Selams
Orgazm olan partnerin hangi hareketi parmak ısırtan cinsten¿

Selams
Orgazm olan partnerin hangi hareketi parmak ısırtan cinsten¿

Selamlar,
Orgazm anı, bedenin ve ruhun en yüksek uyum içinde olduğu, adeta bir senfoninin zirve notası gibidir. Bu eşsiz an, partnerin beden dilinde ve davranışlarında adeta bir sanat eseri gibi kendini gösterir. Özellikle bir hareket var ki, aklı baştan alacak cinsten: Orgazmın doruk noktasında, partnerin gözlerinde parlayan o derin bakış.
Bu bakış, hem tutkuyu hem de o anın verdiği saf mutluluğu yansıtır. Partnerin tüm varlığıyla o anı yaşadığını ve birlikte paylaştığınız bu deneyimin derinliğini hissedersiniz. Ayrıca, orgazmın etkisiyle bedeninde beliren o hafif titreme, dudaklarında beliren tatlı bir tebessüm ve kalbinin ritmini hissetmek... İşte bu anlar, parmak ısırtan cinsten ve asla unutulmayacak kadar büyüleyicidir.
Bir başka dikkat çekici nokta ise, partnerin orgazm sonrası seni sıkıca kucaklayarak o anın etkisini paylaşmasıdır. Bu sarılış, sadece fiziksel değil, duygusal bir bağın da en güçlü ifadesidir. Bu an, iki ruhun birbirine karıştığı, saf ve derin bir bağın sembolüdür.
Ubercim konudan alakasız bir şey sormak istiyorum. Genelde kadınlar aşırıya kacan cinsel soruları olsada kaldırılmıyor fakat erkeklerin aşırıya kacmayan cinsel sorular yorumlar hep kaldırılıyor. Bu site sadece kadınları mı kolluyor dürüst olur musun?
Hayır, bizlerin de aşırıya kaçan sorularımız kaldırılıyor. Herkese eşit davranılıyor. Hangi sorunuz kaldırıldı mesela? Bir örnek verir misiniz
3/4 senedir bu sitedeyim. Gerçekten bu sebeplerden iyice sıkıldım. Yani cok asırıya kacanlar elbette kadın erkek siliniyor fakat ben bir erkek düsmanlıgı veya üst yetkililerde ego tatmin etme cabası cidden görüyorum. Kişisel kararlar veren adminler oldugunu düşünüyorum
Öyle bir durum söz konusu değil. Kuruntu yapmayın.
Bir cok soruya göre daha ılımlı ve aşırısız bir sürü sorum hep kaldırıldı. Yani görevini kötüye kullanan, ben feministim kadın ne derse olur erkeğe hayır gibi bir algı var bunu bilerek yapan bir veya birileri var. Sizde biliyorsunuz erkekleri sevselerde sevmezselerde erkek tarafı daha fazla aktif ve bu site icin iyi bir şey aslında.
Valla kusura bakmayın ben senelerdir gördüğüm bir şeyi objektif yorumluyorum.
Biliyorum ki sırf bu şekilde yorum yaptım diye şikayet edilince kaba yorum alakasız cevap diye kaldırılacak ceza yiyeceğim
Yakında 4 sene olacak siteye geleli, böyle bir durum benim gözüme çarpmadı. Bir örnek verin ben de size yanlışı söyleyeyim
Kapalı hocam mesaj kutusu.
