Selamlar
çığlık atması, sessiz sedasız gelmesi, gözlerini devirmesi, kendinden geçmesi..
Tam olarak ne sana; işte final dediğin böyle olur dedirtir?

Selamlar
çığlık atması, sessiz sedasız gelmesi, gözlerini devirmesi, kendinden geçmesi..
Tam olarak ne sana; işte final dediğin böyle olur dedirtir?

Açıkçası aktif bir cinsel hayatım olmasa da benim de kafamda cinsellikle ilgili oluşturduğum ve nasip olursa bir gün cinsellik yaşadığımda hayatımdaki kadına bunları da canlı bir şekilde aktararak göstermek istediğim elbette şeyler vardır.
Fakat ben cinselliği belli kalıplara sığdırmayı sevmiyorum yani bir kitap gibi ya da bir kullanma kılavuzu gibi işte şunu yaparsa şöyle olur bunu yaparsak böyle olur ya da ben bunu yapmalıyım gibi söylemleri hiçbir şekilde doğru bulmuyorum.
Elbette benim de kendime göre fantezim var sevdiğim şeylerim var ama, doğruyu konuşmak gerekirse ben cinselliği böyle anlık yaşamayı severim yani o anda bir anda gerçekleşmesi ve karşımdaki kadının baskın olarak sevdiği istediğin şeyleri yapması benim için yeterlidir
Mazosişt değilim ama o tırnakları belimde hissedince hafif hoşuma gidiyor.
Ricalar ver EiG geri ona vereyim :D aklın mı kaldı sjsj
Hahahajaj 😃😃
Gözlerinin kayması 😃 ya da saçlarımdan tutup çekmesi.
Belki de o anın vermiş olduğu gerilimle sıkı sıkı sarılıp öpebileceği en tutkulu şekilde öpmesi
Ya da asla bu sevgiye karşı sessiz kalmayıp bir şekilde sesler çıkartarak bunu bana göstermesi.
Nefes alışı, kendinden geçmesi. O sırada bana bakıyor olması. O anda orgazm mı hissetmemiz aklımı başımdan alır. 🔥💦💧
Müq 👍
😜
@Onurrr007 Yaşayan bilir.
Cevap
29Cevap
Harikasın daha önce böylesini yaşamadım demesi.
Yalan olsun yine mutlu oluruz. Jdk
istekli olması
İstememizle olsa, ozaman kimsenin cinsel hayatında sorun olmazdı.
Bir söz vardır ne kadar ekmek o kadar köfte.
Sen ne verirsen o da sana onu verir.
Yönlendirmek, partnerinin rahat hissetmesini sağlamak önemli. Yoksa boşa harcanan kaloriden ibaret olan bir ilişki olur. Sen ne kadar iyisen partnerinde o kadar iyi olur ve soruda ki seçeneklerden en az bir kaç tanesini yaşarsınız.
İnsanın aklına alıp geceleri uykusunu kacıracak kadar güçlü bir partneri varsa bir gülüşü de aklımı aklımı başımdan alabilir. Orgazm olurken elleriyle ellerimin üstünden parmaklarını geçirip sımsıkı tutup sıkması beni benden alır.
Gözlerimin içine bakarak ne kadar iyi olduğumu söylemesi
Lan yine ego sjdkks
Ne diyon hacıt :D su içiyordum sjdks
altımdayken ve içindeyken titreyerek kontrolünü kaybetmesi, titreme nöbetine girerken tırnaklarını bana geçirmesi, hepsini alabilmek için bana kendini yaslaması

böyle alırdım 😁
Seksı şekilde ınlerken bana hayranlıkla bakması
Yatakta kıvrana kıvrana boşalması ve inlemeleri, nefesinin kesiliyor gibi oluşu gözlerini zevkten açamıyor oluşu çok tahrik edici
Ben orgazm olurken belimden iyice kavrayıp kendine bastırması.
O orgazm olurken de duvarları yumruklayıp, kükremesi.
Gözlerinin kendinden geçişi, bacaklarının kasılarak titremesi, birde orgazm esnasında nefesini dışarı atarak kızarması. Aklım gider aklım :)
O orgazm oluyorsa hırlaması ben oluyorsam parmaklarıyla yardım etmesi
Tam orgazm sırasında elimi sıkarak tutması, bacaklarıyla kendine çekmesi ve dudaklarımı ısırması
Gözlerinin kayması, nefesinin kesilmesi, çığlığı ve titremesi
O bacaklar deli gibi titriyor ya inleye inleye işte ozaman ben mestt
Sessiz olması dışında hepsini bir arada isterdim
gözlerimin içine bakması kafi aslında.. o bakış çok şeyi anlatır
Çığlık çığlığa kalmasına ve kasilip titremesine ve beni daha çok sarmasina bayılıyorum.
Hepsi bir arada 🙂 Hatta üst kat komşu duvara vurmalı🤣
o esnada ne yaparsa yapsın benim için keyifli olur :D
Benim sevgilim sırtımı tirmaliyordu ve acimasina ragmen hosuma gidiyordu
Anlatılmaz yaşanır.. 🤭
😅 tamam aramızda jsjs
😅😅
Tüm zevkini kendini tutmadan dışa vurması.
İnleme kasilma kayip giden gozler
İnlemesi ve beni o anda öpüp durması 😄
Hiç anlamam o işlerden
Senin bu dediklerinin hepsinin aynı anda olması😂
Sessiz sedasız dışında ki hepsi 😁
Tutuklu hararetli
Kasılmaları
Titremesi
Ayni anda olması
Titrediğinde
İnlesin
Kendine çekmesi