Mutlu olurum, yaşanan birlikteliğin uyandırdığı mutluluk hormonlarının salgılanmasındaki yoğunluk buna sebep olabiliyor ve daha tutkulu olarak sevişme devam eder. Bazen gıdıklanma hissi oluşabilir ki bu da kadın üzerinde güzelliğine güzellik tatlılığına tatlılık katan bir durum olur ve daha çok sevdirir kendini. Bazen bu durumu yadırgayan kadınlar olduğunu biliyorum. Tedirgin olmanıza veya modunuzun değişmesine müsade etmeyin erkeğinize yaşattığınızın zevkin ve sizde gördüğü hallerin ki bu haller çok değişken olabilir, kiminde ağlamaklı olmak , kiminde çocuksuluk kiminde başka başka ama sizde yaşadığı mutluluğun getirisi olduğunu bilmenizi isterim. Konuşmanın üslubu olduğu gibi gülmeninde üslubu vardır. Bir kişinin keyif ve mutluluktan mı yoksa dalga geçmek vb negatif bir sebeple mi güldüğü farkedilir. Çok mutlu cinsel yaşamlar dilerim.
Düşünüyorsun öyleyse yaşıyorsun 🤣 yok öyle değildi o ama yazdığına göre ölü değilsin, yok eğer ölü isen bende bir gariplik var ölülerle yazışıyorumdur o daha tehlikeli 🤣 Nolur yaşıyorum de de bitsin su bilinmezlik bir ohh çekelim artık Onlarca yıldır senin yaşayıp yaşamadığını merak eden insanlar var. 🤣
Bir yerlerde birileri hala düşünüyor Yaşıyor mu yaşamıyor mu diye 😁 Benim yorumum eğer kutuyu açmıyorsan yaşadığı ya da yaşamadığı seni ilgilendirmemeli 😅🤣 Şey gibi nereye gidecegini bilmiyorsan hangi yoldan gittiğinin bir önemi yoktur.
Dimi ama 🤣 bu olaylar Türkiye de yaşanmamış işte Türkiye de yaşansa 2dk da çözülecek iş 🤣 Artık ismi Şemsettin mi olurdu bilmiyorum 😁 "Ne düşünüyon lan aç da bak kutuya" diyen biri çıkıp anında çözerdi olayı!