Cinsel yaşamımızda bazen öyle büyülü anlar vardır ki unutulmaz ve yıllarca hafızamızdaki yerini korur. Cinsel yaşamınızdaki en büyük zevki ne zaman ve nasıl aldınız?

Cinsel yaşamımızda bazen öyle büyülü anlar vardır ki unutulmaz ve yıllarca hafızamızdaki yerini korur. Cinsel yaşamınızdaki en büyük zevki ne zaman ve nasıl aldınız?

Bu benim için zor bir soru. Tadı damağımda kalan unutulmaz çok anım var.
Bir tanesini anlatayım:
Pandemi zamanıydı, soğuk bir kış günüydü. Sevgilim başka şehirden benim için yasaklara rağmen Ankara’ya gelmişti. En çok istediği şey soğuk havada açık alanda seks yapmaktı. Arabayı Konya yolunun kenarında terk edilmiş bir evin önüne çektik ve o evin bahçesine girip buz gibi havada public seks yapmıştık.
Eskiden izlediğim filmlerde karda veya soğukta seks yapanlar üşümez mi diye merak ederdim. Yaşayarak gördüm ki insan o zevki yaşarken ne soğuk hissediyor ne de üşüme.
Otelde çalışırken Almancı sarışın bir kıza sabaha kadar bastım yanında da kız arkadaşı gece boyunca uyudu çok değişik bir deneyimdi kendisi beni davet etti odasına hizmette sınır yok bende 😄
Cevap
16Cevap
hiç almadım
gecenin karanluğında covgrl inanaılmaz gizeldi birde aracı sürerken yolculuk esnasında oral unutulmazdı
Ukraynada gecenin 3’unde masaya domaltmis 4. postayi atarken durma lutfen diye inlemesi guzeldi mesela
Senin anini anlatir misin
İlk cinsel deneyimim olan kız ile olmuştu lise cagiydi o zmnlar harikaydı diyebilirim
Boşandıktan sonra 25 yaşında bir kız ile yaptığım seks
Derin hislerin ve tutkuların duyulacağı biri şart bunun için, önüme gelenle düşüp kalkamam
En iyisi diyebileceğim bir çok an var. ama unutamadığım 3 sene bana hiç bir şey yaptırmadan tatmin etmesi oldu.
Vip minibüs de cadde de insanlarla aramızda sadece aracın camı varken yapmıştık
1.5 sene oluyor, 20lik taptaze bir çıtırlaydı.
evli bir kadınla ilk birlikteliğimde onu 3-4 saatte titreterek defalarca orgazma ulaştırdığımda
İlk deneyimim de içine girmeden yüzeysel olarak yaptık.
eski sevgilimle tatile çktığımız zaman beni kendimden geçirdi
Forma fetişi vardı bende. Ne gerek var o profil resmine😄
Daha hic cinsel iliskiye girmedim
Bunu burdan yazamam
Ben sahılde yaptım rus kızla.. hıc unutamam o gunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?