Cinsel Yaşam Orgazm anında partneriniz gülerse tepkiniz ne olur? Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Tam "o" anı düşünün. Ne tepki verirsiniz? Orgazm anında partneriniz gülerse tepkiniz ne olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Ellerimle devam ederek durmadan güldüğüne pişman ederim 3 1 Yorumla mesutalagoz333 1 yıl eline sağlık Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. tepkim olmaz. Ben de gülerim 1 0 Yorumla
_nalann Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 84% 1 yıl Daha çok üstüne giderim heralde ama beni o an soğutacak hareket yapmamış ise 2 1 Yorumla Zorunne388 1 yıl Nasıl bir hareket örneğin? Gülmek soğutucu bir hareket değil midir? Yorumla
hangimiztertemiz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 53% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı. Gülmek de bir tepkidir diye düşünüyorum belki o anki mutluluğunu bu şekilde ifade ediyordur normal karsilarim 2 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence gülebilir normal İstanbul'da 1 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Garipserm yani 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Ben de gülerim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ellerimle devam ederek durmadan güldüğüne pişman ederim
eline sağlık
tepkim olmaz. Ben de gülerim
Daha çok üstüne giderim heralde ama beni o an soğutacak hareket yapmamış ise
Nasıl bir hareket örneğin? Gülmek soğutucu bir hareket değil midir?
Gülmek de bir tepkidir diye düşünüyorum belki o anki mutluluğunu bu şekilde ifade ediyordur normal karsilarim
Gülebilir gülümseye bilir gayet normal. Beraber güleriz..
Bence gülebilir normal İstanbul'da
Ben de gülerim ki
Saçma bir an olur, garipserim
Utanırım ben de gülerim😄
Garipserm yani
Soğurum
Ben de gülerim
düt :D