Cinsel Yaşam Bir erkeğin ilki olmak istiyorum ama peşimi bırakmaz mı sonra? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Bir erkeğin ilki olmak istiyorum ama peşimi bırakmaz mı sonra? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Sevgilin mi normal tanıdığın biri mi ya da hiç tanımadığım biri mi 0 0 Yorumla
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Erkekler sizin evcil hayvanınız mı sonrasını düşünüyorsunuz. 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Genelde kızlar peşini bırakmaz ama benim bildiğim 😃😃 0 0 Yorumla
GHOST-VENOM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Sen bilmem ama benim iliskiye girecegim kadin benim ilkim ve sonum olmali 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Mantığa bak millet beni bırakmasın diye veriyor buda vereyim beni bıraksın istiyor 0 0 Yorumla
Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Birakir. sunu asla unutma, bu dunyada kimse vazgecilmez degildir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kim bu erkek? Genel mi konuştun? Güvenilir birini arıyorsun sanırım.Olgun bakir birine sıcak bakar mısın? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Cidden aramaz sormazzan peşine takılmam ama ben seni yaptıktan sonra sen beni bırakabilirmisin asıl sıkıntı orada 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye bırakamıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mümtala yaparım seni Yorumla
Kscibeyfendi1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Güvenilir olursa sen isteyince gelir peki senin kuralların var mı? 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl bence sen onun peşini bırakmazsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Kscibeyfendi1 +1 yıl Çünkü et ete değecek Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. ValA bu zamanda zor erkekler kaciyor 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. O erkegin karakter8n3 bağli 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Neden böyle bir düşünce? 0 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Anlayışlı biriyse sorun çıkarmaz 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Karakter ve kişiliğine bağlı 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yapar gecer hanki devirdeyiz 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bunu ilk kez böyle düşündüm 😂 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. bence de bırakmaz :) 0 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. İnşallah bırakmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Severse bırakmaz 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bırakır 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Anında bırakır 0 0 Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı. Muhtelemen bırakmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Olamaz beyfendi peşinizde kaçın
Sevgilin mi normal tanıdığın biri mi ya da hiç tanımadığım biri mi
Erkekler sizin evcil hayvanınız mı sonrasını düşünüyorsunuz.
Genelde kızlar peşini bırakmaz ama benim bildiğim 😃😃
Sen bilmem ama benim iliskiye girecegim kadin benim ilkim ve sonum olmali
Mantığa bak millet beni bırakmasın diye veriyor buda vereyim beni bıraksın istiyor
Birakir. sunu asla unutma, bu dunyada kimse vazgecilmez degildir
Kim bu erkek? Genel mi konuştun?
Güvenilir birini arıyorsun sanırım.
Olgun bakir birine sıcak bakar mısın?
üstüne kalır bakirliğimi patlattın beni bırakma der
Cidden aramaz sormazzan peşine takılmam ama ben seni yaptıktan sonra sen beni bırakabilirmisin asıl sıkıntı orada
Niye bırakamıyım
Mümtala yaparım seni
Güvenilir olursa sen isteyince gelir peki senin kuralların var mı?
bence sen onun peşini bırakmazsın
Neden
Çünkü et ete değecek
Bırakır istediğini ver sadece
Val
A bu zamanda zor erkekler kaciyor
O erkegin karakter8n3 bağli
Neden böyle bir düşünce?
Anlayışlı biriyse sorun çıkarmaz
Karakter ve kişiliğine bağlı
Gel benim ilkim ol sadece bir gecelik
güven olursa sorun olmaz..