Zevkten ağladığınız oldu mu? Hiç değilse yaş geldiği oldu mu? Hanımlar, zevkten ötürü erkeğinizi yumrukladınız mı hiç?
Ben her sevişmemizde eşime vuruyorum :)
Ben her sevişmemizde eşime vuruyorum :)
o degilde, ben bosaldigimda kendimden geciyorum, o ustumdeyse onun sirtina resmen tirnaklarimi geciriyorum imzami atiyorum yani sevistikten sonra sirti kipkirmizi oluyo genelde, kedi tirmalamis gibi yada ben onun ustundeysem biyerini sIkIyorum naaptigimi gercekten bilmiyorum oyle zevkle geliyorum ki gozlerimden yas bile geldigi oldu
Anlıyorsun işte sen beni :)
haha biz birbirimizi anliyorz canim :* bide bende sey oluyo bosaldigimda dahada sert soksun icime istiyorum bi kac saniye resmen kipirdiyamiyorum sanki
Ayy bende de oluyor o :S Doyamıyorum
hani şöyle bi gözümde canlandırayım dedim ama oral sex falan mı ?
vajinal
okadar mı iyi yaa :) bu siteye takılmıcam bidaha komplexe giricem .
hem o çok iyi. hem ben çok arzuluyum :)
süresi önemli benim için .nekadar sürüyor sizin ki
süre tutmadım hiç :/ bir saati geçiyordur ama. bazen iki oluyordur. birbirimizi hep öperiz. tutku, şehvet hiç azalmıyor aramızda :)
hani şu sağlıklı cinsel yaşam denilen şey bu olsa gerek .tebrik ederiz nazar değmesin .
:)
nekadarlık evlisiniz peki
9 ay :)
Cinsel ilişkide en çok zevk aldıgım an yüz yüze kucak pozisyonu, boşalma anında sıkıca sarılıp dudakların vantuz gibi birbirine geçtigi an, bide boşalırken kurbanlık koyun gibi geriye tepik atarım :))))) yahu ne vurması, kıça şaplak atarım o kadar, sen birz hard sexten hoşlanıyosun gibi :))
tutamıyorum. napayım :)
Tutma şekerim, sal gitsin :)
daha cinsel ilişki yasamadım zevk almadım dur bakalım bi yasarsak dönerim sana
Karına mı saklıyorsun kendini
hanıma saklıyorum :)
Ben de eşimle yaşadım sadece :)
ne güzel en iyisini yapmıssınız
Cevap
13Cevap
benim zevkten ağladığım değilde mutluluktan ağladığım oldu :) kısacası daha hiç ilişki yaşamadım :)
Benim bildiğim ağlamak yada çok gülmekten gözden yaş gelir :) he bide soğan doğrarken :D senin söylediğini ilk defa duydum :)
Bu kadar detay yazmaya ne gerek varkiüstelik evlisiniz? Erkeklerin hayalinde canlandırmak yaşadıklarınızı evli bir bayan olarak anlam veremedim.
aserdjoljouhuınjkçkmlşm
anlamsız bir cümle kurmuşsunuz.
bi manyaüın yüzünden sırtım üstüne yatamaz oldum resmen derilerini soyuyordu :S
Her sevişme sonunda gözümden iki damla yaş gelir :////7 Gözüme toz kaçtı diyerek sakladım hep ama burda itiraf ediyorum, kendimi hep kullanılmış gibi hissediyorum :((((8888
bu o kadar doğal ki yapmamak anormal olurdu
:))
Testislerimin öpülmesi, bayramda elimin öpülmesinden daha çok yüceltiyor ruhumu
gozlerim yuvalarindan cikiyor kalp sekline donusuyor 23 perende atip havada 4 tur dondukten sonra esas durusa geciyorum sayilir mi acaba ?
bir daha ısıran yada tırnaklayan olursa agız burun dalacam ilişki esnasında.
kop git.
ağlamadımda boşalınca salak bır gülme tutuyor benı onu bende çözemıyorum sanırım endorfın den oluyro
Benim burnum akıyor. :D :) :) :)
niye ki :D
Sen ninenle mi şey ettin nöron? Bilmiyorum gizli hani arkadaştan öte filminde adam boşaldıktan sonra hapşırıyor ya onun gibi. :)
Sen bahaneyle adamı dövüyon demek... :)))
artık nasıl azdıysan gözünü karartmışsın :)
benim olmadı böyle hiç ama isterdim
degısık yaaa
:(
lutfen kardesım bu kadar açık olmayın
fular:/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar