Kendimi çok iğrenç biri gibi hissediyorum, ne yapmalıyım?

Ben okul hayatında aşırı başarılı olan bir öğrenciydim hayatım evden okula, okuldan eve diye geçti asla arkadaşlarım olmadi. Sonra biriyle tanıştım tesadüfen başımı asla kitaptan kaldırmayan çok sıkıcı bir hayatım vardı renksiz hayatıma renk kattı gibi hissettim. Sadece 1 ay görüştük ama o 1 ayı çok dolu doldu geçirdik. Tabi ilişkiye de girdik ama yaşım o zaman çok küçüktü cidden çok küçüktü ve aşırı canım, saftım, tecrubesizdim. Hayatımda çirkeflik görmemiş bir cocuktum ben annem babam melek gibidir. O baktı ki ben fazla safım bunu suistimal etti. Beni havalara uçurdu o 1 ayda sonra 1 ayın sonunda yine görüştük günümüz çok güzeldi arabayla evime bıraktı arabadan inmeden ben başkasını seviyorum ayrılıyoruz dedi birden öyle yükseltti ki ve aniden öyle bir düşürdü ki anlatamam. Beni sadece cinsellik için kullanılan bir makine bir cihaz bir alet gibi kullandı ben de yaşım küçüktü dünyanın en saf insanıydım. Ben de bu yüzden sadece cinsellik için kullanildigim için kendimden igreniyorum nefret ediyorum. Kendimi pis biriymisim gibi hissediyorum. Şu anda yazılım mühendisliği okuyorum. Ela gözlüyum cidden çok güzelim kendimi övmek için asla söylemiyorum. Ama beni kim görse cidden beğeniyor ve ailemle evlenmek için konusuyor. Ama ben utanıyorum çok pismisim gibi hissediyorum. Yazılım mühendisliği birinci sınıfım istediğim bölümü kazandım diye bile mutlu olmadım sevinmedim. Bu kadar kısacası hiç iyi değilim yani olayın üstünden zaman geçti ama izleri hiç geçmez gibi geliyor. Lütfen yardım edin napmaliyim?

Güncellemeler
1 yıl
Atlattığımı hissediyorum şu sıralar çok mutlu hissediyorum kendimi. Geçmişe takılmama kararı aldım. Ve bu kararımı ilk defa uyguladım. Gecmisim o kadar da kötü değil. Univeristeye başlayınca anladım ki ben bazı kızların yanında melek kalıyorum. Sırf kandirildim diye kötü biri olmuyorum
Kendimi çok iğrenç biri gibi hissediyorum, ne yapmalıyım?