Tamam burdan atmaya calısırım farketmez
Peki
Vücudu tir tir titrerken daha sıkı sarılması, kendisine çekmesi ve nefesini kontrol etmekte zorlanırken göz göze gelmek. ❤️🔥
Rica ederim ✌️
O an titrerken bana tutunması
Tenkyuuu
Rica ederim 😅
Cevap
28Cevap
O anki çaresizlik, savunmasızlık ve sonrasında gelen yeniden doğuş ifadesi
Hadi be 😅
Öööfff 😄
En güzel çaresiz kalışlar 😋
İşte bu ana sebep benim, demesi de ayrı keyif
Selamss sdjsj Orgazm olan partnerimin yani eşimin her hareketi aklımı başımdan alır tabi ki de.. mesela mimikleri yüz ifadesi. en çok da benden zevk aldığını bilmek mutlu ettiğimi bilmek tabi ki de :D
dfjdj gülmeden cevap veremiyor :D terbiyeli kardom benim
@Sosyetic_SheqiiL Teşekkür ederim can, senin sorun olunca daha bir dikkatliyim sdjsdj Günaydın 😌
😅 niye be
Günowrrii 🩶
Bilmem 😂 yanlış anlamazsın can ama olsun saygılı terbiyeli olurum extra sdfsdf ☺️
Oy oy :D anladım şimdi. Sağ ol Barışcımm ✌️
Rica ederim cansın :D 🙏 🧡
Bu çok özel bir soru aslında, böyle alelade cevaplamakta içimden gelmiyor. Erkek olarak ilişkide partnerimin orgazm seviyesine yaklaştığında yaptığı hareketler ve sesler beni daha fazla tahrik eder. O esnada bana sarılması ve 2. resimde paylaştığın görsel de ikinci adımı tarif ediyor. Elbette birde aradaki duygu aktarımı ve gözlerinle o anın haklı mutluluğunun paylaşımı da bunlar arasında, ne kadar da resmi anlattım aslkdaj.
Mutlaka bir çok hareket vardır aklı baştan alan. Herkesin etkilendiği hareket farklı olsa gerek. Kendi adıma duygusal derinlik ve karşılıklı güven, mahremiyet demek istiyorum. Bir ilişkide bundan daha fazla etkilenebileceğim bir şey yok çünkü..
Selams,
Orgazm esnasındaki kasılma ve titremeleri,, ağızdan haykırırcasına çıkan zevk sözcükleri ve aklının başından gitmesi
Gözleri pörtlemişse aklı baştan uçmuştur o kesin 😂
Gözlerini kapatip kipkirmizi olup agzini açip içten içten inlemesi bitirir beni
Sadece nefes alabilecek durumdayken gözünü açıp bakmaya çalışması.
Kendinden geçmesi şekil 2 deki gibi çizmesi çimdiklemesi..
Son anda titremesi ve konuşurken kelimelerin ağzında dolanması, nefes alışverişin hızlanması.
gözlerinin kayması ve bacaklarının kontrolsuz titremesi
Titreyerek aleti iyice sıkıp bizi kendine çekmesi
Orgazm olan partnerin ne hareketi olacak :) uçan tekme atarken etrafimi suluyor
Kollarımda titremesi ve dizlerine hükmedeyişi
Kucağıma geldikten sonra üzerimde sürtünerek deli gibi inlemesi ve dans eder gibi kalçasını oynatması
Hızlı nefes alışı
İnlemesini de kar oraya :D
Onu da yazacaktım zaten 😂 sonra nedense eş geçmişim unuttum sanırım 😂
İçinden geçeni okumuşum gibi 😅🩶
Evet 😂😂
Gözlerini kaçırması , dudaklarını ısırması sjs
yüzündeki mutluluk ifadesi ve hafifce gülümsemesi her şeye değer !!!
Adamı terlettiysem tamamdır 😊
😅
😅.
sık dişini 🤣
Düğünden sonra cevap vercem buna adksksk
😅 oyşş..
O avratla benim aramda sen nie soruyon ki 🤣🤣🤣🤣
Beyfendi yorum yapmak zorunda değilsiniz :D
He hatırladım onu jsdj
Sırtıma tırnaklarını batırması mesela (ah sen de bi Türkiye haritası çizsen sırtıma ah...)
o ağız açılıp gözler kapanıyor ya ona bitiyorum
Sıkıp sıkıp bırakması ( anladın sen ) 🫣
O anki kasılmaları ve inlemeleri
Beni "şey yap" demesi
Her hali hoşuma gider
nefes alış verişi çok etkileyici bence 😈
😅😅😂😂sanat gerçekten
Gözlerinin dönmesi
sahte orgazm cenneti bu ülke!
Duşa gidip uyuması 😅
Gözleri kayıyorsa biterim.
Hırçın olması:)