Yarın sevgilimle ilk defa ilişkiye gireceğim. Ben de o da daha önce hiç yapmadık. Biraz gerginim ne önerirsiniz nasıl davranmalıyım ilişki sırasında ve aleti de 19cm kalın (ölçtüm) yani çok zorlayacak gibi geliyor. Offf yardım edin kızlarrr
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılMümkünse iyice düşünüp öyle karar ver Eğer gerçekten sevişmeye karar verdiysen uzun uzun s****** yapın Kesinlikle yeterince sulanmadan girmesine izin verme Kontrol Sende olsun bir anda girmesini asla ve asla izin verme ve mümkünse ilk ilişkiden sonra devam etmeyin Bir iki gün dinlen Ara verin sonrasında devam edin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Mutlaka prezervatif kullansın, bir şey olmaz demeyin, işinizi ihtimallere bırakmayın.
- Ön sevişmeyi uzun tutun ki vajinada yeterli ıslaklık sağlansın.
- Prezervatifi kayganlaştırıcı özellikli olanlardan tercih edebilir, yeterli ıslaklık sağlanamadığı durumda onun yardımı olsun.
- Erkekte erken boşalma durumu olabilir, ilk kez yapacak gayet normal. Çok durmayın üzerinde.
- Zevk almadığın veya acı duyduğun durumda bunu belirt, karşılıklı olarak zevk almak temel amaç olmalı.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlkinde gergin olma doğal bir işlemle seni kadın mertebesine ulaştıracak. Önce gelinlik çıkarılıp makyajı sil s eşin sonra eşin 2 rekat şükür namazı kılıp duşa girip birlikte yikanirsiniz. Sonra seni kurulan yatağa getirir uzatır. Dudak yanak memeler opulup okşayıp eller kalça ve vagina oksanir sonra girisle zana zevli yasatir
03 Yorumla
Soran1 yılNe namazı ne gelinliği mk ne diyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBirincisi bence bekaretini koru ikincisi eğer korumayacaksan çok dikkst et acımasına kanamasına hastanelik okma sonea
24 Yorumla
Soran1 yıl6 aydır ikimizde çok istekliyiz 1 seneye yakın sevgilitiz ben kendimi tuta tuta bihal oldjm
Cevap sahibi1 yılTers dene bekaret gittikten sonra twrk ederse seni
Soran1 yılKanka gitsin ne olacak çok önemli değil benim için
Cevap sahibi1 yılAnladım o zaman dene ne deyim
Gizli Üye(25-29)1 yılKonu uzun o yüzden uzun bi görüş olucak aklkma gelenleri yazıcam. Öncekikle uzun bir önaevişme şart ıslaklıgın ıcın tutkun azgınlıgın ıstahın artması ve kendını daha rahar bırakman ıcın keza erkek arkadasındakı sertlık ıcın.
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılPozısyon olarak dogum pozısyonunu tercıh et. Altta ol ve bacaklarınınayır erkek arkadasının oenısını kendı elınle ıcıne al bu kkntrolun sende oldugunu hıssettırır goz teması kur ve gobegıne koluna dokunarak acını paylasmasına musade et ve tempoyu onj ıterek belırle.
Cevap sahibi1 yılıslaklık yoksa kayganlastırıcı muhakkak kullanın. Suankık bu kadar deray gelıyor aklıma. Sorun varsa sorabılırsın.
Bir harun abi sorusu gibi sormuşsun ama umarım sonra pişman olmazsın :D
02 Yorumla
Soran1 yılHarun abi sorusu ne
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Kapat gözünü al ne gelirse oda sende bişey bilmiyosunuz ne anlatılırki p*rno izleyin öncesinde
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİlk önce ön sevişmeyi uzun tut, ıslanma fazla olursa fazla acı çekmezsin
11 Yorumla
Soran1 yılAnladımm tamammm
Gizli Üye(30-35)1 yılkullanıp atacak seni , boşuna kendini heba etme.
girme o yatağa onla03 Yorumla
Soran1 yıl1 senelik sevgilim mk çok mutlu bir ilişkimiz var
Cevap sahibi1 yılmax 1 ay içinde pişmanlık basar o ilişki çıkmaza girer, dedi dersin.
burada dursun bu mesajım
Soran1 yılTamam
Gizli Üye(45 üstü)1 yılNasıl bir sorudur? Olctun biçtin ayarla kendini psikolojik olarak
00 YorumlaHadi aslanım sen başarırsın
04 Yorumla
Soran1 yılYa öyle demeyin geriliyorummm
Soran1 yılNiye ağlayım be
1 yılŞamslıymıç lakin umarım ilerde pişman olmazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yıl19 ilk de al helal olsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Dogal ol amasyada
00 YorumlaYapma derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılsevısmeyle idare et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendin mi ölçtün
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılMezura ile mi
1 yılOluuur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi