5 yıllık evliyiz. 6. aydan sonra monoton bir düzene girdik. Adetimin bittiğini sormaz oldu, sebepsiz 15 gün olmadığı oldu. Nezaketle konuşma, kışkırtıcı giyinme, kuruyemiş vb gibi istek arttırıcı doğal ürünler yedirme, evde istekli olduğumu belli etme gibi birçok yöntem denedim. Fakat ne olursa olsun o istemediği zaman olmuyor. Ben istiyorum kendisi istemezse reddediyor. Eşiyim yahu insan karısı istedi diye reddedip sırtını dönüp uyur mu? Kadın olan o ben erkeğim peşinden koşuyorum sanki. Çocuk olsa ona sebep bulucam. Ama çocukta yok. Duygusal olarak çok iyi yiğidi öldür hakkını yeme demişler, ikimizde çalışıyoruz gelir benden önce yemeğe kalkışır, süpürge vs hep beraber yaparız. Hep sarılır öper evde. Bazen o kadar şey yapıyor cinselliği görme diyorum. Ama eşimi canım çekiyor o beni reddediyor. Ben eşim varken mastürbasyon yapacaksam neden evlendim ki? Bu cümleyi yüzüne de söyledim hâlâ aynı. Boşanmayı bile teklif ettim. "Bak böyle olmuyor benim de ihtiyaçlarım var. Biz evliyiz. Ben seninle istediğim zaman yapamayacaksam ortak ev giderleri için mi evlendik?" dedim. Ona da yok beni sevdiği için ağlıyor. Ben de insanım bu yüzden aldatıp da kötü kadın olmak istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer