Orgazm anında kişilerin tepkileri farklı farklıdır. Kimisi kendini sıkarken, kimisi çığlıklar içindedir. Peki o an partnerinizin yüz ifadesini tahrik edici buluyor musunuz?

Ön sevişmeyle başlayan seksssste önce cinsel istek ve arzu gittikçe artar sonra cinsel uyarı başlar ve git gide tavan yapar. Sonraaa işte o tavan varya orgazmı da tavan yaptirir öfff beee o orgazm insanın tüm vücut fonksiyonlarına da tavan yaptırır. Yüz ifadesi de o an istem dışı zevkten kasılır gevşer her renge girer. Ben izlemeye doyamam o an yüzünü tabiki tahrik olur ikinci kez boşalır peşpele patlarım 😇🤗🌸😎🍃
Ben sahsen hiç hoşlanmıyorum. Kadın Suratı şekilden şekile giriyor ve bana çirkin görünüyor. O an yüzüne bakmamak için gözümü kaçırıyorum. Bildiğin tipsizin teki oluyorlar. Yüz felci geçirmiş gibi agız burun eğriliyor
Valla öyle.
Güzel hoş görünüyor diyenler valla yalakalık peşinde.
Veya kadının şeklini çok kaydıramıyorlar😀😀😀
Şaka şaka
😀😀😀😀
Bir herif vardi. Kusuyormus gibi gorunurdu. Allah belasini veresice. Igrencti.
🤣🤣🤣 çok iyiydi bu tepki
ıyyy erkekten soğutur 🤣
Ne rahatsın hoş be
Cevap
48Cevap
Kesinlikle çok önemli bir nokta gözlerine bakmak ve sana gözleriyle yaşadığı zevki anlatabilmesi tarif edilemez bir haz.
Sadece yüz ifadesi ile kalsa!!! gözlerin kayması, bacakların titiremesi, sırtımdaki tırnaklar🙀🙀🙀wuhuhu diyesim var
Bence kadinin en guzel ve en masum hali o andır. Hic bir sey dusunmeden o an icinden ne gekiyorsa o yuzune yansır.
Elbetteki boşalma esnasında partnerin yüz ifadesi tahrik edici bir unsurdur ve hele zekvten inleme sesi bu tahrikliyi dahada arttiriyor
Sen ne diyorsun hacı.. İnsanı deli eder o enstantane. 🎯
Bismillah..
Yüzü bana dönükse kesinlikle tahrik eder. Hele ki gözlerini kısıp inliyorsaa off ki oofff
Ben genelde acı çeker gibi bir ifade takındığım için kızlar gülüyorlar sjjsjs :D
Hemde nasıl. Uffff. Bazen o ifade aklıma gelir. Başlarım mast yapmaya
Gözler falan dönüyor ya, o sexin öldürücü silahı işte.
Bulurum olmadımi baskasini hayal ederim gecinir giderim
Her hareketten daha fazla tahrik edici bir unsurdur
Benim en zevk aldığım noktalardan biridir yüzdeki tatmin oluş mimikleri.
beni o an ayriyeten kendine doğru bastırmadı yok muuuu abbboooowww😵😵😵😵😍
Fazlasıyla. O anki yüz ifadesi biraz tahrik edici ve baya baya etkileyici oluyor.
O yüz ifadesi hayatımda gördüğüm en güzel ve tahrik edici manzara.
Elbette tahrik edici ve haz dolu oluyor o orgazm yasarken daha sert ve daha hızlı orgazm yaşaması için daha fazla hızlı olmayı tercih ediyorum haz iki tarafli olunca mükemmelden öteye bir sonuc ortaya çıkıyor
Kadınlıkla erkeklik arasında gidip gelenler oluyor 😀😀
Yüzü görmem gerek yoksa zevki olmaz.
Evet bayılıyorum izlemeye
Evet gayet tahrik edici dir
O yüz ifadesi dünyanın en iyi görüntüsü bence
Ben çok tahrik oluyorum
Önemli etken bazı anlar önemlidir.
Tahrik edici en önemli şeydir yüz ifadesi
Tabi ki. Mutlu ettiğimi anlarım.
Bilmem deneyince bir gün görürüz iyidir muhtemelen
Görsele gülesim geldi aga bu nedir 😄
felaket derecede onun zevk aldini izlemek