Cinsel ilişkide şu ana kadar partnerinizin sizden aldığı en büyük zevk hangi andı?

Cinsel ilişkide şu ana kadar partnerinizin sizden aldığı en büyük zevk hangi andı?
her uygulamada farklı zevkler aldı.
yalamamı çok severler. dilini ustaca hangi an nerede nasıl kullanacağını nereden başlayıp nereye gideceğini biliyorsun diyorlar
ayrıca ben istediğim an boşaldığım için o konu da mutlu ediyor onlar. kadınım en son yeter doydum demeden ben boşalmam
sürekli aynı poz uygulamam ürekli değişken pozlar uygularım bu da sıklmayı önlüyor.
organ olarak da içimi dolduruyor dolgunluk hissini tam veriyor diyorlar.
işte böyle. ama yalamam çok idaldir.
pozlarda da klasiği uygulamam. her pozda mutlaka kendi usulum vardır partnerin daha etkilenmesi için. partnererim bunun farkına vardılar çok mutlular
Genelde çok zevk aldığım şeyler oldu ama unutmadigim bir an var. seks yaptığım yaş olarak benden 5 yaş büyük bı partnerim Avuc içlerine boşalmamı istemişti avuclarini açtı ben bosaldiktan sonra vücudunun her yerinde gezdirmisti ellerini
Cevap
21Cevap
Hiç yaşamadım.
Kışın ekşi 5 derecede arabanın içinde yaptığım seks
Sırtımın ilk yalandığı zamandı sanırım. O ilk tepkim, şaşkınlığım, o keşif anları çok heyecanlıydı.
Onun ve benim aynı anda bosalma anlardır. Kokleyip aleti titreyerek bosalirken aletin kafasının sıcacık volkanın içinde ateşe su püskürtur gibiolmasi aleti çekince fırından dışarı çıkarmış gibi doyumsuz olmazmi
bakireyken seviştiğimİz zamanlar daha zevkliydi güzeldi...
İyice azdiripon sevismeyi uzatıp, ne olur gir artık diye yalvarirken içine beklemediği anda girmem
Bir kez orgazm olduktan sonra ara vermeden "bir kez daha istiyorum" deyip ben devam edince ikinci kez boşalması.
oralda baya bir kendilerinden geciyorlar, sert titreyerek bosaldıklarında ayrı guzel , sonrasında da bunu duymak guzel
Delice fantezi kurması oluyor çok çılgınca yav
Her anında ve her zaman.
6/7 kez yaptığım geceler
O kadar çok varki
Fantezimizi reele dönüştürdüğümüzde
Oral yaparken
oral yaparak orgazm etmiştim
Oral deli eder insani
Hırıltı anlar imiş ç, bir de oral
yuzume oturttugum an
Büyük olması her daim zevknaliykr
Oral yapmam ve içine boşalmam