daha iyi pişmanım yani ama o hiç diğer iliskilerinde pismanlik duymamis normal algiliyor
Senin gibi temizler niye bana denk gelmez ki
Bende büyük konuşurdum hep ileride bir gün hoslandigim sevgilim falan olursa oncesinde iliskisiye girmiş insan asla istemem dedim ama olmus maalesef büyük konusmamak gerekliymis
Bende daha girmedim, beni alan kız şanslı o zaman 😃
Cidden girmeyin o anlık boşluğa gelebilir ama ileride insan sevdiğiyle birlikte olmalı öyle dusuncedeyim
Zaten sevdiğinle oluyorsun
Ne alaka ya
Söyle umutlanmasın
Üzerine aklır diye
Boş yapmış
Ben çok isterim