Merhaba arkadaşlar, partnerinizle cinsel ilişkide en çok keyif aldığınız şey nedir? Örneğin, dokunuşlar mı, göz teması mı yoksa farklı bir şey mi? Deneyimlerinizi ve paylaşımlarınızı merak ediyorum!

Merhaba arkadaşlar, partnerinizle cinsel ilişkide en çok keyif aldığınız şey nedir? Örneğin, dokunuşlar mı, göz teması mı yoksa farklı bir şey mi? Deneyimlerinizi ve paylaşımlarınızı merak ediyorum!
kızın dibine kökleyip uzun süre içinde bekletmek ve o esnada da lokumm gibi göğüslerini öpe okşaya doymak... kucak kucağa ya da farklı pozisyonda biraz öpüştükten sonra kızı tamamen soyup yatağa uzatıp altıma aldığım o an kızın halini seyretmek... saçları darmadağınık, kendini bana teslim etmiş, bakışları, yüz ifadesi tahrik edici... memeleri avuçlarımda... sıcaklığı vücudumda... nefes alıp verişini kalp atışlarını hissetmek... işte bunlar aşırı haz veriyor bana...
bir de penisi uzuun süre kızın içinde bekletmek.. klasik pozisyonda kızı altıma alırım kökleyip kendimi bastırırım iyice öylece kalırım ve göğüslerini öper okşarım aheste aheste uzun süre... bazen yarım saat bile böylece kalırım.. harika bir haz... kıza kökleyip uzun süre hareket ettirmeden içinde bekletmek ve içinde bekletirken de memelerini öpüp okşamak bazen yarım saat bile yaptığım oluyor ama en az 15 dakika mutlaka yaparım.. klasik pozisyonda yaparım yani kızı altıma alıp yapmak daha bi zevkli, kızın inleyip kıvranmaları da terapi gibi çok iyi geliyor bana o hallerini seyretmek... genelde ön sevişmeye başladıktan 15 dakika sonra penisi yavaaş yavaaaş köklerim kıza kendimi iyice bastırırım ve öylece kalırım hareketsiz, sevişmeye öpüp okşamaya devam ederim en az 15 dakika daha... öyle tatlı bir hazzı var ki penisi kökleyip içinde bekletmenin, vajina en dibinde hafiften bir vakum etkisi oluyor ve penisin başını emiyor gibi bir his veriyor ve muhteşem bir haz hissettiriyor, kız kendini sıkıp kasmasıyla penisi sıkıştırması ve vajinanın yakıcı sıcaklığının verdiği haz da da çok tatlı oluyor... içinden hiç çıkartasım gelmiyor...
bakire kızla sevişmede ise en başta kızı kendi ellerimle okşayarak öperek tamamen soymayı çok severim, vazgeçilmezimdir, kızı sonra yatağa uzatırım, vücudunda elimi gezdiririm tepeden tırnağa, elimin böyle kızın teninde kayması çoook hoşuma gidiyor... sevişme esnasında ise kızın kendini bana teslim etmesi, saçları darmadağınık kucağımda altımda yatışı, hazdan zevkten kıvranır gibi halleri ve mayışık mayışık inleyişleri çoook aşırı hoşuma gidiyor.. özellikle orgazm anındaki hallerini seyretmek terapi gibi çok iyi geliyor bana, sonrasında ise kucağıma gömülüp uyuması ve o uyurken de kalp atışlarını nefes alıp verişlerini dinlemek ve elimle hafiften saçlarını göğüslerini okşamak çook çook hoşuma gidiyor...
Cinsel ilişkiden çok cinsel ilişkiye giden yoldan keyif alıyorum ben. Sultan Muradın dediği gibi; "Bağdatı fethetmeye çalışmak Bağdatın kendisinden güzel miydi ne"
Cevap
24Cevap
Eşim olsaydı onu mutlu etmekten zevk alırdım
Şu anda bir cinsel hayatım yok ama karşındaki kişi istekli olduğu sürece her türlü zevk alırım.
sevişmek, oral yapmak yaptırmak bazı pozisyonlar farklı yerler mekanlar grup seksi iç giyim kkostümler yırtmak
Güzel bir oral seks yapılması sonrası sert bir seks ve partnerimin içine boşalma ile bitirmek.
Goz temasi ve kesinlikle gozlerinin icine bakarak surtunme opusme
Benim karşı tarafın geldiğini görmek olur büyük ihtimalle
En çok zevk aldığım karşılıklı oral seks yapmak...❤️
Boşalmaktan, 69 yapmaktan, memeleri emmekten, dogy de arkadan saçını çekip vururken memelerin sallanmasından 🔥
On sekiz yaşındayım ve sadece eğitim kariyer düşünüyorum boş işleri bırak
Büyük göğüslü partnerle yaptığım Amerikan oralindan
Penisim, tssklarim ve gtumun iyi emilmesinden. Biri öyle emiyordu ki hâlâ unutamadım.
Ben emerken göz teması kurmak.
Kesinlikle göz temasi ve aldığı hazzı yansıtması
Dokunuslar ve goz temasi derken?
Kaninim mutlu olsun yeter
penisimi kavrayan daracık vajinadan
Acılı kivranislarimi gördükçe daha da bastırıp koklemesi
hard seksden
Domalmak
Emerek boşaltmak
Hakkını vererek yapılmış bir oraldan zevk alırım
ön sevişme
Hard seks ama gerçekten Hard olacak