Hepimiz seks ve orgazm sırasında tuhaf hatta bazen komik yüz ifadeleri yaparız ve bunların farkında bile olmayız. Ama partnerimiz naklen izliyordur. Bana göre bu yüz ifadeleri daha da tahrik edici, utanacak sıkılacak bir durum yok…
Seks veya orgazm sırasında yüz ifadenizi görseniz kendinize güler misiniz, kendinizden soğur musunuz?
Ben o halimi hiç görmek istemem desem yeridir, her tarafım kilit oluyor dersiniz özelliklede yüz hatlarım neredeyse kendimi tanıyamıyorum yüzümde boğazımın altında ne kadar damar ne kadar yüz Kasım varsa hepsi gerliyor ama o zevkin verdiği hazzı anlatamam müthiş bir an🤣🤣🤣🤣🤣🤣
bence bu normalde kandan etkilenmeyen bir kişinin kendi kanını görünce tansiyonunun düşmesi gibi , ya da normalde sesi hakkında olumsuz düşünmeyen birisinin kayıttan kendi sesini dinlediğinde beğenmediği gibi , bu konuda partneriniz sizi beğenecektir hatta bu ifadeler çoğu zaman tahrik edici ve tutkuyu arttırıcı olacağı gibi , kendi ifademizde kendimize komik ve anlamsız gelebilir
Komik bir şey olmuyo. Soğuyacak bir şey de yok. Çok fazla abartmam çünkü. Hafif bir göz kısılması ve dudak ısırmak yeterli Bana göre. Gerçi istemsiz oluyor evet...