Orgazm olurken partnerinizin yüz ifadesi sizi etkiler mi?

İtiraf ediyorum. Çok etkilenirim. Partnerimin yüzünün seks sırasındaki hali ve özellikle orgazma ulaştığı o çok özel, o çok tatlı anda yüzünün aldığı hal, sesindeki farklılık, inilti, titreme, kasılma, ürkme, o an ki ses tonundaki tatlı şehvetli değişiklik ve çığlık bani de patlamaya yani boşalmaya teşvik ediyor. Onun zevki benim zevkim, onun o şehvetini hissettiğim an her seferinde o an içine doya doya boşalıyorum ya, işte o an birlikte orgazma ulaşıyoruz biz. O anlarda partnerimin yüzünün aldığı hal, dünyanın en güzel, en seksi ve en şehvetli kadınının yüzü olduğuna yemin ederim. O yüz ifadesi beni çok tahrik ediyor. 🥰♥️🔥🌸😎
Hemde fazlasıyla, orgazm olurken ki ve olduktan sonraki o sersemleme halı bambaşka bir haz verir,, ayrıca oral yaparken aldığı hazzı yüzünde izlemek muhteşem
Orgazm anındaki yüz ifadesi ve çıkarılan sesler elbetteki herkesi etkiler.
Selam
Keşke görsem hayatımda en çok görmek istediğim manzaralardan biri onunla birlikte olduktan sonra içime boşalırken yüzündeki o rahatlama ifadesini görmek kesinlikle bu dünyadaki belkide en çok görmek istediğim şeylerden birisidir acaba o an da çıkarttığı ses nasıl bir ses nasıl hareket ediyor on gerçekten merak ettiğim bir şey bunu yaşamadan ölürsem gözlerim açık giderim.
Baya merak ettiğim bir şey acaba sürat ifadesi nasıl olur? ama yapacağım şey şu o an dudaklarına yapışırım.
#perso
Cevap
101Cevap
Benşm yüzüm onu daha çok etkiler
Özellikle titremeler ve o göz kayması beni benden alır.
Soru ekine koyduğun Gif Seni baya etkilemiş anlaşılan :))
Etkilenmediğim görseli koymuyorum
Yapılan bi araştırmaya göre kadınların %82' sinin pırt yaparkenki mimikleriyle orgazm oldukları sırada büründüğü mimikleri aynıymış. Haaaa İsviçreliymiş bilim adamları sjsjjs
Erkekler boşalırken hep aynı yüz ifadesini yapıyorlar
kaçtane erkek boşalması gördün?
Giften anladığımız kadarıyla orgazmdan kastın adamın boşalması. Ben boşalırken kadının yüz ifademe odaklanabilecek halde olduğunu hiç sanmıyorum.
İçimde sanki bir yerleri yakıyor tekrar ve devam et onu daha mutlu et, ikinciyi de ona armağan et diyen bir hissiyat oluşuyor bende.
Offf ensebdigimdir sevişirken yüz ifadesi ve cıkardıgı inleme zevk sesleri sıf bunlar için saatlerce sevişirim
Ohaaa
Nasil da köklüyor zilliye
Heee
Ne diyordum ben
Şey
Basiyom girbaci tabi
Yüzüne gözüne baka baka hem de 😝
Oooo etkiler , orgazm olmak var , olmak var.. inanın bu farki biliyorum..
Beni etkiler partnerimin yüz ifadesi
Yalandan değilse harika işler çıkabilir o kadar söyleyeyim
Sözlerle değil reel lazım o zaman etkilenirsin bazen ses tonu bile heycanlandirir
Tabiki etkiler o jest minikleri daha bir tahrik eder
En sevdiğım şeylerden biridir. Yüzündeki gerçek bir zevk ifadesi beni de uçurur.
.
Çok net;
Onun mutluluğu benim mutluluğumdur.
.
Tabiiki etkiler partnerimin haz alması beni daha çok mutlu eder ilişkide
Yüzünün her bir santimini ezberime alırdım etkilenirdim ve zevk alırdım
Hemde fazlasıyla. Hatta hep yüz yüze göz göze olan pozisyonları tercih ederim...
Yüzüne bakacak birisini buldukta etkilemesi kaldi 👀
sadece orgazm olurken değil tabiii ki, seks sırasında da harektler ifadeler mimikler etkileyici geliyor bana.
Acayip etkiler beni mutlu olduğunu görmek. Ben çok hoş olurum hatta.
Etkiler istemediğini hisseder isem o seksen tat olmaz.
Evet, gözlerinin içine bakarak boşalmak gibisi olamaz kanks
Etkiler tabiki hatta daha fazla zevk almama sebeb olur
Etkiler gelmeme çok varsa bile o yüzündeki ifadeyi kasılmasını görünce fazla dayanamıyorum 😂
etkılemez olurmu onun yuzundekı gerılme mutluluk dudaklarını ısırtmam ınlemesı daha cok delı eder kokune kadar sokmamda benı durter
Tabiki etkiler ona öyle zevk verim o halde görmek bana çok zevk verirdi
Orgazm olan partneri izlemek = huri ile göz göze sevişmek
dudaklarını ısırıp bir öpücük kondurursa artık ben onun olmuşumdur başka bir kadınla seks yapmak istemem
o gözlerin kayması ve titreme çoğu şeye bedel bazen kendimden çok onu görmek için uğraştığımı bilirim
En çokta orgazm olduğu anda yüzünü izlerken, kapanmış olan gözlerine, çenesinin ve burnunun ucuna öpücükler kondurmak kadar zevklisi yoktur.🥰
Orgazm sırasında partnerin o yüz ifadesine güzel bir ekstra mutluluk katabilirim
Hayir tabiki ama sonucta ona bu hazzi veriyorum ki zirveye ulasiyoruz mutlu eder beni
Etkiler tabiki helede o oral yaparken aldığı zevkle orgazm olması beni bitirir resmen 😊
etkiler tabi ki. gözleri kayınca daha sert yapıyorum
Alt tarafı gözü kapatıp oh diyoz 5 saniye kendinden geçip tekrar geliyor yerine 😂
Etkiler.. Her mimiğini görmeliyim mutlaka..
haniminki berbat ya o yüzden doggy tercihim ancak baldzm cok fena mutlaka görmek istiyorum yüz ifadesini :)
Çok etkiliyor, hatta taklit yapıp yapmadığı yüz ifadesinden çok rahat anlaşılıyor...
Beni orgazm eden yüz ifadesidir zaten😂
Seninkini merak etmiyorum desem yalan olur
Yalan sevmeyiz:))
Senin ki nasıl acaba
Titremeler ve çığlıklar beni benden alıyor
Fazla tahrik edici bir haz verir
En çok etkileyen şeydir bu.
Dudaklarını ısırdığı anda, daha da sert yaparım...
Evet gerçek mi çakma mi?
Beni çok aşırı derecede
Elbette, takip ederim sürekli
Vurur yüze ifadesi teşekkürler bitanesi😂
Bana komik geliyor karşımdaki orgazm olurken :)
Titreme ve kasılmalar çok hoşuma gidiyor
O an kendimle gurur duyuyorum.
Evet
Yüz ifadesi benim için ayrı bir zevk
Evet.. daha da hırslanırım.
Zaten o an gözlerimin içine bak diyorum.
Etkiler hemde aşırı halde 😍😍
Evet çok fena etkiler
Aşırı sexy geliyo bana
Beni çok etkiler
Evet çok etkiler diye düşünüyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?