Çoğu soruda okuyorsunuzdur '6 ay sonra azaldı' lafını. Bizde de öyle oldu. Bakımına süsüne dikkat eden saygıda hürmette kusur etmeyen bir hanımım. Eşimi sevdiğim ve insani istek olan cinselliği helal şekilde yaşamak için evlendim. Dinimizce erkeğin kadın üzerinde hakkı olduğu gibi kadının da erkek üzerinde hakkı var. Lakin ben hakkım olanı alamıyorum. Hayızlı hallerim hariç eşim haklı gerekçe olmadan münasebet kurmuyor benimle. Kendisine istekli olduğumu beklentilerimin olduğunu belirttim. Lakin benim beyim kendi istemedikçe ben istediğim zaman beni reddediyor. şu an münasebetsiz 9 gün oldu. Çocuğumuz da yok. Bu durumu 6 yıldır yaşıyorum. İlk zamanlar Allah'ın takdiri dedim sabrettim. Fakat artık helal dairede giderebileceğim ihtiyacımı giderememek beni asabi biri yapıyor. Harama düşmemek için rabbime dua ediyorum. Eşime güzel dille hissettiklerimi ifade ediyorum. Yine de dediğim gibi kendi istemedikçe münasebet gerçekleşmiyor. Özel bi durum olduğu için başka gün lafını yaparlar diye kimseye de soramıyorum. Lütfen bana yardım edin.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil