+1 yılGenç yaşta boş beleş insanlarla yapma , ben 16 yaşında yapmıştım sonradan şimdi bakıyorum da keşke yapmasaydim 20 falan ya da ,18 gibi diye düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi yaşım 18 kızında 18
- +1 yıl
İyi bari ,. Gitmeden duş al ağzını , temiz iç çamaşırları. Kondom , jel olabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılben ilk iliskimi cok istekli olmama ragmen 24 yasinda yasadim. opusun yeter 18 yasında ne seksı allah askına? illa yapcm diyosanizda kondom kullan sonra anne baba olmayin.
15 Yorumla
Soran+1 yılAbla ikimizde çok istiyoruz ben kıza dedim zaten üzüleceksen yapmayalım ama o ben sana bekaretimi vermek istiyorum dedi. Bizde öpüşüyoruz ama yetmiyor artık birşeylerİn girmesi lazım bütün gün telefonda seks konuşuyoruz
Cevap sahibi+1 yılo zaman iyice temizlenip git ayrıca kondomda tak dediğim gibi. ve sakın istemediğin veya onun istemediği bişey yapma ve p*rno gibi sevişmeye çalışma akışına bırak her seyi. ayrica sevgilininde yüz ifadelerini okumaya calis ve eglencenize bakın.
Soran+1 yılAbla hap içse içine boşalsam olmaz mı? Zaten zorlamam ben ondan nude bile istemedim hiç bir ara kendisi atmış. Canını acıtmam zaten dikkat ederim heryerine
Cevap sahibi+1 yılolmaz kondom hapdan çok daha etkili, kolay ve basit bişey. hap hem adet düzensizliğine neden oluyor hem de baya pahalı. ve en önemlisi hap cinsel hastalıklardan korumuyor. ikimizde bakir (e) iz diye düşünme.
Soran+1 yılBiliyorum abla ama içini hissetmek daha güzel olmaz mı ikimiz içinde? Düzenli hap alsa ne kadar tutarki?
- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılO anda buradakilerin hicbiri aklinda kalmicak. Onemli bisey degil oyle buyutecek.
03 Yorumla
Soran+1 yılAbi peki zevki nasıl oluyor? Zamanla azalıyor mu? şu an çok güzel fizikli bir kadınla olsan eskisi gibi zevk vermez mi?
- +1 yıl
Beni bu isten tek anladigim nikah olmadigi zaman cok guzel gecsede bi pismanlik huzursuzluk oluyo hele de sevdiginle. Ama nikah olunca hep huzur. Galiba inancla alakali yasa nikahin kerameti
- +1 yıl
Yasa degil ya da olacakti
Gizli Üye(36-45)+1 yılKademe kademe ilerle
herşeyi yapacam diye beklentiye girme
acele etme
kırıcı olma
erken boşalmamak için önce elle boşal sonra başla
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCehennem için bir bilet daha satin alındı...
313 Yorumla
Soran+1 yılSenin hiç cinsel isteğin yok mu?
Cevap sahibi+1 yılVar ama ben senin seçtiğin yolu sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSeçmiyorum*
Soran+1 yılSevgilin var mı peki? Kapalı mısın?
Cevap sahibi+1 yılTabikide öyle her koyun kendi bacağından asilacak ama kul hakkı daha gunah diyip günahları derecelendiremezsin günah günahtır zina yapan vazgeçmediği sürece gideceği yer bellidir bunun başka açıklaması yok
Cevap sahibi+1 yılBen zaten çok iyi biliyorum siz resmen kul hakki daha günahtır diyip diğerinin günahını hafifletiyorsunuz böyle bir şey olabilir mi kul hakki evet haram ama zina da haramdır
Cevap sahibi+1 yılBen kim ne yapmış umurumda değil sadece yanlış anlaşılmasın istiyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam evet bunu biliyorum ben aksini söylemedim ama zinanin da Haram olduğu gerçeğini değiştiriyor mu
Cevap sahibi+1 yılHayır
Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Dilini iyi kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapma...
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılSen sordun diye..
Soran+1 yılSebebi yok mu yani?
Cevap sahibi+1 yılYok...
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği